Zadovoljna.si
Fredi pravi, da se je najbolje razumel z Marijanom, za katerega bi dal tudi roko v ogenj.

Novice

ZVEZDNIŠKI KMET: Fredi Miler: Tudi moški jočemo

Nina Valant
12. 10. 2009 18.50
6

Fredi Miler je zagotovo najbolj znani slovenski rudar med pevci in najbolj znani pevec med rudarji, zdaj pa je postal še eden najbolj slavnih kmetov med slovenskimi pevci.

Resničnostni šov Kmetija slavnih je Fredi zapustil kot drugi, in to kar brez dvoboja, saj so člani družine predvidevali, da bi pevec dvoboj predal, ker je preveč pogrešal svoje domače. Voditeljica Anja Križnik Tomažin je članom družine prekrižala načrte in tako sta se namesto Fredija in Arturja borila Miki in Marijan ter lahko povemo, da je imel Fredi kar srečo, saj je kljub temu izpadel in stekel v objem svoje življenjske sopotnice ter matere njunih dveh otrok.

Fredi je bil pred odhodom na kmetijo nasmejan.
Fredi je bil pred odhodom na kmetijo nasmejan.FOTO:

Kdaj na kmetiji ste se počutili najbolj srečno oziroma zadovoljno?

Najbolj srečno in zadovoljno sem se počutil, ko sem delal, saj mi je tako čas hitreje minil. Želel sem delati zato, da sem bil vesel, da nisem ves čas razmišljal o svojih domačih, ženi in otrocih ter prijateljih. Vesel sem bil, ko smo dobili delo in z Marijanom sva delo opravljala kar sama od sebe. Vesel sem, da so mi preostali sočlani zaupali, da delam dobro. Le Artur mi je včasih pametoval, vendar on nima pojma, saj si niti 120 centimetrov ni mogel zapomniti, ko mu je gospodar predajal nalogo. Toliko šol, ki jih ima, pa si niti tega ni zapomnil. Sam sem bil v dvomih, ali bomo nalogo uspešno opravili. Najbolj srečen sem zagotovo takrat, ko delam tisto delo, ki ga znam najbolje opravljati.

Katerih trenutkov se boste vedno spominjali z nasmehom na ustih?

Vseh trenutkov prijateljstva. Najbolj mi bo v spominu ostal Marč, Marijan Novina, on je res moški na pravem mestu, zanj bi dal, če bi bilo treba, tudi roko v ogenj. Tudi Goran se mi zdi v redu, Maja je prijazna punca, drugi pa bolj tako tako. Salome je sicer bolj 'ukazovalna', vendar za pogovore je super.

Fredi med košnjo
Fredi med košnjoFOTO: Miran Vodopivec

Kmetijo slavnih ste zapustili že po dveh tednih. Kako vas je sprejela družina, ko ste prišli domov, so mislili, da boste ostali dalj časa?

To je bil pa šok. Ko sem s potovalko dokončno zapustil Kmetijo slavnih, sem se spraševal, kako bom prišel domov in kako naj družini javim, da prihajam domov. Nekdo iz ekipe POP TV mi je dal telefon in sem poklical, vendar nisem znal na pamet svoje telefonske številke. Potem sem se je le spomnil in ko se je oglasila moja Marijana, sem ji rekel: Zdravo lubi. Seveda ni pričakovala mojega klica in je rekla: Kdo je? Odgovoril sem ji: Jaz sem, Fredi, me ne poznaš? In potem sva oba planila v jok in nekaj trenutkov sploh nisva govorila. Ker je bila tako šokirana, me je tudi napačno razumela, ko sem ji rekel, da bom čez štiri ure že doma. Mislila je, da jo čakam v prostorih POP TV. Tako smo se srečali nekje na sredi poti in padla sva si v objem.

Ali se je vajin odnos po prihodu domov kaj spremenil?

Ja, najin odnos se je malo spremenil. Skupaj sva že 22 let in se imava zelo rada, imava dva krasna sinova, ki sta že odrasla fanta. Seveda v vsakem odnosu pride tudi do prepira, tri ali štiri ure se kujava, zvečer pa se že stisneva drug k drugemu in pozabiva na prepir. Po mojem prihodu domov sem opazil, da sva oba bolj čustvena, morda celo preveč. Ne želiva se oddaljiti drug od drugega, čim več časa želiva preživeti skupaj.

V klepetalnici je povedal, zakaj si je tako zelo želel domov.
V klepetalnici je povedal, zakaj si je tako zelo želel domov.FOTO: POP TV

Bi šli še kdaj v resničnostni šov?

Odvisno v katerega. V Kmetijo bi še šel, zdaj ko vem, kako vse skupaj izgleda. Seveda bi šel le pod pogojem, da bi bila tam prava ekipa, recimo moji 'kmečki bratje in sestre', Marijan, Goran, Maja, Salome. S takšno ekipo bi šel tja z veseljem, ker smo se dobro razumeli. Šel bi za mesec, morda kakšen teden več, da bi tudi sam sebi dokazal, da moram čustvo pretiranega domotožja nekako izbiti ven iz sebe.

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.


ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 314