Zadovoljna.si
Slovenske zvezdnice

Novice

ZLOBNICA: Helena Blagne, si to res ti?!

Zlobnica
07. 03. 2010 09.30
9

Malce sem se pozabavala in pobrskala po starih posnetkih naših zvezdnic in presenečena ugotovila, da jim leta prav nič ne škodujejo. Ravno nasprotno, z leti postajajo vse lepše in lepše. No, ne čisto vse ...

Oni dan sem pobrskala po omari in našla stare albume, v katerih sem v svojih najstniških in zgodnjih dvajsetih letih zbirala fotografije. Namesto da bi bil to prijeten, nostalgije poln trenutek, sem imela v hipu pokvarjen dan. Nisem mogla verjeti svojim očem. Kako sem bila nekoč vitka in urejena, v svojih najstniških letih sem bila veliko bolj 'napedenana', frizura popolna, make-up do potankosti urejen. Danes pa vsaj deset kilogramov preveč, neurejeni lasje, na ličila sem čisto pozabila ...

Helena Blagne je danes veliko bolj sveža in mladostna.
Helena Blagne je danes veliko bolj sveža in mladostna.FOTO:

Potem pa sem se zamislila. Ravno zadnjič sem naletela na star posnetek iz leta 1991, šlo je za Jugovizijo, na katerem se pojavi naša največja diva Helena Blagne. In to je bil pravi šok. Skoraj je nisem prepoznala! Kako je to mogoče, da je danes videti mlajša kot pred dvajsetimi leti?! Ko primerjam star posnetek z današjo fotografijo, se ne morem načuditi. Nobenih gubic, nobenih znakov staranja, ravno nasprotno, pomladila se je! Sicer, če se prav spominjam, ne skriva tega, da so ji nos popravili. Pa saj ne bi imelo smisla skrivati nečesa, kar je očitno. Najbolj mi gre na živce, kadar zvezdnice skrivajo v nebo vpijoče spremembe na svojem telesu, ki so lahko le delo spretnih kirurških rok.

Nekako si nista podobni - Miša Molk izpred dvajsetih let in danes.
Nekako si nista podobni - Miša Molk izpred dvajsetih let in danes.FOTO:

Gledam isti posnetek naprej in naletim še na prvo damo slovenske televizije Mišo Molk. Dobro, da je podpisana, saj je skoraj ne bi prepoznala. Ne vem točno kaj, ampak na njenem obrazu je nekaj drugače, kot je bilo pred nekaj desetletji. Povečana je zgornja ustnica, privzdignjene ličnice, če podrobno pogledam, mislim, da so tudi obrvi nekoliko višje. In ne vem, nosek je tudi nekoliko drugačen. Sprašujem se, ali bom z leti tudi sama doživela takšne spremembe. Kajti že zdaj, pri svojih skoraj tridesetih, čutim, kako moja koža postaja manj elastična, nakazujejo se prve gubice. Kako je potem mogoče, da se čez dvajset let ličnice dvignejo?

Novi nosek Nuše Derende mi je veliko bolj všeč.
Novi nosek Nuše Derende mi je veliko bolj všeč.FOTO:

No, nisem se preveč poglabljala v to, zato sem še malce pobrskala po spletu in ugotovila, da je imela Nuša Derenda čisto drugačen profil. Če me spomin ne vara, tega niti nikoli ni skrivala, da je za njen novi nosek poskrbel lepotni kirurg. To mi je všeč, zakaj bi prikrivala, da nečesa ni ustvarila mati narava. Poleg tega mi je sedanji Nušin nosek bistveno bolj všeč. Hm, ko se takole pogledam, moram reči, da moja 'kljuka' tudi ni 'bogvekaj'. Ampak res ne vem, če bi si drznila pod kirurški nož.

Ko bi le zmogla toliko volje kot Alenka Godec.
Ko bi le zmogla toliko volje kot Alenka Godec.FOTO:

Še ena zvezdnica se najde, ki je danes videti veliko mlajša kot pred leti. Alenka Godec je danes fantastična. Našla sem njen star posnetek, ki dokazuje, kako se je morala potruditi, da je pridelala današnji videz. Če dobro preučim staro fotografijo in potem novo, se mi zdi, da je vse naredila sama s strogo dieto in veliko gibanja ter bolj svežim videzom. To mi da nekaj poguma, se pravi, da lahko popravim svoj trenutni videz, nad katerim sem naravnost zgrožena.

Urša Čepin je bila še nedavno bolj 'ploho' dekle. (foto: Projekt Miss Športa Slovenije)
Urša Čepin je bila še nedavno bolj 'ploho' dekle. (foto: Projekt Miss Športa Slovenije)FOTO:

Nekaj olajšanja sem doživela, ko sem naletela na fotko Urše Čepin. Sploh ne bi vedela, da je to ona, če ne bi bilo napisa pod fotografijo. Mlado dekle v kopalkah, ni sledi velikega oprsja, obraz je svež, tako mladosten. Pa mislim, da fotka ni nastala prav dolgo nazaj. Moram priznati, da mi je Urša izpred nekaj let veliko bolj všeč, čeprav jih šteje šele 25, jih po mojem mnenju kaže bistveno več.

Zagotovo sem kakšno zanimivo fotko iz preteklosti izpustila. Kakor koli že, ta sprehod po preteklosti mi je vlil optimizem. Res je, da nisem zvezdnica, ampak zakaj ne bi verjela, da bom z leti tudi sama postala tudi sam bolj privlačna. In konec koncev, saj pravijo, da lepota ni toliko v zunanjosti kot v tem, kaj izžarevamo.

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493