Zadovoljna.si
Maja Malnar

Novice

Maja M o iskricah med člani družine

N. V.
2009-11-22 19:00
3

Manekenka in pevka Maja Malnar je resničnostni šov Kmetija slavnih zapustila potem, ko je predala dvoboj z Majo Prašnikar. Na kmetiji je doživela tako veselje kot razočaranje. V zadnjih dneh ni več prenesla vseh spletk, ki so se dogajale.

Lepi in žalostni trenutki

Svetlolaska nam je zaupala, da se je na kmetiji najbolje razumela z Marijanom. Po njenih besedah je bil 'pozitivček' in ji vedno stal ob strani ter ji bil pripravljen prisluhniti. V zadnjem tednu ji je bila v veliko oporo tudi Aneta, več lepih trenutkov pa je doživela tudi z Goranom.

Najmanj pa se je razumela z Danielom, čeprav sta na kmetijo prišla skupaj. Pravi, da sta imela vzpone in padce: "En čas sva se super razumela, potem ne in spet ja. Tudi z Arturjem se nisem nekaj pretirano družila, saj se je veliko umikal od preostalih članov."

Med bivanjem na kmetiji je doživela tako lepe kot tudi tiste žalostne trenutke, ki jih bo poskušala čim hitreje pozabiti. "Najlepši trenutek je bil verjetno, ko smo imeli zabavo. Takrat smo se vsi sprostili, vse zamere so bile pozabljene in imeli smo se res luštno. Najbolj grozno pa sem se počutila zadnji dan, ko mi je ogenj bruhnil v obraz. Bilo je res grozno, saj me je vse tako peklo, da sem imela v glavi že najhujše. Ampak na srečo se je vse dobro izteklo."

Imela je anoreksijo

Maja, v preteklosti si že imela težave z anoreksijo, s strokovno pomočjo ti je uspelo ozdraveti. Kljub vsemu pa se zdi, da si na kmetiji izgubila še kak dodaten kilogram. Kakšna se ti je zdela hrana in kaj si tam najraje jedla?
"Hrana se mi je zdela sicer dobra, saj obožujem zelenjavo, vendar je sama zelenjava tudi premalo. Jedla sem vse živo, kar sem našla na vrtu in ogromno jabolk, ter kruh, ki smo ga vsake toliko spekli. Sicer imam vso to hrano zelo rada, vendar to ni taka kompaktna hrana, da bi te nasitila. Manjkajo še kakšne testenine, stročnice, žitarice ... Zato sem ves čas nekaj 'glodala' in kljub temu še izgubila kilograme."

Iskrice med člani družine

O lepih pogledih, objemih in poljubih smo lahko prebrali veliko. Maja, med kom pa so iskrice res preskočile?
"Z moje strani ni prišlo do nikakršne iskrice, so pa zagotovo preskočile med Arturjem in LaToyo, ter morda tudi Goranom in Aneto oziroma svoj čas med Goranom in Majo Prašnikar."

Slavna kmetica nam je zaupala, da se ji življenje po kmetiji ni bistveno spremenilo: "Je pa res, da imam dosti manj časa zase in dosti več obveznosti, ljudje me ustavljajo ter sprašujejo razno razne zadeve glede Kmetije."

Zdaj, ko njeno življenje ponovno teče po ustaljenih tirnicah, želi čim uspešneje dokončati študij ekonomije, še vedno se bo ukvarjala z manekenstvom in v prostem času potovala. Razmišlja pa tudi o delu modela v tujini: "Vendar si moram za to vzeti čas."

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.


ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 133