Zadovoljna.si
Edini moški, ki ga pusti blizu, je njen Lejs Tai.

Novice

Anetin edini moški je Lejs Tai

Nina Valant
27. 11. 2009 18.52
16

Nekdanja miss športa, danes mlada mamica Aneta Salihovič, je v 'Kmetiji slavnih' članom družine s svojo prisotnostjo dodobra zmešala štrene. Nam je zaupala, kaj sta imela z Goranom, spregovorila pa je tudi o nasilnih moških.

Simpatična in jezična kmetica
Simpatična in jezična kmetica FOTO: POP TV

Prišla, videla, zmagala

Aneta se bo kmetije spominjala z mešanimi občutki, dogajale so se tako lepe kot grde stvari: "Lahko rečem, da je bila to pozitivna izkušnja, naučila sem se nekaj novega, zdaj se znam spoprijeti s kmečkimi opravili. Spoznala pa sem tudi nekaj novih ljudi, vendar sem zaenkrat v kontaku le s tremi, z Majo Malnar, Ines in Goranom. Glede na to, da sem bila del resničnostnega šova le en mesec, se mi zdi, da sem doživela največ. Več od tistih, ki bodo tam celih deset tednov. Dosegla sem tisto, kar sem želela. Prišla, videla, zmagala."

Temnolaska je vedno urejena in do zdaj ni bila vajena kmečkega življenja. Če bi bilo treba, bi živela tudi na kmetiji: "Tudi moji predniki so živeli na tak način, pa jim danes nič ne 'fali', kvečjemu lahko rečem, da so bolj zdravi, močni in krepki. Tudi v današnjem svetu se mi zdi, da so ljudje s kmetije bolj odporni kot mestni ljudje. Mislm, da mi na kmetiji ni bilo nič hudega."

Jokala v Goranovem objemu

Najbolj je seveda pogrešala svojega 19-mesečnega sinka, zaradi katerega je točila solze. Ob žalostnih trenutkih jo je tolažil Goran, za katerega so ji očitali, da so se med njima pletle tudi intimne igrice: "Še vedno stojim za svojimi besedami, z Goranom sva samo prijatelja. Prvo noč je bil zelo prijazen do mene, ponoči me je božal po obrazu in laseh, počutila sem se kot njegova mlajša sestra. Drugo noč se niti ne spomnim, kdaj je prišel spat. Naslednjo noč pa sem se preselila spodaj na peč, ker nisem mogla poslušati njegovega smrčanja. V spalnico je prišel pozno, oblečen v pulover, godrnjal je, da mu je vroče, po drugi strani pa je škrtal z zobmi, in ko je le zaspal, je tako smrčal, da ni bilo vzdržno. Maja je mislila, da sem smrčala jaz, zjutraj pa je videla, da sem spala kar na peči. Že takrat sem povedala, da če bi imela takega fanta, bi ga postavila kar pred vrata."

Goran jo je tolažil, ko je pogrešala svojega sinka.
Goran jo je tolažil, ko je pogrešala svojega sinka.FOTO: POP TV

Intimnosti ne bi delila pred Slovenijo

Goran ji je stal ob strani, ko ji je bilo hudo, ko je pogrešala svojega sina in ko se je prepirala s člani družine. Takrat se je med njima zgodil tudi kakšen objem in poljub: "Res je, da so naju tudi stari člani družine 'špikali', kaj se plete med nama, ker se je ravno on največ družil z mano. Z moje strani lahko rečem, da ni preskočila iskrica, in mislim, da je enako z njim. Zdaj se sicer slišiva in tudi vidiva, ravno pred dnevi smo bili skupaj z mojim sinčkom in njegovima hčerkama na bazenu ter se zabavali. Vendar jaz to doživljam izključno kot prijateljstvo. Tudi če bi se med nama zgodila zaljubljenost, mislim, da sva oba dovolj stara, da bi zdržala in bi se o tem menila izven resničnostnega šova. Svoje intimnosti ne bi delila pred celo Slovenijo, saj se mi to zdi bolano."

Edini moški, ki ga pusti blizu, je njen Lejs Tai.
Edini moški, ki ga pusti blizu, je njen Lejs Tai. FOTO: Tamara Pirih

Moških ne pusti blizu

Aneta je prav gotovo doživela veliko razočaranje nad moškim spolom, od nasilja pa do tega, da njen nekdanji partner ni želel priznati njunega otroka. In tudi zato se na ženitne ponudbe mnogih moških ne odziva. "Odkar imam otroka, je veliko moških, ki bi bili z mano v vezi, in trdijo, da bi bili resni. Že dve leti sem samska in si sploh ne predstavljam, da bi imela partnerja, da bi me nekdo utesnjeval. Trenutno sem polno zaposlena in ne bi želela imeti partnerja, ki bi se čutil zapostavljenega. Največ svojega časa želim preživeti s svojim sinkom. Težko bom še kdaj koga pustila blizu. Če bo moj otrok za nekom jokal, bo to nekdo, ki bi bil z mano in ne za svojim očetom. Kaj takega mu ne bi privoščila, to so težke stvari."

Njen edini moški

Edini moški, ki trenutno vsako noč spi z njo, je njen 19-mesečni sinček Lejs Tai. Ko je prišla s kmetije, je ni prepoznal, nje kot osebe, prepoznal je le njen glas, se obračal in jo iskal: "Ko sem se sklonila k njemu in ga objela, je pa rekel 'mama' in me tesno objel. Zelo sva povezana, on ima mene in jaz njega. Zdaj je vsak dan v vrtcu, potem pa sva skupaj. Moja mama ga pazi le, ko sama resnično ne morem. Tudi spi ves čas z mano."

KOMENTARJI (16)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493