Zadovoljna.si
Erotična zgodba

Novice

Moja spolna izkušnja

Polonca
21. 08. 2011 13.26
0

Sredi noči se zbudim, ker mi nepotešenost ne da miru. Vem, da si v sosednji sobi, spiš tako blizu, pa tako daleč ... Obrnem se na drugo stran in odganjam nadležne misli. Vstanem, ker vem, da danes ne bom več spala, dokler ne dobim tistega kar potrebuje moje telo ... tebe!

V mojem telesu se je zbudila neustavljiva želja po tebi,
V mojem telesu se je zbudila neustavljiva želja po tebi,FOTO:

Potihem se splazim v dnevno sobo in za sabo zaprem vrata. Spiš na hrbtu in na obrazu ti piše, da sanjaš nekaj lepega. Splazim se na kavč in pokleknem nad tvojim korenjakom, ki še ne sluti, kaj ga čaka danes. Zdrzneš se, ko začutiš mojo težo na sebi. Ne uide ti obris mojih trdih bradavičk pod tanko majico, ki ti kaže, da se je v mojem telesu zbudila neustaljiva želja. Želja po tebi. Čas je za najino igrico.

Strastni poljubi ...
Strastni poljubi ... FOTO:

Združiva se v strasten poljub

Moje dihanje ob ušesu in moj šepet ti postavita kocine pokonci še preden se moj jezik sploh dotakne tvojega uhlja. Z jezikom ti narahlo prepotujem čez cel zunanji rob ušesa, tik za tem pa začutiš moje zobke, kako so zgrabili tvoj ušesek. Z drobnimi poljubi potujem po tvojem vratu navzdol. Oči imaš zaprte, glava se je nagnila nazaj in vsi tvoji čuti so skoncentrirani na moje početje. Seks je tisto, na kar trenutno misliva oba, zato se vrnem in z ustnicami zaprem tvoja usta. Ugriznem te v spodnjo ustnico in za trenutek zadrhtiš. Dotakneva se s konicami jezikov in se združiva v strasten poljub. Pod seboj začutim, kako se prebuja tvoj korenjak. Ta pritisk med mojimi nogami me spravlja ob pamet.

Pokvarjen nasmeh na obrazu

Dvigneš se s telesom, mi z izkušeno kretnjo slečeš majico pod katero čakajo nate moje prsi. Čakajo na tvoje ustnice, tvoj jezik in tvoje ugrize. Ena roka počiva na mojem hrbtu z drugo pa mi greš skozi lase. Zgrabiš pramene mojih las, ki ti počivajo med prsti in mi nežno potegneš nazaj glavo. Usločim se in ti ponudim svoje prsi. Spustiš lase in jo zgrabiš. Lepo napolni tvojo dlan in med tem, ko se igraš z eno, ti usta potujejo k drugi. S konico jezika krožiš okoli bradavičke in jo narahlo zgrabiš s konicami zob. Jaz spustim glasen vzdih ki ti odločno pove, da si na pravi poti. Nato te z obemi rokami primem za ramena in te potisnem nazaj v ležeči položaj. Vstanem s kavča in se v samih hlačkah odpravim iz sobe. Za trenutek se začudi,š hočeš za mano, a veš, da pridem nazaj. Ko pridem nazaj, vidiš da imam nekaj za hrbtom, a zaradi mraka ne vidiš, kaj. Ko se usedem na rob kavča, poiščem tvojo dlan in si jo postavim na obraz. Zgrabim še drugo roko in obe popeljem nad tvojo glavo. Nato tam tudi obstanejo saj ti jih zavežem, in naenkrat ti vrtinec v želodcu pove razburljivo misel: "Zdaj sem njen in z mano lahko počne, kar si zaželi." Pokvarjen nasmeh na mojem obrazu ti pove, da se sedaj šele začenja ...

Hlače so popolnoma odveč ...
Hlače so popolnoma odveč ... FOTO:

Zdaj sem jaz na vrsti, da se igram s tabo!

Spravim se grizljati tvoja ušesa in se pomikam po vratu navzdol. S trdim koncem jezika se poigravam z bradavičko. Pa z eno pa z drugo, spet prva in druga ... Včasih prstki, včasih jezik, potem pa spet nežen stik mojih zob. Odpravim se nižje proti trebuhu. Z jezikom ti rišem vzorčke po trebuhu in zaidem v tvoj popek. S prsti ti nežno zdrsim čez rebra, kar povzroči da se napneš in za hip zatem spet sprostiš. Zdaj je čas,da počasi umaknem tvoje hlačke, ki so v tem trenutku popolnoma odveč. Trenutek za tem že ležijo na tleh. Z jezikom potujem navzgor po notranji strani stegna, in ko že pričakuješ usodno srečanje, preskočim na drugo nogo in po njej spet navzgor. Tvoj korenjak se napne in trzne. To počnem še nekaj časa in vsakič neham bliže. Namestim se med tvoji rahlo razširjeni nogi in ga potem vzamem v usta. Najprej samo glavico. Obližem jo z vseh strani. Z jezikom krožim po robu in jo objamem z ustnicami. Nežno jo posesam in spet popustim. Ko ga imam celega v ustih, čutiš, kako moj jeziček ob vsakem potegu pusti mokro sled. To ponavljam nekaj časa, ko začutim kako se ti napenja telo. Umaknem se, ker še ni čas. Nisem se še na igrala ... Pustim ti, da spet ujameš svoj ritem dihanja, nato pa z mize vzamem kozarec in iz njega kocko ledu. Zgrabim ga z zobmi. Z njim ohladim tvoje ustnice, ki so razgrete in paše ti ta hlad na njih. Kapljica ti spolzi po licu in vratu na kavč. S kocko vred odpotujeva po tvojem vratu in se ustaviva na tvojem prsnem košu. Z ledom krožim okoli bradavičke, ti se napneš še preden pridem čisto do nje …

