Zadovoljna.si
Zaljubljena Jeanine in Marcelo

Novice

ZVEZDNIŠKE LJUBEZNI: Jeanine in Marcelo se razvajata ponoči!

N. V.
23. 03. 2009 08.05
14

Svojo ljubezensko zgodbo sta začela pred očmi slovenske javnosti, v hiši Big Bother. Temnolaska je pred kamerami celo pustila svojega takratnega fanta. Mnogi so dvomili v njuno ljubezen.

Zaljubljena Jeanine in Marcelo
Zaljubljena Jeanine in Marcelo FOTO: Vesmin Kajtazovič

Začetek vajine zveze je bil zelo buren in predvsem na očeh slovenske javnosti. Kako danes gledata na to?

Jeanine: Zanimivo je, da je bil že sam vstop v hišo Big Brother nekako usoden za naju. Marcelo je vstopil takoj za mano, se usedel poleg mene, izbral posteljo poleg mene. Skratka, od vstopa v hišo sva neločljiva. Naokoli je eno leto in lahko rečeva, da še vedno spiva en zraven drugega.

Mnogi so ravno zato, ker sta se zaljubila v hiši BB, dvomili v vajino ljubezen. Kako to komentirata?

Jeanine: Seveda so bili dvomi, saj nihče ni vedel, ali je vse skupaj taktika, ali se to res dogaja, še sami stanovalci niso verjeli, da se je med nama začelo nekaj plesti. In spletla se je lepa zgodba. Morda so ljudje na vse skupaj gledali bolj negativno, ker se je ljubezen rojevala v televizijskem šovu in v prvi sezoni BB se ni nihče zaljubil. Na žalost je tako, da ljudje danes raje slišijo slabe stvari kot pa dobre. Midva se s tem ne obremenjujeva, raje energijo porabiva za kaj drugega.

Koliko časa že živita skupaj in kje sta si ustvarila vajino gnezdece?

Marcelo: Praktično živiva skupaj že eno leto, od samega vstopa v hišo BB. Tudi po končanem šovu sva bila nerazdružljiva. Skupni čas sva preživljala pri Jeanine ali pa pri meni. Od sredine lanskega novembra pa živiva v najinem stanovanju v Domžalah.

Kako se razumeta?

Marcelo: Razumeva se odlično. Skupaj sva 7 dni na teden, 24 ur na dan. Vsepovsod hodiva skupaj, praktično sva nerazdruljiva in odlično funkcionirava.

Kako drug drugega razvajata?

Jeanine: Razvajava se na vse mogoče načine, od zajtrkov v postelji, masaž, do ljubkovanja … V bistvu se razvajava skozi cel dan in celo noč.

Njun prvi poljub se je zgodil v hiši Big Brother.
Njun prvi poljub se je zgodil v hiši Big Brother.FOTO: Kanal A

Najlepša stvar, ki jo je Jeanine naredila za Marcela, in obratno?

Jeanine: Ne bi se osredotočila na eno stvar, saj je toliko stvari, ki mi jih Marcelo nudi, od tega, da ko pridem iz službe in me čaka kosilo, do tega, da mi pomaga pri vseh stvareh. Predvsem pa mi je pri njem všeč to, da se lahko z njim pogovarjam o prav vseh stvareh.

Marcelo: Največje presenečenje je bilo defenitivno takoj, ko sem prišel iz hiše Big Brother. Še isti večer me je odpeljala na morje v Crikvenico, kjer je poskrbela za vse. Od romantike do hrane in počitka. Super dogodivščina, ki je ne bom nikoli pozabil.

Kako se razumeta z bodočo taščo, tastom?

Jeanine in Marcelo: Družinski odnosi so na obeh straneh pozitivni.

Kako rešujeta konflikte? Se glasno prepirata in potem hitro pozabita? Ali pa sta molčeča in se kujata vsak v svojem kotu?

Jeanine: Midva se sploh ne prepirava. Če se že zgodi kakšna moja 'muha', jo Marcelo hitro odžene. Veliko se pogovarjava in tako ne prihaja do večjih navzkrižij. To sicer ne pomeni, da nimava različnih mnenj, vendar sva pri stvareh toliko prisebna in pametna, da se znava pogovoriti in najti najslašjo pot.

Od lanskega novembra živita v skupnem stanovanju.
Od lanskega novembra živita v skupnem stanovanju.FOTO: Nuša Skala

Ali morda že razmišljata o naraščaju?

Jeanine: Res, da je zadnje čase to kar popularno, vendar o čem takšnem ne razmišljava. Oba si želiva potovanj, raziskovanja po svetu, odkrivanja novih razsežnosti, tako da bo naraščaj še nekaj časa počakal.

Ali hodita žurat skupaj ali tudi posebej?

Marcelo: Najino delo v agenciji vključuje tudi to, da se udeležujeva različnih zabav, saj prisostvujeva kot hostesnika ali kot vodji hostes. Sicer je različno od prireditve, vendar večinoma hodiva skupaj na zabave. Seveda pa greva tudi vsak posebej, s svojimi prijatelji.

Kolikokrat si privoščita dopust? Ali hodita na počitnice tudi ločeno?

Jeanine: Lani sva si privoščila kar nekaj dopusta. Oba imava rada morje, tako da se večkrat zapeljeva proti obali, saj naju morje obda z neverjetno energijo. Lani je Marcelo šel v Bolgarijo za en teden s prijatelji, sama zaradi službe nisem utegnila.

Marcelo in Jeanine POljub
Marcelo in Jeanine POljubFOTO:

KOMENTARJI (14)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375