Zadovoljna.si
Sharm el-Sheikh

Novice

Super nagrada – počitnice za dve osebi v Šarm el Šejku

Z.B.
17. 08. 2011 08.05
11

Slovenci naj bi bili nekoliko zavrt in zadržan narod, kljub temu imamo nekaj vrhunskih pisateljev, ki so velik del svojega ustvarjanja posvetili ravno erotiki. Da o erotiki radi pišejo, so dokazali tudi naši bralci in bralke, ki so nam lansko poletje poslali kar 245 erotičnih zgodb in prav zaradi velike odmevnosti akcije smo se natečaj odločili organizirati tudi letos. Ker pa smo opazili, da smo Slovenci, kadar gre za erotiko, še vedno precej sramežljivi, lahko zgodbo podpišete s psevdonimom. Zmagovalca letošnje akcije čaka teden dni počitnic v luksuznem hotelu v Šarm el Šejku.

Sharm el-Sheikh
Sharm el-SheikhFOTO:

Slovenci radi beremo erotiko

V anketi, ki smo jo pred kratkim objavili na našem portalu, smo vas spraševali o tem, ali radi berete erotične zgodbe, vas je kar 36 odstotkov odgovorilo, da zelo, le kakšen odstotek manj pa je bilo takih, ki erotične zgodbe radi berejo občasno. To nam je bila zadostna spodbuda, da smo se tudi letos odločili pripraviti natečaj Vaše erotične zgodbe, zaradi katerega so vsebine na našem portalu bogatejše kar za 245 vaših del. S 4138 glasovi je zmagala zgodba mlade Sare Mitrevski 'Umazana in potešena' in 18-letni Mariborčanki prinesla počitnice za dve osebi v Dominikanski republiki. Na drugem mestu je pristala zgodba 'Orgazem v visoki travi' s 4023  glasovi, na tretjem pa zgodba 'Prišlo mi je v dvigalu' z 2572 glasovi.

Nekaj novosti

Letos bo akcija Vaše erotične zgodbe 2011 potekala pod budnim očesom priznanega kolumnista, pisatelja, sicer dopisnika POP TV z Otoka Braneta Kastelica, saj ne gre zanemariti dejstva, da je ob njegovih erotičnih zgodbah odraščalo več generacij Slovenk in Slovencev. O zmagovalcu letos ne bodo odločali le bralci, temveč bomo najboljšo zgodbo izbrali skupaj: bralci in uredništvo z Branetom na čelu. Glasovom bralcev bomo prišteli še Branetove glasove z uredniškimi, ki bodo veljali 4138 glasov, kolikor jih je lani dobila zmagovalna zgodba, ki jo je napisala Sara Mitrevski. Bralci lahko svoje zgodbe pošiljate od 8. avgusta do 8. septembra 2011, glasovanje pa bo potekalo od 8. avgusta do vključno 22. septembra 2011 do 15. ure. Ker pa smo opazili, da smo Slovenci, kadar gre za erotiko, še vedno precej sramežljivi, lahko zgodbo podpišete s psevdonimom.

Erotične zgodbe
Erotične zgodbe FOTO:
Kako napisati erotično zgodbo

Brane Kastelic, ki s svojimi erotičnimi zgodbami že leta buri domišljijo Slovenk in Slovencev, je za vas pripravil nekaj koristnih napotkov, kako se zadeve lotiti. "Erotična zgodba je zares dobra samo, če te med branjem opazno vzburi. Ne mislim samo na vzburjenje med nogami, ampak tudi in predvsem med ušesi, v glavi, ki je, ne pozabimo, naš najpomembnejši seksualni organ," opozarja Brane, ki je tudi še vedno prepričan, da ženske pišejo boljše, bolj stvarne, bolj prepričljive, bolj doživete zgodbe kot moški. Po njegovem mnenju zlasti mnoge Slovenke že dolgo na skrivaj pišejo erotiko in danes jih je veliko več kot nekoč pripravljenih to deliti z drugimi.

Bi radi osvojili čudovite počitnice za dve osebi v Šarm el Šejku, ki jih podarja turistična agencija Odisej? Nič lažjega, napišite erotično zgodbo in se potegujte za lepo nagrado.

Svojo erotično zgodbo lahko naložite tukaj. 

Napišite erotično zgodbo in prepričajte Braneta Kastelica.
Napišite erotično zgodbo in prepričajte Braneta Kastelica.FOTO:

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413