Zmrazi te, ampak nočeš da neham …

Hladno je in čutiš, kako kapljice polzijo po tvojih rebrih navzdol. To te prijetno zgečka. Z ledom se poigravam na tvojem trebuhu in kapljice vode se ustavijo v tvojem popku. Led se hitro stopi, in ko ga zmanjka, se s svojimi ustnicami dotaknem tvojega napetega uda. Dovolj mu je samo poljub na vrh glavice, da se tvoje telo spet napne. Tudi tokrat se umaknem in poslušam tvoje dihanje, ki se umirja dalj časa kot prej. Premaknem se in se z glavo proti tvojim nogam namestim tik pred tvoj obraz. Želiš si, da bi z zobmi umaknil moje hlačke in začutil sok mojega telesa. A sem vseeno predaleč. Z eno roko se igram s tvojimi polnimi jajci, ki so že pošteno nabrekla in čakajo, da se kmalu spraznijo. Zdaj ga vzamem v usta, tokrat celega … in od ugodja zaječiš. Z usti potujem gor in dol, gor in dol in medtem ko ga moje ustnice tesno objemejo, moj jezik v ustih nežno riše nežne linije po njem. Še tretjič si tik pred koncem, a še vedno ti ne pustim končati. Umaknem se in se usedem nanj. Čutiš kako so hlačke mokre. To te zrajca - zdi se mi, da sem prebudila žival v tebi. Stegnem se, da bi ti rešila roke. Ko se moja bradavička znajde tik zraven tvojih ustnic, si ne moreš pomagati in s slastjo se zagrizeš vanjo. Sprostim ti roke. Dvigneš se in me nežno položiš na tla. V delčku sekunde mi slečeš hlačke in ne da bi razmišljal, se zakadiš med moji nogi. Razmišljaš, če je že kdaj bila tako mokra! Želiš si čutiti to mokroto, a se ustaviš in nadaljuješ začeto. Z jezikom se poigravaš z mojim ščegetavčkom in s prstom delaš kroge po moji notranjosti. Sesaš, lizeš in grizljaš in ne traja dolgo, ko začutiš kako moje noge trzajo v prvih krčih. Hrbet se mi usloči, glava se mi nagne nazaj, zgrabim te za lase in te ne pustim stran. Iz ust se mi razleze glasno stokanje in vzdih. Čutiš, kako se moje mišice v krčih stiskajo okoli tvojega prsta. Komaj mi pustiš, da se nadiham, ko začneš tam, kjer si prej končal. Moj ščegetavček je napolnjen s krvjo in roke in noge komaj čutim. Ko že drugič zaznaš, da sem blizu konca, mi ga vtakneš z vso silo v mojo muco. Tu počakaš, da se umirim. Čutiš, kako se krčijo moje mišice in kako ti moja notranjost stiska trdega korenjaka. Kot nekakšen srčni utrip.

Komaj mi pustiš, da se nadiham ...
Komaj mi pustiš, da se nadiham ...FOTO:
Najini telesi sta kot eno

Stisne, popusti, stisne in popusti. Ko spet zajamem zrak imam šele čas ga začutit v vsej njegovi veličini. Čutim ga do zadnjega milimetra in ko začneš porivat stokam od užitka. Hitro ujameva ritem in ga počasi stopnjujeva. Najini telesi sta kot eno. Oba sva mokra od potu in luna, ki sije skozi okno, se odbija od kapljic na najinih telesih. Ob tem vedno hitrejšem ritmu moja roka zaide k ščegetavčku. Samo dotik ali dva sta bila potrebna do mojega drugega orgazma. Finiš te noči. Moje roke začutiš na hrbtu in moji nohti se zakopljejo v tvojo kožo. Hip za tem se mojemu stoku pridruži še tvoj. Konec, ki ga doživljaš, je močen, buren, neopisljiv. Kot bi hotel nadoknaditi za prejšnje tri. Najini telesi kot na ukaz obmirujeta in najino dihanje se popolnoma ujame. Ko odpreva oči, se spogledava. Dolg in globok pogled, ki pove več kot besede. Na obrazih nama igra nasmešek, ker veva da je to najlepša noč najinih življenj. Še vedno si v meni, ko se uležeš name in objeta nekaj časa leživa in si deliva poljube.

Še vedno si v meni, ko se uležeš name in objeta nekaj časa leživa ...
Še vedno si v meni, ko se uležeš name in objeta nekaj časa leživa ...FOTO: iStockphoto

 

Kako napisati erotično zgodbo in osvojiti sanjske počitnice?

Brane Kastelic, ki s svojimi erotičnimi zgodbami že leta buri domišljijo Slovenk in Slovencev, je za vas pripravil nekaj koristnih napotkov, kako se zadeve lotiti. "Erotična zgodba je zares dobra samo, če te med branjem opazno vzburi. Ne mislim samo na vzburjenje med nogama, ampak tudi in predvsem med ušesi, v glavi, ki je, ne pozabimo, naš najpomembnejši seksualni organ," opozarja Brane, ki je tudi še vedno prepričan, da ženske pišejo boljše, bolj stvarne, bolj prepričljive, bolj doživete zgodbe kot moški. Po njegovem mnenju zlasti mnoge Slovenke že dolgo na skrivaj pišejo erotiko in danes jih je veliko več kot nekoč pripravljenih to deliti z drugimi.

Bi radi osvojili čudovite počitnice za dve osebi v Šarm el Šejku, ki jih podarja turistična agencija Odisej? Nič lažjega, napišite erotično zgodbo in se potegujte za lepo nagrado.

Svojo erotično zgodbo lahko naložite tukaj.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413