Zadovoljna.si
Špela je izbrala Žigo.

Novice

ZVEZDNIŠKE LJUBEZNI: Resničnostna 'ljubezen' Špele Grošelj

Nina Valant
15. 03. 2009 19.00
0

Atomična svetlolaska je v prvem radijskem resničnostnem šovu izbirala snubce. In izbrala je Žigo iz Ljubljane. Vendar pravi, da iskrica ljubezni ni preskočila.

Žiga, zakaj si se prijavil na šov?
Špela mi je bila simpatična že od samega začetka, ko se je pojavila na glasbeni sceni (spominjam se, da sem, ko je prišla k skupini Foxy Teens, rekel – evo, končno ena simpatična punca.) Drugače pa sem imel Špelo priložnost spoznati na snemanju v savni, ampak to je bilo vse skupaj par minut. Ker pa je takrat name naredila res dober vtis, sem se odločil za prijavo v šov, saj je bil to verjetno edini način, da jo bolje spoznam. Po drugi strani pa je Las Vegas ena tistih destinacij, ki so bile vedno na mojem seznamu želja, vendar jih je pred Vegasom kar nekaj, za katere bi raje porabil čas in denar. In seveda, edina možnost, da Vegas vidim v tako dobri družbi.

Špela je izbrala Žigo.
Špela je izbrala Žigo. FOTO: Marko Ocepek

V nekaj stavkih opiši Špelo.
Špela je oseba, s katero ti ne more biti dolgčas, samozavestna in pozitvna punca, ki ve, kaj dela, kaj hoče in zna poskrbeti zase. Spoznal sem jo tudi kot zelo čustveno osebo. V glavnem, Špela je super.

Kako si se počutil, ko te je izbrala?
Kot kralj sveta, haha. Nisem ravno dojel, kaj se je zgodilo in še sedaj ni vse prišlo za mano, predvsem zato, ker nisem imel časa razmišljati o tem. Ko je dvignila mojo roko, se mi je odvalila skala s srca. Kaj več pa bom lahko povedal kasneje, ko se bom zavedal, kaj se je pravzaprav zgodilo.

Ali si se v Špelo zaljubil?
Kot sem že večkrat povedal, zaljubljen nisem, ker sem pač oseba, ki rabi čas za take stvari. Čeprav smo se družili skoraj dva meseca, pa to ni bil čas, v katerem bi se na osebo lahko navezal in do nje razvil tako močna čustva. Je pa Špela punca, ki ima zagotovo vse potrebne lastnosti, da se moški vanjo lahko zaljubi.

Kako se s Špelo razumeta?
Mislim, da lahko rečem, da sva razvila (predvsem v zadnjem tednu in še posebaj na plesnih vajah) prijateljski odnos, zelo sproščen, kar ni bilo težko, saj imava podoben smisel za humor. Oba sva direktna ... Všeč mi je tudi to, da drug drugega lahko vprašava, kar naju zanima in veva, da bova oba povedala, tako kot je. Ne skrivava ničesar.

Trije finalisti prvega radijskega resničnostnega šova
Trije finalisti prvega radijskega resničnostnega šovaFOTO: Marko Ocepek

Ali sta se v času šova kdaj sprla?
Sprla mislim, da ne, je pa bilo tako, da sva pač o določeni stvari imela različno mnenje. Ampak to ni bilo omembe vredno.

Kaj ti je pri njej najbolj in kaj najmanj všeč?
Pri Špeli je zelo malo stvari, ki človeku ne bi bile všeč, ravno obratno pa je s stvarmi, ki so ti pri njej lahko všeč. Veliko kolegov in kolegic bi lahko potrdilo, da sem vedno govoril, da bi bila Špela popolna punca, če bi imela rjave oči in ne modre. In med samim potekom šova sem ugotovil, da nosi modre leče in da pravzaprav ima rjave oči.

Špela, v nekaj stavkih opiši zmagovalca.
Žiga je simpatičen, mlad fant, ki poleg službe obiskuje FDV in se ukvarja z lacrosseom. Deluje mi umirjen, lepo vzgojen in prijazen fant. Zaenkrat ga bolj slabo poznam, saj smo se malo videvali.

Zakaj si ga izbrala, če si ga vmes že izločila? Kaj je bilo tisto, kar je prevagalo?
Žigo sem izločila v tednu, ko je imel eden od kandidatov imuniteto. Ostali so še trije in Žiga je bil najbolj zadržan in mogoče sramežljiv. Že takrat sem povedala, da je Žige škoda, ker je v resnici veliko bolj sproščen kot ob prisotnosti kamer in mikrofona. Končna odločitev pa je bila zelo težka, saj so vsi trije fantje super in sem se z vsemi razumela.

Špela je prepevala: "Kdo osvojil bo moje srce?"
Špela je prepevala: "Kdo osvojil bo moje srce?"FOTO: Marko Ocepek

Kaj ima Žiga, česar ostali niso imeli? S čim te je prepričal?
Kemija ni preskočila med nobenim od teh treh, zato sem se odločala na podlagi tega, s kom se bom imela v Las Vegasu najboljše, v smislu, da se bova imela o čem pogovarjati, da se bomo skupaj zabavali. In sem se odločila za Žigo. Čeprav bi bilo najbolj super, če bi kar vse tri vzela s seboj, ker smo se res prijateljsko poštekali.

Ali si se zaljubila?
Zaljubila se nisem, vem pa, da bom skoraj z vsemi ostala v prijateljskih odnosih in da se bomo še družili. Boštjan že aprila organizira žurko na svojem koncu, pa tudi z drugimi sem že dogovorjena za kavico, tortico. So pa tudi določeni, s katerimi se verjetno ne bomo več videli, slišali, ker smo se tudi najmanj poznali oziroma smo si bili popolnoma različni in ni bilo skupnih tem za pogovor.

Kaj pričakuješ od Las Vegasa?
Od Las Vegasa pričakujem veliko zabave, saj je že ekipa, s katero grem, zelo dobra družba. Želim si obiskati trgovino Victorie Secret, kakšen šov ali dva, 'zagemblat' kakšen euro na igralnih aparatih in žurat vsak drugi dan.

Obstaja možnost, da se tam zaljubiš?
Do sedaj sem se zaljubila samo dvakrat, pa še to enkrat na koncu osnovne šole, česar ne štejem. To se mi zgodi zelo težko in ponavadi se mi zgodi na prvo žogo. Zato mislim, da bi se bolj težko zaljubila v tem mojem primeru. Ne bom pa rekla, da 100-odstotno ni možno, ker sem pojedla že preveč zarečenega kruha.

Si se s kom izmed snubcev tudi sprla? Zakaj?
Nisem se sprla z nikomer, sem si pa o določenih ustvarila bolj negativno kot pozitivno mnenje, za kar so poskrbeli sami s svojim obnašanjem. Ampak jaz nikoli ne obsojam ljudi, si pač mislim svoje.

Verjameš v to, da se lahko človek v resničnostnem šovu zaljubi?
Mislim, da ni pomembno, kako se dva človeka spoznata, če med njima preskoči iskrica, če pa ne, potem pa se lahko spoznata v 'idealnih okoliščinah', pa zveza ne more uspeti.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375