Zadovoljna.si
Zaljubljena Damjana in njen Denis

Novice

ZVEZDNIŠKE LJUBEZNI: Zaljubljena Damjana iz Big Brotherja

Nina Valant
17. 05. 2009 19.00
4

Damjana Zupan, nekdanja tekmovalka resničnostnega šova Big Brother, je svoje sostanovalce najbolj jezila s svojo neposrednostjo in za nekatere morda pretirano zgovornostjo. Rdečelasa avanturistka nam je zaupala svojo svežo ljubezensko zgodbo.

Zaljubljena Damjana in njen Denis
Zaljubljena Damjana in njen Denis FOTO: osebni arhiv

Damjana je že v hiši Big Brother pokazala, da ima umetniško žilico in prav tak je tudi njen novi partner, Denis Senegačnik, ki je diplomiral na akademiji za likovno umetnost in zdaj zaključuje podiplomski študij. Živi in ustvarja kot samostojni ustvarjalec na področju kulture in jezikava rdečelaska mu trdno stoji ob strani.

Kje in kdaj sta se spoznala?

Damjana: Mislim, da sva se srečala že velikokrat, vendar ni bil pravi ne čas ne kraj za pričetek usodnosti rdeče niti. Najin skupni znanec naju je lani jeseni povabil na piknik, vendar sva se predhodno poznala bežno iz galerije, kjer sva se občasno srečevala. No, skratka, Denis je ravno odhajal, ko sem prišla na piknik, pa je ostal še kar nekaj časa.

Denis: Ni bilo poletje, bila je pozna jesen, nenapovedano nekje ob ognju.

Kako je preskočila iskrica?

Damjana: Kar zgodilo se je. Dotik, ob rokovanju.

Denis: Še vedno preskakuje, ker občutek negujeva, ko pa se je zgodilo prvič, se tega niti nisem zavedal.

Kdo je naredil prvi korak?

Damjana: Po pravici povedano, bi se želela rokovati v nedogled. Glede na to, da pa Denis desnico večji del časa namenja čopiču, sem ga povabila na kosilo, konec tedna, na gospodov dan.

Denis: Mislim, da sva pristopila kar oba. Bilo je prelepo, ko sem vneto iskal njen pogled.

Ali je bila Damjana za vas bolj opazna zaradi pojavljanja v resničnostnem šovu, ali ste bili morda zaradi tega bolj zadržani?

Damjana: Kolikor mi je znano, Denis ne spremlja resničnostnih šovov, oziroma se o tem še nisva pogovarjala. Kadar pa gledava televizijo, kar je zelo poredko, je to ponavadi popotniški program. Dobra iztočnica za načrtovanje skupnega potepanja.

Denis: Big Brotherja nisem spremljal in nimam pojma o teh spletkah. Damjana me privlači vedno bolj, z vsebino njenih misli in z vedno globjim pogledom. Karkoli se je dogajalo z nama preden sva se spoznala, se je očitno dogajalo z namenom, da se nekoč nekje srečava, pogledava ...

Denis: "Imava se lepo v enostavnosti, z eno žlico se razvajava ob skledi solate, ki jo začiniva s sladkim poljubom."
Denis: "Imava se lepo v enostavnosti, z eno žlico se razvajava ob skledi solate, ki jo začiniva s sladkim poljubom."FOTO: osebni arhiv

Kako izgleda vajin dan?

Damjan: Vidiva se skoraj vsak dan. Denis je precej zaposlen, poučuje kot profesor na umetniški gimnaziji, deluje kot mentor, ob večerih se zapre v atelje. Pri določenih stvareh je rad sam, vendar pa v zadnjih dveh mesecih pri uresničevanju skupnih projektov veliko delava skupaj, kar naju je še bolj zbližalo. Večere imava zase, konce tedna posvečava športu, večkrat so tudi precej delovni.

Denis: Ustvarjalno, v sožitju in ob ljubezni.

Kako se razvajata?

Damjana: Predvsem s časom, ki si ga lahko posvetiva. Ne potrebujeva veliko, mir, pa skupaj kaj okusnega skuhava, se neobremenjeno pogovarjava o načrtih in se veliko smejiva.

Denis: Znava uživati prijetnosti in ugodja, se smejati … Imava se lepo v enostavnosti, z eno žlico se razvajava ob skledi solate, ki jo začiniva s sladkim poljubom.

Damjana, v kaj na njem ste se zaljubili?

Damjana: Ne morem govoriti o stvareh, saj govorimo o ljubezni, mar ne? Lepo je imeti skrivnosti in to je ena izmed njih.

Denis: Ujel sem Damjanin pogled, ki ne seže le skozi oči, ona ga je ustavila in občutil sem varnost, da lahko ponudim ljubezen.

Ali v vajini zvezi pride tudi do prepirov oziroma nesoglasij?

Damjana: So stvari, ki jih dojemava različno. Vendar je zame prednost, če uvidiš smisel v danih argumentih.

Denis: To ni prepir, to je pogovor in tu se spoznavava. In ko se ob pogovoru spoznava, to preide v strast. Lepo je.

Ali skupaj živita oziroma razmišljata o skupnem gnezdu?

Damjana: Bila sem poročena 12 let, z nekdanjim možem sva živela skupaj 15 let. Toliko kot je prednosti je tudi naporov. Zavedava se, da je potrebno veliko truda za kvalitetno življenje v dvoje. Jaz menim, da je dobro, da si dava možnost, da se spoznava še bolje. Kajti v dnevih, ko nisva skupaj, čutiva, kaj nama pomeni najina ljubezen, zato se pustiva učiti drug od drugega.

Denis: Ne še, razmišljava, pravzaprav veva, da se bo kmalu zgodilo tudi to.

Damjana zelo rada potuje.
Damjana zelo rada potuje.FOTO: osebni arhiv

Najlepša stvar, ki sta jo druga za drugega naredila?

Damjana: Najverjetneje še pride.

Denis: Tu ni le preteklik, namreč najlepše počneva in še bova, vedno ko si bova izrekla ljubezen.

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.


ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 324