Zadovoljna.si
Špela, si zelo lepa punca, vendar se ne čudi, če bodo slike objavljene prav povsod, zraven pa dodane 'pikantne' podrobnosti.

Novice

ZLOBNICA: Estradniki razkazujejo svojo intimo!

Zlobnica
24. 10. 2010 12.00
4

Čeprav se estradniki dobro zavedajo, da so prav mediji tisti, ki jih delajo slavne, gredo včasih predaleč. Naslednjič, ko bom v reviji zagledala napol gole fotografije 'vzhajajoče zvezde', se bom vprašala, če jih ni poslala ali nastavila kar sama ... Danes je vse mogoče!

Vsaka malenkost o naših estradnikih me res ne zanima ...
Vsaka malenkost o naših estradnikih me res ne zanima ...FOTO: osebni arhiv

Ima Werner res probleme s prebavo?!

Ta vikend sem si privoščila malo razvajanja pri frizerju, in ker sem v salon prišla nekoliko prezgodaj, pred mano pa je bila vrsta sitnih in zahtevnih strank, sem se usedla na kavč in na hitro preletela 'frizersko literaturo'. Ker so mi vse revije, ki nimajo opravka s slovensko 'wanna be' estrado, dobesedno iztrgali iz rok in sem ob edini preostali 'resni' reviji, ki je bila namenjena bodočim mamicam le zavila z očmi, mi ni preostalo drugega, kot da preberem kaj pretresljivega in šokantnega, v smislu 'Werner je v trgovini v košarico položil lonček jogurta – ali ima težave s prebavo?' in 'Srečali smo Đura, kako je varno prečkal cesto in ob tem pogledal levo ter desno'. Res hvala, polepšali ste mi dan! Že pri drugi sliki Arturja Šterna in njegovih 'modrosti' sem revijo zaprla in jo prepustila teti na moji desni strani. Mogoče bo bolje, če naslednjič s sabo vzamem svojo knjigo?!

Si predstavljate naslove v 'rumenih' medijih?
Si predstavljate naslove v 'rumenih' medijih?FOTO: Facebook
V ospredje za vsako ceno

Očitno so naši zvezdniki še kako željni pozornosti tudi izven medijske scene. Vendar pa je nezaslišano, da se potem ti isti pritožujejo nad objavami v rumenih medijih. So res tako kratke pameti, da pozabljajo na vse objave v profilih, polnih zasebnosti, ujete v fotografski aparat? Le koga briga, kdaj Werner pije kavo, kolikokrat na dan se Katja Fašink popraska po zadnjici in zakaj je Sanja Grohar srečna!

Špela, si zelo lepa punca, vendar se ne čudi, če bodo slike objavljene prav povsod, zraven pa dodane 'pikantne' podrobnosti.
Špela, si zelo lepa punca, vendar se ne čudi, če bodo slike objavljene prav povsod, zraven pa dodane 'pikantne' podrobnosti. FOTO: Facebook

Zasebno, a kljub temu na očeh!

Doma sem pregledala maile, in ker sem imela nekoliko preveč časa, sem se logirala tudi na Facebook, tisto spletno mesto, kjer so danes že vsi. Na hitro sem želela preveriti, kaj počnejo moji prijatelji, in sprejela še nekaj povabil nekdanjih sošolcev in sodelavcev. Priznam, da me rahlo nervirajo tisti, ki dodajo prav vsakega, ki jih zaprosi za prijatelja, pa naj bo to Janez, Jonny, Carlos, Santos ali Obama. Ljudje, prijatelji so namreč definirani v smislu, da vas poznajo tudi uradno, da vedo vsaj vaše osebne podatke, a to je že druga zgodba.

Moje razmišljanje je zmotila prijateljica, ki mi je po telefonu hitela razlagati, kje naj dobi barvo za lase, ki bo enaka kot tista, ki jo Grošljeva Špela nosi na svojih slikah ,objavljenih na Facebooku. "V iskalnik vtipkaj ime Špela Grošelj Personal in si oglej albume," me prepričuje. 'Personal' torej osebno, je rekla, vendar  zakaj so potem slike odklenjene? V trenutku, ko sem odprla njen profil in si ogledala vse slike, sem si zamislila. Le zakaj ima nekdo v profilu napisano 'Personal' kljub temu, pa lahko vsakdo, ki je registriran, pogleda njene fotografije s praznovanja njenega 25. rojstnega dne, raznih zabav in počitnic?! Simpatična pevka me je za kratek čas zmedla, vendar je zaradi tega nimam manj rada.

Tina je šla predaleč!

Naravnost šokirana pa sem bila nad črnim humorjem nekdanje misice Tine Gaber, ki tudi sama ni tako zelo privlačna. Kolegica je pri listanju neke revije naletela na njeno fotografijo in hudomušno dodala: "Kakšna Tina Gaber neki, bolje bi ji pristajalo Tina Gabrozaver." Priznam da sem se do solz nasmejala, medtem ko sem se med brskanjem po Facebooku skoraj razjokala od žalosti in groze. Tina se kar na očeh vseh norčuje iz tragedije, ki je prizadela prebivalce Haitija. Nočem moralizirati, a teden dni po grozljivki, ki jo preživljajo preživeli, res ni primerno, da izvablja smeh na tako nizkoten način. Že naslednji teden pa se bo hvalila s kakšno dobrodelno akcijo, katere namen bo zgolj privabiti pozornost medijev.

Torej, dragi moji slovenski estradniki, če želite nekoliko miru, ne drezajte v osje gnezdo, ne delajte se neumne, ne tožite vse po dolgem in počez in ne jočite, ko se boste naslednjič zagledali v časopisu 'topless', z nago ritjo ali pijani. Le klik vas loči do boljšega spanja, bi lahko zapisali. Razen, če vam taka pozornost ugaja. Sedaj pa vsi na Facebook in zaklenite svoje slike, nikoli se ne ve, kdaj boste tudi vi postali slavni.

'Fotošop' očitno dela čudeže!
'Fotošop' očitno dela čudeže!FOTO: Facebook
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478