Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Novice

Grozljivo! Zvezdnico našli razsekano

Z.N.
20. 04. 2012 10.50
38

Mlado bollywoodsko igralko Meenakši Thapar sta ambiciozna igralca ugrabila in od njene družine zahtevala odkupnino 1,5 milijona indijskih rupij, kar je nekaj več kot 20 tisoč evrov. Ker vsote nista dobila, naj bi jo na kraju snemanja njenega zadnjega filma ubila in razsekala, a glave za zdaj še niso našli.

36-letni Amit Džaisval in njegova ljubica Preeti Surin naj bi se po tem, ko sta slišala, kako premožna je ter kakšen status ima njena družina v Dehra Dunu ob vznožju Himalaje v severni Indiji, odločila ugrabiti mlado igralko Meenakši Thapar. Povabila naj bi jo na izlet na Gorakhpur, naselje v bližini indijsko-nepalske meje, znano po budističnih templjih. Tam sta jo zadržala kot talko, od njene družine pa zahtevala, da v zameno za Meenakši izroči 1,5 milijona rupij, kar je okoli 22 tisoč evrov. Po podatkih policije naj bi igralca njeni materi zagrozila, da bosta z Meenakši posnela pornografske filme, če ne bosta prejela zahtevane vsote denarja.

Brutalno sta jo umorila

Igralkina mati je za ugrabitelja nakazala 60 tisoč rupij (880 evrov) na hčerkin račun, ker pa z zneskom nista bila zadovoljna, sta dekle brutalno umorila. Ljubimca naj bi 26-letnico obglavila in dele njenega trupla odvrgla na dveh lokacijah. Njen torzo naj bi odvrgla v vodni rezervoar, glavo, ki sta jo hranila v vrečki, pa naj bi odvrgla skozi okno avtobusa na poti proti Mumbaju.

Denar naj bi od družine zahtevala tudi po tem, ko je bila 26-letnica že mrtva. Džaisvala in Surinovo, ki sta umor priznala, so izsledili na podlagi SIM-kartice žrtvinega mobilnega telefona. Par naj bi iz domačega Alahabada v Utar Pradešu v Mumbaj pobegnil po tem, ko je soproga Džaisvala izvedela za njuno afero. Potovala sta po Indiji in upala na kariero v Bollywoodu.

Pomagata iskati ostanke trupla

"Preiskava še vedno poteka, obtožena pa sta se s preiskovalci vrnila na kraj zločina in nam pomagata pri iskanju posmrtnih ostankov, saj vseh še nismo našli," je za britanske medije povedal detektiv, ki vodi preiskavo. "Obtožena, ki sta od družine zahtevala denar, sta zločin priznala. Zadavila sta jo v hotelski sobi, njeno telo razrezala na koščke in ga odvrgla v vodni rezervoar. Med vožnjo z avtobusom naj bi se znebila še glave," je potrdil. Umorila naj bi jo na lokaciji, kjer je snemala svoj zadnji film Heroine (Junakinja), v katerem je odigrala manjšo vlogo in ki so ga predvajali tudi na filmskem festivalu v Cannesu. Film naj bi izšel jeseni.

 

KOMENTARJI (38)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375