Zadovoljna.si
Ljubezen med Marjetko in Raayjem traja že pet let.

Novice

ZVEZDNIŠKE LJUBEZNI: Skrivnostna turbo angelska ljubezen

Z. B.
12. 04. 2009 19.15
0

Marjetka in Raay, člana skupine Turbo Angels, sta par že celih pet let. Zdaj že zaročenca sta svojo ljubezen pred mediji kar nekaj časa skrivala in zanikala. Svetlolaska ima kljub partnerju še vedno veliko oboževalcev.

Ljubezen med Marjetko in Raayjem traja že pet let.
Ljubezen med Marjetko in Raayjem traja že pet let.FOTO:

To, da sta par, sta medijem kar nekaj časa skrivala oziroma celo zanikala, zakaj?

Marjetka: Še zdaj meniva, da ni dobro ljudem svoje zasebnosti prinesti na dlani le zato, da bi se lahko pojavljal v medijih. Se pa zavedava, da ko postaneš medijska oseba, postane javnosti na nek način logično, da jim predaš vsaj delček svoje zasebnostil.

Raay: Je pa nesmiselno že kar načrtno prikrivati nekaj lepega. Sam sem bil predvsem mnenja, da bi bila dekleta, ki javnosti pokažejo svoje partnerje, manj zanimiva za oboževalce, pa so leta izkušenj pokazala, da ni tako.

Koliko časa sta že skupaj, kdaj in kako je vajino prijateljstvo preraslo v ljubezen? Kdo je naredil prvi korak?

Marjetka: Raay je naredil prvi korak na brucovanju pred več kot petimi leti – zdaj bo pet let in pol. 15. 12. tisto leto sva postala par, vendar se je ljubezen razvijala počasi.

Tudi živita skupaj, kako izgledajo vajini dnevi, sta veliko skupaj?

Raay: Delava podoben posel, dopolnjujeva en drugega z načinom dela – oba sva v glasbi in to je tisto, kar naju še bolj drži skupaj.

Svetlolasi Maša in Marjetka
Svetlolasi Maša in Marjetka FOTO: Alesh Maatko

Kam gresta, ko imata čas samo en za drugega?

Marjetka: Za peto obletnico sva šla na eno od zelo urejenih in priznanih turističnih kmetij na Štajerskem. Ob takih trenutkih si res vzameva čas le za naju.

Kako praznujeta obletnice in praznike? Vama to veliko pomeni?

Marjetka: Oba sva zelo družinska tipa – božič, velika noč, novo leto, tudi valentinovo in podobno vedno preživiva skupaj ob kakšni večerji ali obiščeva domače.

Kje se vidita čez pet in kje čez deset let?

Raay: Gotovo vsaj z dvema otrokoma.

Ali sta ljubosumna, kako se s tem soočata?

Marjetka: En drugemu zaupava in to je najbolj pomembno v partnerstvu, nekaj zdravega ljubosumja pa mora biti v vsakem razmerju.

Imela bosta vsaj dva otroka.
Imela bosta vsaj dva otroka.FOTO:

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375