Zadovoljna.si
Goran Breščanski

Novice

Zmagovalec Kmetije slavnih: 'Zaljubil sem se v Majo P.'

T. G.
2009-12-11 19:05
2

Goran Breščanski je trenutno morda najbolj zaželena oseba v Sloveniji. Želijo ga vsi. Mi smo ga povprašali o ljubezni, o njegovi domnevni sposobnosti, da začara ljudi, pa o tem, ali je res želel Salome vzeti nedolžnost.

Ljubezen na Kmetiji slavnih

Najprej nas je zanimalo, kako je z njegovim ljubezenskim življenjem po izstopu iz Kmetije slavnih. Goran Breščanski, 35-letni pevec skupine Sausages, pravi, da je vse mogoče. Veliko se je govorilo o tem, kaj se je dogajalo med njim in Majo P. ''Bila sva prijatelja, šlo je za hec. Priznam pa, da sem se v Majo potem dejansko zaljubil. Ampak sem se kasneje tudi odljubil." Veliko se tudi špekulira o njunem odnosu z Aneto. ''Aneta mi je tudi všeč in ne izključujem ničesar." Kot pravi Goran, so stvari, kar se ljubezni tiče, nepredvidljive. ''In na tem področju imam rad odprte možnosti."

Je res hotel Salome vzeti nedolžnost?

Ob tem vprašanju se je Goran najprej glasno nasmejal. ''Ja pa kaj še!" Kot je povedal, je bil to vse skupaj hec. ''Salome se je najbolj šalila. Rekla je: ''Jaz sem še nedolžna. Goran, a sem ti všeč?" Jaz pa sem ji odvrnil: Ja, seveda, jaz bi ti vzel nedolžnost." A to smo se šalili. Ona pa to potem obrne in napihne. In iz tega nastane zgodba, da sem zaljubljen v Salome."

Z nekdanjo ženo sta prijatelja

Goran je oče dveh otrok in ločen. Kot pravi, sta z nekdanjo ženo zelo dobra prijatelja in ga podpira pri vsem, kar počne. Znano je, da je bila to velika ljubezen. ''Vendar sva midva popolnoma drugačna karatkerja. Ona je bolj za organizirane stvari, jaz pa imam raje spontanost. Tako sva si bila različna, da enostavno ni šlo. A danes ni med nama nikakršnih zamer." Odločila sta se, da gresta narazen, ker v paru enostavno nista funkcionirala. Hčerki mu pomenita vse in vanju usmerja tudi večino svoje energije.

Zna res začarati ljudi?

''Vsak človek ima energijo. To ni neka nadnaravna stvar. A da bi z energijami manipuliral, to pa ne." Eden od štirih svetnikov, Marijan, je namreč namigoval, da je med njegovim dvobojem z Arturjem Goran posredoval s svojo energijo. Povedal je namreč, da je bil pred njunim dvobojem poln energije. ''Med dvobojem pa sem skoraj padel v nezavest, saj sem izgubljal moč vsako sekundo. Kaj se je dogajalo z menoj, bi lahko povprašali koga izmed sedečih na tribuni, ki je seznanjen in obvlada marsikaj." Goran zanika, da bi on imel kaj z Marijanovo nemočjo. ''Jaz nisem tam nič takega delal, da bi se na primer igral z energijami. To je bila bolj šala, ker so mi govorili, da se me bojijo. Je pa res, da sem poskusil Marjanu takrat, ko je padel, pomagati. Se pa s temi stvarmi ni za igrat. Če svojo energijo uporabiš tako, da škodiš nekomu, se ti to vrne. Tako da jaz se s tem ne igram na primer na način, da bi Marijanu nekaj hotel. Jaz sem si takrat sam pri sebi rekel, naj zmaga tisti, ki si bolj zasluži. A da bi pa prav zavestno hotel Marijana onesposobiti, tega se pa ne grem v življenju."

Zanima nas še naprej. Baje ima veliko duhovno moč, da zna nadzorovati svojo energijo? ''Moram reči, da se učim upravljati z energijami. Nekaj malega znam. Kaj to pomeni? Na primer, otrok pade in si poškoduje koleno. Pride njegova mama, mu popiha koleno in je takoj bolje. To je to. Ti z neko pozornostjo in naklonjenostjo usmerjaš energijo. Gre za fokus, koncentracijo. Lahko pa seveda energijo daješ ali pa jemlješ."

Je mogoče začarati ljudi tako, da se zaljubijo? Je kaj takega poskušal na Kmetiji slavnih, je morda Majo P. začaral? ''Če bi bilo kaj takega mogoče, bi začaral ves svet. Vsi bi bili v rožicah. Če bi to znal, bi to naredil. Ni to tako, da jaz počnem ne vem kaj s temi energijami. Zelo enostavno bi bilo vse skupaj, če bi to šlo. Maje vsekakor nisem začaral, Maja je začarana od Makija."

Zadnji dvoboj

Med finalnim dvobojem Kmetije slavnih je bilo očitno, da se z Arturjem ne nameravata resno spopasti. ''Strinjala sva se, da je dvobojevanje nesmiselno. Poleg tega smo se že prej dogovorili, da si razdelimo izkupiček. Najprej sva hotela izenačiti, a potem sem sredi dvoboja začutil, da ne bo v redu, če bova izenačena. Hotel sem Arturja vseeno prepričati, naj se bojuje. A ker sva bila zmenjena, se ni hotel. Premagati ga nisem mogel, on pa tudi ni hotel mene. Sem ga poskusil prepričati, naj on zmaga, potem pa naj mi pusti. Ta dvoboj je bil bolj na mentalni ravni. Ljudje si pa seveda želijo boja, krvi, tega pa nisva hotela, Kot bi se dva gladiatorja spomnila, da se ne bosta borila, ker sta prijatelja." Hotela sta pokazati, da se ne strinjata z dvobojem. Pomembno jima je bilo sodelovanje.

Po Kmetiji nova plošča s Sausages

Ko se poleže celotno dogajanje okoli Kmetije, se bo popolnoma posvetil glasbi. S skupino Sausages so naredili novo ploščo, ki je trenutno še v pripravi. Izidu plošče bodo seveda sledili koncerti. Tako se v bližnji prihodnosti vidi v glasbi. Znano je, da se je v času svojega zakona vrgel v podjetništvo, saj je imela družina njegove nekdanje žene veliko tiskarno. ''Vendar sem bolj umetniški tip, začel sem pogrešati glasbo in vse, kar spremlja in prinaša življenje glasbenika. Morda pa podjetništvo ni najbolj zame. Čeprav ne izključujem ničesar, morda me bo s časom tudi to zanimalo." Kot pravi, se je dobro počutil takrat, ko se je poskusil kot podjetnik, in se dobro počuti tudi sedaj, skratka skuša živeti tako, da upošteva svoje potrebe in občutja.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.


ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 140