Zadovoljna.si
Zaljubljenca bosta konec leta postala starša.

Novice

ZVEZDNIŠKE LJUBEZNI: Jani Pavec in Nina Mavrin bosta zibala

Nina Valant
16. 06. 2009 18.30
0

Glasbenik in po novem tudi gostinec Jani Pavec ter njegovo dekle Nina Mavrin bosta svojo srečo konec leta dopolnila še z rojstvom prvorojenke oziroma prvorojenca. Kako pa se je njuna ljubezenska zgodba pravzaprav začela?

Primoram prespati pri Nini

Jani in Nina sta se spoznala na eni izmed avdicij za reklamo, kjer je bil Jani režiser, Nina pa je delala za modno agencijo. Prvi korak na njuni ljubezenski poti je, kot se za moškega spodobi, naredil Jani: "Ko smo Atomiki igrali na Koroškem, sem po koncertu na prizorišču še kar nekaj časa ostal sam z Nino, seveda brez prevoza do Kamnika. Tako sem bil primoran prespati pri njej," se z nasmehom, njune prve skupne noči, spominja Jani.

Jani in Nina sta dobra gostitelja.
Jani in Nina sta dobra gostitelja.FOTO: osebni arhiv

Skupno življenje

"Glede na to, da ima Jani svojo hiško v okolici Kamnika in sem sama živela v podnajemniškem stanovanju v Ljubljani, se je ideja o skupnem življenju porodila kar kmalu, predvsem zato, ker sem svoje stanovanje videla le na položnicah, ki sem jih prejemala redno vsak mesec," je povedala Nina.

In tako zdaj že nekaj časa skupaj živita v Janijevi hiši, po novem pa tudi skupaj delata.

"Zdaj, ko imava skupaj še gostilno dnevi potekajo tako, da takoj po skupnem zajtrku Nina odhiti v gostilno, sam pa pregledam vse tekoče dejavnosti Atomikov. Skupaj se dobiva na kosilu in nato do poznih popoldanskih ur urejava vsak svoj posel in se nato obvezno od 19. do 21. ure dobiva na skupni večerji doma, kjer ob hrani in žlahtni kapljici premlevava preživet dan."

Kljub natrpanemu urniku ne pozabita na razvajanja v dvoje.

Nina: "V zimskih mesecih je obvezno poležavanje v jacuzziju obdanem s svečkami, poleti pa rada za več dni sama odbrziva v tuje kraje. Ravnokar sva se vrnila iz romantične Toskane."

Jani: "Sva zelo družabna, tako da naju vsi prijatelji poznajo po glasnih zabavah pri nama doma. So pa tudi dnevi, ko želiva biti popolnoma sama, 'spokava' se v avto in odhitiva na kakšno oddaljeno turistično kmetijo na kosilce, večkrat naju lahko opazite na Krvavcu ali Veliki Planini."

Lahko ju srečate na Veliki planini.
Lahko ju srečate na Veliki planini.FOTO: osebni arhiv

Kako zvezo ohranjata tako 'vročo' kot je bila na začetku?

"Začetek je vedno sladek, ponavadi sanjski. Skupno življenje prinaša relanost. Drug drugemu pustiva dihati in predvsem spoštujeva različnost karakterjev," je zaupal Jani.

Nina pa dodala: "Prišli so tudi krizni trenutki, ko sva potrebovala drug drugega. V teh trenutkih spoznaš, ali imaš ob sebi pravo osebo."

Jani: "Glede na to, da sva oba zelo temperamentna, seveda pride tudi do prepirov, ki pa jih obvezno rešujeva s pogovorom."

Slišijo se poročni zvonovi

Jani: "Seveda razmišljava tudi o poroki. Sva zelo tradicionalno vzgojena in se nama zdi poroka lepa gesta, ko si izvoljenca izkažeta medsebojno naklonjenost."

Kaj pa naraščaj, je res, da Nina pod srcem že nosi plod vajine ljubezni?

Nina: "Ja res je in komaj čakava, da se v hiško, v vasici ob Kamniku, naseli otroški smeh."

Jani: "Jezusova bova dobila, saj ima Nina rok 24. decembra." (Smeh)

Zaljubljenca bosta konec leta postala starša.
Zaljubljenca bosta konec leta postala starša.FOTO: osebni arhiv

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493