Zadovoljna.si
Sado-mazo Nives Celzijus-5

Novice

Nogometna pravljica z erotičnim pridihom

Zlobnica
25. 11. 2009 19.21
1

Vedno znova ugotavljam, da znamo Slovenci stopiti skupaj le ob zmagah, ko pa pridejo neuspehi, postanemo prav pasji. Trenutno še vedno uživamo v nogometni pravljici. Moški ponosno hvalijo naše junake zaradi zmagovitega gola, ženske pa razmišljamo o njih na malce bolj poreden način.

Po izkušnjah Nives Celzijus so nogometaši dobri le za seks.
Po izkušnjah Nives Celzijus so nogometaši dobri le za seks. FOTO:

So nogometaši obsedeni s seksom?

Hrvaška starleta in zloglasna ljubiteljica nogometašev Nives Celzijus je pred časom izjavila, da so hrvaški moški bolj seksi od naših dedcev. Stvar okusa pač. Naravnost neverjetne pa so njene izjave o nogometaših, ki so po mnenju razvpite Hrvatice kronično nezvesti. Zanje celo pravi, da jih je bolje imeti za ljubimce kot za partnerje. Po njenih izkušnjah imajo radi orgije, prostitutke, radi eksperimentirajo in obožujejo oralni seks, redko kdaj pa uslugo vrnejo. To bi bilo nekaj povsem normalnega, če ne bi prišlo iz ust ženske, ki je že štiri leta poročena z nogometašem. Nives očitno govori iz lastnih izkušenj, saj za naše fante to ne velja.

Naši nogometaši so skoraj vsi oddani, nekateri tudi poročeni in ponosni starši. Zato so se nekatera dekleta pošteno razhudila, ko so prebrala njene trditve. Za razliko od hrvaških nogometašev so naši veliko bolj disciplinirani in vdani, kar so nenazadnje dokazali z zgodovinsko uvrstitvijo na svetovno prvenstvo, ki ga bodo sosedje gledali iz naslonjačev. Prijateljica mi je zaupala svojo vročo izkušnjo s tremi slovenskimi profesionalnimi nogometaši, ki na srečo še niso zasedeni. Hitro me je prepričala, da so odlični ljubimci in pripravljeni zadovoljiti vsako seksualno željo. Eden je bil napadalec, druga dva pa bolj obrambna igralca. Vsi trije pa so imeli skupno lastnost – radi so dajali gole. Blagor njej!

Pahor v raju za ženske

Le katera ženska ni v sredo zvečer z zavistjo gledala našega premierja Pahorja? Pa ne zaradi njegove gladke kože in sijočih las, ampak zaradi druženja z golimi reprezentanti. Šel je na kolena in z vso vnemo drgnil 'kopačke' preznojenim in razgaljenim fantom, ki so poskakovali od veselja. Žal je bil posnetek preveč zamegljen, da bi lahko opazili, ali so se Pahorju pocedile sline. Priznam, meni so se. Kljub vsemu privoščim našemu predsedniku, da izživi svoje skrite želje, v kolikor so se mu uresničile. Ne zamerite mi 'foušije', a ne morem si kaj ...

Ženske Pahorju upravičeno zavidajo druženje z golimi nogometaši.
Ženske Pahorju upravičeno zavidajo druženje z golimi nogometaši.FOTO:

Hinavci okoli nas

Pokažite mi človeka, ki bi ostal ravnodušen ob tolikšnem uspehu naših diamantnih fantov, ki so z zmago nad Rusi za trenutek preusmerili našo pozornost od skrbi k veselju. Moram priznati, da sem kar nekajkrat zajokala ob spremljanju raznih prispevkov, v katerih so poročali o prečudoviti nogometni pravljici. Prej sem bila precej ravnodušna do nogometa. To je bil zame zgolj šport, pri katerem se lepi fantje podijo za žogo. Njihovi neuspehi me niso nič kaj bodli v žolč, ki pa so ga v preteklosti nekateri tako zavzeto zlivali na reprezentanco. Celo nekdanji poglavar NZS Rudi Zavrl je na glas razmišljal o pomembnosti zamenjave trenerja Matjaža Keka. Zdaj pa mu leze v 'rit' z osladnimi izjavami, kar je popolnoma neokusno.

Ob neuspehih naših fantov je bil Zahovič pogosto kritičen.
Ob neuspehih naših fantov je bil Zahovič pogosto kritičen.FOTO: Damjan Žibert

V prvih vrstah kritikov je takrat stal tudi sam Zlatko Zahović, ki je pljuval po Kekovih izjavah ob porazu. Zdaj je seveda vse drugače. Včasih imam občutek, da se določeni posamezniki, ki naj bi veljali za vzornike, radi obračajo po vetru. Tokrat piha na lepše in bog ne daj, da bi se znali opravičiti trenerju in mu tako izraziti svoje spoštovanje, pa čeprav bi s tem morali požreti svoj ponos. Srčno upam, da bo ta slovenska folklora s časom zbledela in bomo znali biti ponosni na tisto, kar je naše. Kako že pravijo ... v dobrem in slabem, kajne? 

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478