Zadovoljna.si
David Beckham

Novice

Zvezdniški strahovi

K.B.
03. 01. 2010 19.15
1

Vsi smo samo ljudje in vsi imamo svoje strahove. Tako tudi slavni in bogati zvezdniki niso prav nobena izjema. Preberite, kaj so njihove fobije!

Seksi nogometaš je obseden s simetrijo.
Seksi nogometaš je obseden s simetrijo.FOTO: dnevnik.hr

David Bechkam se boji nereda
V omari nogometnega igralca morajo biti vse srajce zložene po barvah. Preštete ima vse pločevinke s pijačami v hladilniku, kup revij pa vselej poravna, da so v ravni črti. Včasih so ga poznali po tem, da je vedno kupoval oblačila v barvi, ki se ujema s pohištvom, ki ga ima doma. David je že sam priznal, da ima obsesivno kompulzivno motjo in da jo je poskušal odpraviti, toda žal neuspešno.

Cameron Diaz in misofobija
Svetlolasa igralka v svojih filmih morda izgleda povsem brezksrbna. Verjetno še nihče ni opazil, da bi se s težavo dotikala kljuk na vratih. Ne le da odpira vrata s komolci, ampak tudi priznava, da svoj dom pretirano čisti, roke pa si neprestano umiva. Sama pravi, da se ne boji bacilov, temveč ne prenese telesnih tekočin drugih ljudi.

Krhka igralka se boji metuljev
Mogoče se vam zdi, da tako nežna igralka, kot je Nicole Kidman, v metuljih najde le lepoto. V resnici pa se jih na smrt boji. Odraščala je v Avstraliji na podeželju, kjer je pogosto naletela na kakšnega pri domačih vratih. Tako je raje naredila velik krog okoli hiše in vstopila čez drug vhod, le da bi se neškodljivemu metulju izgonila.

"Buffy" ima strah pred pokopališčem
Igralka Sarah Michelle Gellar, glavna zvezda serije Izganjevalka vampirjev, ima strah pred pokopališči. Prizna, da jo pogosto mučijo nočne more, kjer jo živo zažgejo. Na njeno srečo so serijo, kjer se je igralka pogosto nahajala na pokopališčih, snemali na umetno postavljenih in ne pravih.

Johnny Depp se boji klovnov
Ameriški igralec, ki obožuje igranje vlog, kjer je bizarno naličen, priznava, da ga je strah klovnov. Pravi, da ga moti prav ta narejen nasmešek, za katerim meni, da se skriva pravo zlo.


Christino Ricci je strah sobnih rastlin
Vsi, ki igralko obiščejo na domu, že vnaprej vedo, da ji v dar nikakor ne smejo prinesti nikakršne rastline. Grozno se boji sobnih rastlin, saj meni, da so umazane. Prav tako se raje pretrga, kot da bi se kakšne morala dotakniti.


Angelinin nekdanji ne prenese antičnih predmetov
Billy Bob Thornton ima zelo čudno fobijo, saj se boji antičnega pohištva. Pravi, da mu v bližini takšnih predmetov postane izjemno zoprno in da ne more ne dihati ne jesti. Prijatelji so mu dejali, da je bil morda v prejšnjem življenju do smrti pretepen s kakšnim antičnim stolom.

Igralec ima veliko vrst fobij, med drugim tudi obsedeno ponavljanje.
Igralec ima veliko vrst fobij, med drugim tudi obsedeno ponavljanje.FOTO: Reuters

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493