Zadovoljna.si
Calista in Harrison na začetku razmerja.

Novice

ZVEZDNIŠKE LJUBEZNI: 'On je moj junak!'

Julijana Grce
17. 10. 2008 16.45
1

On je junak akcijskih filmov o Indiani Jonesu in kar 22 let starejši od svoje Caliste, njo pa nas večina pozna po vlogi 'zmešane' odvetnice Ally McBeal.

Calista Flockhart o svojem partnerju Harrisonu Fordu zna povedati, da je še iz izumirajoče vrste 'pravih' moških in da je bil včasih njen akcijski junak, sedaj pa je zelo srečna, ker je postal njen resnični junak.

Spoznala sta se leta 2002 na podelitvi nagrad zlati globus, ko je Cali nerodno polila Harrisonovo nagrado z vinom. Nekateri pravijo, da je to storila namerno, da bi spoznala moškega, ki ga je že dolgo občudovala. V manj kot tednu dni po tej namerni ali nenamerni 'nesreči' pa so že začele krožiti govorice o tem, da sta Calista in Harrison par.

Nikoli ni bil srečnejši

Leta 2006 je Harrison priznal, da še nikoli ni bil srečnejši, kot je sedaj, ko ima ob sebi Calisto. Takrat je povedal, da sta skupaj že od dne, ko sta se spoznala. Pravi, da morda to ni bila ljubezen na prvi pogled, a ko sta šla na pijačo s prijatelji, sta ugotovila, da sta odličen par.

Calista in Harrison na začetku razmerja.
Calista in Harrison na začetku razmerja.FOTO: Reuters

Calisti naj bi bilo zelo všeč to, da nikoli ni videl niti enega dela nanizanke „Ally McBeal,“ zaradi katere jo pozna skoraj ves svet. Ravno takrat je Calista prenehala z utrudljivim snemanjem, on pa je tudi počival med filmi, zato sta bila veliko skupaj, kar je oba zelo osrečevalo.

Najprej poroka, nato posvojitev

Calista je leta 2001 posvojila takrat 10 dni starega dečka Liama in Harrisona je to zelo očaralo. Pravi, da se ob izbrankinem posvojencu tudi sam počuti mlajši in da se zaveda, da se svet ne vrti le okoli njega. Calista naj bi bila „najboljša mama na svetu“, saj si je to vlogo izbrala sama. Ko je posvojila drobceno »štručko«, se mu je popolnoma posvetila in vzgoja naj bi ji šla zelo dobro od rok.

Harrison je vesel, da je sedaj lahko del Liamovega življenja in vzgoje. Liam pa navdušenost nad svojim prihodnjim očetom kaže tudi s tem, da mu je za očetovski dan podaril majico z napisom „najboljši očka na svetu“, ki jo je naredil sam. Harrison bi Liama zelo rad posvojil, a Calista pravi, da se bo moral najprej poročiti z njo.

„Gospod Ford bo postal moj očka.“

Lani 1. aprila naj bi Harrison končno premagal strah pred vnovično poroko (poročen je bil že dvakrat) in svojo partnerko zaprosil na prav poseben način. Za pomoč je namreč prosil takrat šestletnega Liama.

Prepričal ga je, da je Liam stekel k svoji mami in ji povedal: „Gospod Ford bo postal moj očka.“ Calista se je ob tem le nasmehnila, saj je bila prepričana, da se le šali. Vendar pa ji je njen ljubi takrat povedal, da se želi z njo prav zares poročiti. S tem naj bi zelo razveselil tako njo kot njenega sina.

Delita si tudi ljubezen do kuhe

Ker se zaljubljenca rada skupaj vrtita po kuhinji in si pripravita kakšen okusen obrok ter oba obožujeta britanskega slavnega kuharskega mojstra Jamieja Oliverja, morda niti ni nenavadno, da sta se ga odločila najeti za glavnega kuharja na njuni poroki. Priporočila naj bi jima ga igralka Jennifer Anniston, ki je Jamiejeva dobra prijateljica in naj bi ga kar nekajkrat najela, da je pripravil kaj okusnega za njenega nekdanjega moža Brada Pitta.

Poroka naj bi se v krogu družine in dobrih prijateljev zgodila letos poleti, oziroma ko bo Harrison zaključil s promocijo najnovejšega filma o slavnem pustolovcu Indiani Jonesu. Novic o poroki – izpeljani ali odpovedani – še ni, Calista in Harrison pa se z Liamom še vedno pojavljata v javnosti vidno srečna in zaljubljena.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413