Zadovoljna.si
Kadar sta zaradi službenih obveznosti ločena, se pokličeta tudi petkrat na dan.

Novice

ZVEZDNIŠKE LJUBEZNI: Will Smith in Jada Pinkett Smith

S. H.
19. 04. 2009 19.30
1

On je igralec, glasbenik in skupaj z bratom Harryjem lastnik podjetja Treyball Development. Ona je igralka, pevka, modna oblikovalka, filmska režiserka, pisateljica knjig za otroke ter pevka in avtorica besedil glasbene skupine Wicked Wisdom.

Kadar sta zaradi službenih obveznosti ločena, se pokličeta tudi petkrat na dan.
Kadar sta zaradi službenih obveznosti ločena, se pokličeta tudi petkrat na dan.FOTO: Reuters

Kako sta se spoznala

Will in Jada sta se srečala leta 1995 na avdiciji, kjer se je Jada potegovala za vlogo Willovega dekleta v seriji Princ z Bel-Aira. Bila je zavrnjena, ker se je snovalcem serije zdela prenizka za vlogo.

Will je ob neki priložnosti priznal, da se svoji ženi na začetku sploh ni zdel smešen. Šele po dveh letih prijateljevanja se je njegovim šalam prvič smejala. Dandanes je seveda drugače. "Potrebovala je nekaj časa, da je dojela moj smisel za humor, bila pa sva intelektualno povezana." Jada je rekla, da si ni mogla niti predstavljati, da bosta z Willom kdaj par. No ja, njun zakon traja že ducat let.

V zakonu že od 1997

Will je Jado zasnubil novembra 1997, poročila pa sta se istega leta na silvestrovo, skrita pred očmi medijev, v njenem rojstnem mestu. Na poroki je Jada blestela v svili in žametu barve šampanjca kreatorja Badgleyja Mischke. Ženin je tedaj imel 29 let, nevesta 26.

Willov drugi 'da'

Will je že pred tem pred matičarjem izrekel 'da'. Prvič je bil poročen s Sheree Zampino, leto starejšo Newyorčanko. Spoznala sta se, ko je imel 23 let, zakon pa je trajal tri leta in pol, od leta 1992 do 1995.

Družina s tremi otroci

Will Smith je oče treh otrok. Willard Christopher 'Trey' Smith III je sin iz prvega zakona. Prihodnje leto bo dopolnil 18 let. V zvezi z Jado sta se rodila še dva. Jaden Christopher Syre (1998) je šel po očetovih stopinjah. Lahko smo ga videli igrati v filmu V iskanju sreče (The Pursuit of Happyness), kjer se je pred kamerami pridružil očetu. Najmlajša, Willow Camille Reign, se je rodila leta 2000.

Petčlanska družina Smith
Petčlanska družina SmithFOTO: Reuters


Pred leti sta se resno pogovarjala o tem, da bi imela dom v severni Afriki. Kako bo s tem v prihodnosti, ne vemo. Zdaj živita na ranču v hriboviti pokrajini v bližini Malibuja v Kaliforniji. Družini delajo družbo čedna gručica rottweilerjev.

Kaj sta povedala o njuni ljubezni in zakonu

Will je na vprašanje, kaj je skrivnosti dobrega zakona, izjavil: "Resnično dober seks. V tem sem res dober. Poleg tega se veliko pogovarjava. V dobri komunikaciji je vse skrito."

Jada: "Pripravljena sem se odreči karieri, če bi zaradi nje trpel najin zakon. To sem tudi Willu jasno povedala. Zlahka bi se ji povsem odrekla."

Will je o svoji zakonski družici nekoč dejal: "Ko sva z Jado skupaj stala pred Bogom in najinima družinama, sem rekel: Dokler naju smrt ne loči. Ločitev ne pride v poštev. Iskreno verjamem, da je Jada edina ženska zame. Nihče me ne razume bolje od nje. Ko se enkrat z nekom tako tesno povežeš, ni nobenega dvoma več. Ne morem si predstavljati, da bi mi katera oseba lahko nudila več od nje."

O družini je Will rekel tudi: "Družina je kot podjetje. Ključna je oseba, ki ima jasno vizijo, kam se je treba usmeriti in ki ve, kako to izpeljati. Ta ključ je nedvomno Jada."

Willard Christopher Smith Jr. je rojen 25. 9. 1968 v Zahodni Filadelfiji (Pensilvanija). Jada Koren Pinkett je rojena 18. 9. 1971 v Baltimoru (Maryland).
Willard Christopher Smith Jr. je rojen 25. 9. 1968 v Zahodni Filadelfiji (Pensilvanija). Jada Koren Pinkett je rojena 18. 9. 1971 v Baltimoru (Maryland).FOTO: Reuters

 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471