Zadovoljna.si
lezbijki

Novice

Tudi ženske zlorabljajo otroke

Z.T.
2010-05-18 19:15
1

26-letna pedofilka se je pretvarjala, da je 15-letno dekle in z zvijačo s pomočjo interneta prišla v stik deklicami, ki jih je nato spolno zlorabila. Kelly Bavister-Gandy je lezbijka, njene žrtve pa so bile tri osnovnošolke.

Med sojenjem je prišlo na dan, da si je Britanka Kelly Bavister-Gandy zaupanje in naklonjenost  svojih žrtev pridobila tako, da jih je zavedla glede svoje resnične starosti, saj se jim je predstavila kot 15-letna sovrstnica. V resnici je stara 26 let in je živela v razmerju z drugo žensko. Zaradi za zdaj neznanega vzroka je z deklicami navezala prijateljski stik ter se jim približala čustveno, kasneje pa tudi telesno. Dejstvo je, da Kelly svojih let ne kaže, zato so ji žrtve tudi nasedle. Z eno od žrtev je bila v razmerju le sedem dni, z drugo dva do tri tedne, s tretjo pa je imela enonočno seksualno avanturo. Njene žrtve so v odnose privolile in bile izjemno razburjene ter potrte, ko je obtoženka pretrgala odnos z njimi. Odvetnik deklic trdi, da so zlorabljena dekleta v početje morda res privolila, vendar pa je popolnoma sprevrženo, da ima 26-letna ženska seksualne odnose s 13-letnicami.

Laži in prevare

Brezposelna pedofilka na sodišču ni zanikala svojega početja, med obravnavo pa je prišlo na dan, da se je deklic dotikala na nespodoben način tudi takrat, ko so bile v družbi drugih prijateljic. Kelly so aretirali, ker so starši ene izmed žrtev posumili, da se dogaja nekaj čudnega in poklicali policijo. Obtoženka sicer ne zanika čustvenega razmerja z žrtvami, ne priznava pa, da bi z njimi imela tudi telesno spolno razmerje. Ena izmed žrtev je bila prepričana, da bosta z obtoženko ostali skupaj vse življenje, se poročili ter zbežali iz domačega kraja, ko bi dopolnila 16 let. Ko je z drugo deklico prekinila odnos, je bila žrtev psihično potrta do te mere, da se je samopoškodovala. Težko je razumela to razmerje in težko prenesla nenadni konec.

Boleča zavrnitev

Ena od pogumnih žrtev je na sodišču pogumno izpovedala svojo zgodbo: "Kupila mi je alkoholno pijačo in skupaj sva pokadili joint. Ves teden sem pila alkohol ter jemala mamilo. Vmes sem sicer pomislila, kaj pravzaprav počnem s 26-letno žensko, ko pa jih sama imam komaj 14. Pogovarjali sva se o starostnih razlikah in rekla sem ji, da to zame ni pomembno. Glavno je, da se imava radi, se ji rekla." Deklica je tudi priznala, da je planila v jok in začela bruhati, ko ji je Kelly dejala, da razmerja ne bosta mogli nadaljevati. Prepričana je, da se je na ta način spopadla z zavrnitvijo. "Ko sva nehali, nisem več čutila same sebe, saj sem jo preveč ljubila. Začela sem se rezati po rokah in nogah, da bi s fizično bolečino premagala duševne tegobe," je pojasnila 13 letna najstnica, ki je zavrnila trditev obrambe obtoženke, da naj bi se skupaj s prijateljicami vse zgodbe izmislili z namenom, da bi postale slavne in pomembne.
Kratkolasa obtoženka, ki je ob začetku sojenja zajokala na zatožni klopi, sicer zanika vse obtožbe. Te jo bremenijo spolnih zlorab kar 15 otrok, v dveh primerih pa naj bi otroka spodbudila k spolni dejavnosti.
 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.


ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 133