Zadovoljna.si
Saša in Frano sta bila par več kot dve leti.

Novice

Hrvaški zvezdnik Slovenko zapustil z SMS-om

M.V.
06. 08. 2011 17.10
57

Hrvaški igralec Frano Lasić, večni šarmer in velik ljubitelj lepih deklet, se v razmerju s slovensko lepotičko Sašo Lešnik ni ravno izkazal kot kavalir. 25-letnico je o tem, da je njunega razmerja konec, obvestil kar preko SMS sporočila, medtem ko je temnolaska s prijatelji uživala v Pulju. Saša nam je povedala, da naj bi koncu razmerja botrovali vedno bolj pogosti prepiri, navzkrižje interesov, slabše zdravstveno stanje igralca, veliko dela in stresa.

Saša in Frano sta bila par več kot dve leti.
Saša in Frano sta bila par več kot dve leti.FOTO: Facebook
25-letnici je bilo vseeno za starostno razliko med njo in Franom.
25-letnici je bilo vseeno za starostno razliko med njo in Franom. FOTO: Facebook

25-letna Ljubljančanka Saša Lešnik in hrvaški igralec Frano Lasić sta bila v razmerju dve leti in pol, njuna ljubezen pa je dosegla žalosten konec, ko je igralec svojo precej mlajšo ljubezen o koncu razmerja obvestil kar preko SMS sporočila. Saša je bila takrat ravno s prijatelji na morju v Pulju, Franova odločitev pa jo je šokirala. "Prva  stvar, ki  mi  je  šinila  skozi  glavo, je  bilo,  kako novonastalo situacijo umiriti. Pomislila sem tudi na to, da  ni  še  čisto  konec, da  bi se zagotovo  dalo še  kaj  rešiti, glede  na  to, da sva imela zadnje čase  kar  precej kriznih trenutkov, ki pa  sva jih   na  koncu  vedno  znala  rešiti. A tokrat le  ni  bilo  tako ...“ se trenutka, ko je prejela Franov SMS spominja Saša.

Želi mu vse najboljše

Par je imel zadnje čase kar nekaj težav, poleg prepirov je razpadu razmerja borovalo tudi   Franovo zadnje  čase  slabše zdravstveno  stanje, veliko  dela ter stres. 25-letnica je priznala, da je tudi sama v težkem psihičnem stanju, ki mu Frano očitno ni bil več kos. "Tega mu nikakor ne zamerim. Frano je super oseba, vsi ga imajo radi, v sebi ima neverjeten šarm. V življenju mu želim vse najboljše,“ ima Saša kljub bolečemu koncu razmerja o Franu povedati le lepe stvari. "Niti malo mi ni žal, da sem zadnji dve leti in pol preživela z njim. Najino razmerje je bilo polno lepih in malo manj lepih trenutkov, a nikoli nama ni bilo dolgčas. To bom pogrešala,“ je priznala 25-letna manekenka, ki se bo zdaj bolj posvetila sebi in svojim ciljem.

V razmerju jima nikoli ni bilo dolgčas.
V razmerju jima nikoli ni bilo dolgčas.FOTO: Facebook

Posvetila se bo sebi

Najprej namerava uživati v poletju, jeseni pa se bo zopet posvetila študiju in karieri. "Morda se bom končno poskusila tudi kot igralka, saj me je igra vedno zanimala.V prihodnosti se najbolj  veselim  svojega ''novega'' življenja, ki  ga  bom  verjetno zdaj, ko sem končala  razmerje in  prekinila stike z ljudmi, ki  so slabo  vplivali  name, lažje zaživela. Posvetila  se  bom  sama  sebi. Mlada sem in   celo življenje je še pred  menoj,“ je optimistična temnolaska, ki pa se zaveda, da bo potrebovala kar nekaj časa, preden bo zopet koga spustila tako blizu.

Franu želi le najboljše.
Franu želi le najboljše. FOTO: Facebook

"Razmerje s Franom je bilo moje  drugo resno in  daljše  razmerje v življenju. Poznam veliko ljudi, se  družim  z  njimi, toda takih, ki si  zaslužijo res  tisto posebno  mesto  v mojem srcu/življenju je  zelo malo,“ pravi Saša, ki kljub temu, da ima o Franu povedati le lepe stvari, svojemu nekdanjemu partnerju zameri, da ji je novico sporočil preko SMS-a. "Za razpad razmerja je bila morda kriva tudi razlika v letih, a ne glede na to, si verjetno vsak želi take stvari slišati v živo, na štiri oči in ne preko telefonskega sporočila. Zdi se mi nepravično, kako je pristopil k celotni zadevi. Nihče ni popoln, tudi jaz ne, a od moškega njegovih let nisem pričakovala, da bo razmerje z menoj končal na ta način,“ je dodala mlada lepotica, ki se je s Franom po tistem SMS-u slišala le enkrat. "Poslala sva si le še en  sms, v katerem sva si zaželela vse  dobro  za  naprej,“ nam je zaupala za konec.

Žal ji je, da sta prekinila preko SMS sporočila.
Žal ji je, da sta prekinila preko SMS sporočila.FOTO: Facebook

KOMENTARJI (57)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413