Zadovoljna.si
Sara in Naske sta bila iskreno zaljubljena.

Novice

ZVEZDNIŠKE LJUBEZNI: Sara in Naske – konec neke ljubezni

Nina Valant
04. 02. 2009 18.14
17

V tej rubriki običajno predstavljamo srečne ljubezenske zgodbe znanih ljudi. Tokrat namenjamo pozornost paru, ki je v slovenski javnosti dvigoval veliko prahu, zdaj pa se je njuna zgodba končala. Gre za Saro in Naskeja iz Big Brotherja.

Veliki zmagovalec druge sezone Big Brotherja Naske in njegova sotekmovalka Sara sta kmalu po zaključku šova postala par. Njuna ljubezen, iskrica je sicer preskočila že v Big Brotherju, skupaj pa sta začela hoditi konec junija, je takrat v javnosti dvignila kar precej prahu. In tako je tudi zdaj, ko sta se Sara in Naske razšla.

Poljubov ni več!
Poljubov ni več!FOTO: Karmen Špacapan

Tretje osebe ni!

"Če je za začetek najine ljubezenske zgodbe res kriv resničnostni šov Big Brother in nato mediji, ki ste najino ljubezen spremljali, pa je drugače z najinim koncem. Mediji nimajo pri tem nič, nisva se razšla na hitro, nesoglasja so se dogajala že prej. Zgodilo se je tako, kot se lahko zgodi vsakemu paru, ki ne vidi več skupne poti."

Veliko partnerjev se razide, ker se med njiju vrine tretja oseba. Sara sicer za zdaj ne želi govoriti o podrobnostih njune odločitve. "Tretje osebe ni, vsaj pri meni, in mislim, da tudi pri njem ne. Vse skupaj je še preveč sveže in boleče. Bila so nesoglasja in dogajale so se stvari, ki jih nisva mogla več početi skupaj. Najina partnerska zgodba se je zato končala, ostajava pa v prijateljskem odnosu," je povedala Sara.

Zlobni komentarji

Mnogi so Sari očitali, da je z Naskejem le zaradi denarja. "Ob takih izjavah se lahko samo smejem, kaj naj komentiram? Očitno mu ga je zmanjkalo, zato sva se razšla. Ti očitki glede denarja so bili, vsekakor pa ni šlo za vsoto, zaradi katere bi se človek prodal. Vsako tele ima svojo veselje, ampak s tem ne želim kritizirati nikogar."

Njuna ljubezen ni bila zaigrana, kot so govorili nekateri. Tudi to ne drži, da bi bila skupaj zaradi medijske pozornosti, je pojasnila Sara. Iskreno sta se ljubila: "Z njim sem preživela nešteto lepih trenutkov, veliko novih stvari sem počela z njim in se veliko tudi naučila. Ni mi žal niti za minuto, ki sva jo preživela skupaj."

Sara in Naske sta bila iskreno zaljubljena.
Sara in Naske sta bila iskreno zaljubljena.FOTO:

Zlobni jeziki so namigovali, da sta se zaljubljenca razšla zaradi snemanja za naš portal, ko je Sara odlično odigrala svojo vlogo. Svetlolaska to zanika: "To pri najinem razhodu ni imelo nobene vloge, ker se je najina zgodba končala po snemanju in pred objavo tega članka.“ Naske je vsa Sarina pojavljanja v medijih sprejemal brez ljubosumnih izpadov: "Povedala sem mu, za kakšno vrsto snemanja gre. Dobro ve, da me take igralske preizkušnje veselijo. Če bi take zadeve vplivale na ljubezen, potem tudi igralski pari ne bi mogli funkcionirati.“

Ljubosumna v mejah normalnega

Marsikatera zveza se konča zaradi pretirane ljubosumnosti enega ali obeh partnerjev. Sara komentira: "Ljubosumje je čustvo, ki se pojavi takrat, ko imaš nekoga resnično rad in on tebe, ker ga potem tudi skrbi in se boji za vsako malenkost. Ljubosumna sva zagotovo bila oba, vendar do zdrave meje, to zagotovo ni bil vzrok za konec zveze.“

"Vse skupaj je še zelo sveže in ravnokar sem obrnila nov list v svojem življenju in grem naprej. Ukvarjala se bom s stvarmi, ki so bile v času najinega odnosa malo potisnjene ob stran. Morda bom odšla na kakšno zabavo, ukvarjala se bom sama s sabo, da se zamotim in ne razmišljam le o tem,“ je povedala svetlolaska.

Sara je bila tista, ki je dala pobudo za konec.
Sara je bila tista, ki je dala pobudo za konec. FOTO: Miro Majcen

Razšla sta se na Sarin predlog

"Najin odnos se ni ohlajal, vse je bilo super. Nisva igrala, da sva srečno zaljubljena, res sva bila in sva se imela zelo lepo. Ni problem v ohlajenosti ali v nezaljubljenosti, ker je človek včasih lahko močno zaljubljen tudi v napačnega in je vse zelo vroče. Midva se super razumeva, vendar se razhajava na duhovnem in moralnem področju. In to je tudi eden izmed razlogov, da nisva več skupaj. Jaz imam njega še vedno zelo rada, saj se kljub temu, da se poznava le nekaj časa, poznava zelo dobro. Naske je super človek, vendar ga ne vidim več v svojem življenju kot intimnega partnerja. Vem, da trenutno ne sodiva skupaj.“

Sara je sicer prepričana, da ne bosta nikoli več skupaj: "Ko se človek odloči končati zvezo, ima za to prav gotovo tehtne razloge. Ne bom sicer prerokovala, kaj se bo zgodilo z nama čez nekaj let. Za zdaj pa je to uradno in je najina zveza zaključena. Nobenemu izmed naju ne bo lahko, konec ljubezni bo prebolel vsak po svoje.“

"Nisem človek, ki bi iskal tolažbo, vsekakor mi je všeč, da imam okoli sebe prijateljice, s katerimi gremo na kavo in se pogovarjamo. Hobije, ki sem jih med najino zvezo malo zapostavljala, zdaj ponovno obujam. Ker se mi dogaja veliko drugih stvari, se zamotim in pozabim na žalost.“

KOMENTARJI (17)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375