Zadovoljna.si
Zaljubljenca naj bi kmalu dočakala poroko.

Novice

Ana in Enrique: Od prevar do poroke

A.Ž.
21. 11. 2010 11.59
6

Ljubezen, ki so jo dolgo spremljala ugibanja, je lansko poletje dobila epilog. Anna Kurnikova in Enrique Iglesias sta potrdila, da bo njuna ljubezen kmalu tudi uradna. V teh dneh pa so se pojavile govorice, da je eden najlepših parov na svetu že dahnil usodni DA.

Enrique Iglesias po svojem očetu ni podedoval le lepote, temveč tudi okus za ženske. Lepo Anno Kurnikovo, ki je iz teniških igrišč zaplavala v manekenske vode, je spoznal na snemanju videospota za svojo uspešnico Escape, kjer je igrala vlogo lepotice, ki ga je omrežila in mu ukradla srce. Ni minilo veliko časa, ko sta se pojavila v javnosti kot par, šest let kasneje pa naj bi Anna dočakala tudi uradno potrditev.

Zaljubljenca naj bi kmalu dočakala poroko.
Zaljubljenca naj bi kmalu dočakala poroko.FOTO:

Prevare in grde besede

Čeprav sta dolgo časa veljala za enega lepših parov, sta si v zasebnosti štirih sten večkrat obrnila hrbet. Enrique, ki brez sramu priznava, da je med svojimi rjuhami gostil kar lepo število žensk, med katerimi se je znašla tudi Jennifer Love Hewitt, naj bi lepotico s teniških igrišč kar nekajkrat prevaral. Opravičilo, ki ga je ob tem navedel, pa naj bi bilo, da je šlo le za fizično prevaro. Anna mu je tovrstne skoke čez plot sicer oprostila in si zaželela ustvariti družino, misel o otrocih pa je Enrique v javnosti komentiral takole: "Nisem še pripravljen postati oče. Tovrstni odgovornosti ne bi bil kos. Ko pa se bom zresnil, bi rad imel dva otroka." Tudi njegovo darilo, ki naj bi ga ob lanskem božiču podaril Anni, je bilo vse prej kot pa dokaz resnične ljubezni. Nekaj spodnjih hlačk je bilo dovolj za prekinitev in skoraj sarkastičen odgovor, ki ga je zaupal novinarjem: "Končala sva. Sedaj sem samski in to je OK. Ne obremenjujem se s tem, da sem sam."

Enrique že od nekdaj velja za lomilca ženskih src.
Enrique že od nekdaj velja za lomilca ženskih src.FOTO:
Ugibanja o poroki

Prvi prstan, ki ga je Anna prejela v dar, je v javnosti povzročil pravo norijo. Mediji so novico o domnevni poroki dvignili do neba, medtem ko je bila resnica vse prej kot pravljična. Dragoceni obroček z belim diamantom, ki si ga lahko privoščijo le nekateri srečneži, naj bi bil le darilo. Po vseh ugibanjih, kdaj bo lepi tenisačici dokončno prekipelo, pa je Anna tudi uradno potrdila, da je tokratni prstan zaročni. V zadnjih dneh so postale vse bolj glasne govorice, da sta lepa Ana in Enrique na tajni poroki končno dahnila usodni in težko pričakovani DA.

Bo lepa Anna končno našla svojo srečo?
Bo lepa Anna končno našla svojo srečo?FOTO:


 

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478