Zadovoljna.si
Katarina in Mirza sta par že tri leta.

Novice

ZVEZDNIŠKE LJUBEZNI: Katarina Benček: Otročji začetek ljubezenske zgodbe

Nina Valant
24. 05. 2009 19.00
5

Letošnja miss fotogeničnosti na tekmovanju Miss Universe, simpatična Katarina, nam je zaupala svojo ljubezensko zgodbo, ki se, kot pravi sama, ni začela ravno tipično. Srečna pa je, da iskrice med njima še vedno preskakujejo.

Katarina in Mirza sta par že tri leta.
Katarina in Mirza sta par že tri leta.FOTO: osebni arhiv
Katarina Benček je stara 22 let in uspešno končuje zadnji letnik na Ekonomski fakulteti v Ljubljani. Vedno je nasmejana, zgovorna in zelo hitro navezuje stike z ljudmi. Pravi, da ne mara monotonosti in dolgočasja, zato se trudi biti aktivna na vseh možnih področjih. Njena največja razvada je telefoniranje in 'visenje' na internetu, ampak brez tega, pravi, danes ne gre, saj vedno želi biti v toku dogajanja. Njen fant Mirza Ribanovic je dve leti starejši in prav tako končuje visoko šolo za elektrotehniko in računalništvo, sicer pa že dela v enem izmed računalniških podjetij in svojo prihodnost gradi v tej smeri, saj ima še kar nekaj ciljev na tem področju. Prosti čas preživlja športno aktivno in v družbi svojih najdražjih.

Katarina nam je z iskricami v očeh povedala, da njun začetek zveze ni najbolj tipična ljubezenska zgodba: Najina zgodba traja že tri leta in pol. Sam začetek je bil skrajno neresen in otročji, sedaj lahko trdim, da iz leta v leto rasteva skupaj in je zveza postala to, kar mora biti. Iskrica ni preskočila samo enkrat, ampak večkrat, in prav zato še vedno traja. Prvi korak pa sem prepustila kar mojemu fantiču.
Mirza: Prvi korak sem naredil jaz, vendar po tem, ko sem v njenem pogledu razbral neko zanimanje.

Kljub ne ravno filmskemu začetku ljubezenske zgodbe se oba še dobro spominjata prvega poljuba.

Katarina: Seveda se spomnim. Celotna situacija me je zabavala in všeč mi je bilo, vendar to naj ostane skrito medijem.
Mirza: Vem točno kje, kdaj in kakšen je bil najin prvi poljub. Vau.

Mirza je ravno prav ljubosumen.
Mirza je ravno prav ljubosumen. FOTO: osebni arhiv
Glede na njen osvojeni naziv na tekmovanju za Miss Universe bo morda v naslednjih mesecih manj časa za vajine sladke poljube. Kako je uspeh sprejel vaš fant, je morda kaj ljubosumen?

Katarina: Mislim, da mu je kar malo odleglo, ko je videl, da nisem zmagala, saj ve, da bi tako imela veliko obveznosti in posledično manj časa za njega. Menim, da je presrečen, ker sem dobila naziv miss fotogeničnosti.
Mirza: Bil sem presrečen, da je postala miss fotogeničnosti. Vem, da si je želela zmage, vendar to bi ji vzelo res preveč časa, že zdaj ima kar nekaj obveznosti. Lahko rečem, da sem ljubosumen natanko toliko, kolikor moram biti!

Ravno zaradi Katarininih obveznosti se v teh dneh vidita manj kot po navadi. Pa kljub vsemu se trudita, da uskladita vse.

Katarina: Imam nekaj več obveznosti kot prej, vendar tako ali tako nisem tak tip ženske, ki bi preživljala čas samo s svojim fantom. Vsak živi svoje življenje in potem še skupno, torej najino življenje.
Mirza: Mislim, da si je zelo dobro razporedila urnik in še vedno najdeva dovolj časa za naju in najine skupne norčije.

Morda pa so ravno zato vajini skupni trenutki zdaj še bolj prijetni, ker jih je manj.

Katarina: Najin skupni čas vedno dobro izkoristiva. Večkrat hodiva skupaj na kosilo, kino je eden od bolj pogostih najinih zatočišč, rada nakupujeva, ko je lepše vreme, greva na morje, rada rolava in tudi samo leživa doma na kavču. Trudiva se, da zveza ni monotona, kar glede na najina značaja ni težko.
Mirza: Ko se ne ukvarjava drug z drugim na kavču, si privoščiva kakšen sprehod, rekreacijo, nakupovanje, bazen, greva na izlet izven Slovenije in tudi skupaj kuhava kosilo.
 

Prvi korak je naredil Mirza.
Prvi korak je naredil Mirza.FOTO: osebni arhiv

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368