Zadovoljna.si
Perla - 5

Veseli december

/ Oglas

Triki, ki poživijo tvojo garderobo

P.R.
20. 12. 2017 07.48
0

Večna ženska dilema: kaj obleči? Polna omara oblačil, ti pa nimaš ničesar za oblečt. Zveni znano? Verjetno se vse dame lahko podpišemo pod to. Omara in domišljija je 'prazna' predvsem tedaj, ko se želimo zares pokazati v najlepši luči, ko želimo, da so ob prihodu na zabavo, vse oči obrnjene v nas. Kako torej zablesteti na službeni zabavi ali na Silvestrski večer? Predstavili ti bomo nekaj trikov, ki pa ne vključujejo nakupa nove obleke.

Perla - 5
Perla - 5FOTO:

V svoji omari poišči tisto obleko, v kateri se dobro počutiš.

Pozabi na preozke in prekratke oblekce. Če se v obleki že doma ne počutiš popolnoma sproščeno, bo na zabavi le še slabše. Popravljanje obleke, da iz nje ne pokuka preveč ni prav nič privlačno. V svojih oblačilih se moraš počutiti dobro, da boš lahko sproščeno uživala v zabavi.

Blogerka Eva Ahačevčič nosi ogrlico Amy s perjem.
Blogerka Eva Ahačevčič nosi ogrlico Amy s perjem.FOTO:

Stara obleka, pa izgleda kot nova.

Ne obremenjuj se, če si obleko že kdaj nosila, s preprostimi triki in z nekaj dodatki, tega nihče niti opazil ne bo. Dodaj vpadljivo ogrlico ali uhane in v hipu se bo tvoj celotni stajling povsem spremenil. Za zabave predlagamo vpadljiv in bleščeč nakit. Kosi naj bodo večji in glamurozni. Moraš pa biti pozorna, da izbiraš kvaliteten nakit, kajti razlika je vidna v hipu in tvoj stajling lahko hitro izgleda ceneno. Kosi naj bodo posebni in drugačni, skratka takšni, da boš z njimi vzbudila pozornost. Z nakitom Perla zagotovo ne boš ostala neopažena!,

Ko dobi klasičen puli novo dimenzijo, ogrlica Estrella
Ko dobi klasičen puli novo dimenzijo, ogrlica EstrellaFOTO:

Nakit ustvari vsakič nov stajling.

K obleki enkrat dodaj ogrlico, drugič izberi uhane, tretjič zapestnico. Čaroben stajling lahko z nakitom ustvariš tudi s povsem običajnimi oblačili. Ogrlico dodaj na pulover ali puli in tvoj izgled bo v hipu drugačen. Popoln izbor boš našla v spletni trgovini Perla, do novega leta pa jih najdeš tudi v centru Citypark. Nakit je izdelan iz vrhunskih materialov, ki ne vsebujejo alergenov, je pa še zmeraj cenovno ugoden.

Nakit Perla se decembra predstavlja v Cityparku, med H&M, Lisco Cheek in XYZ. Vabljeni!
Nakit Perla se decembra predstavlja v Cityparku, med H&M, Lisco Cheek in XYZ. Vabljeni!FOTO:

Kaj podariti dami, ki že ima vse?

Podari ji čudovit in kakovosten nakit! S tem darilom nikoli ne moreš zgrešiti, saj vse dame obožujemo nakit. Za darila mogoče raje izbiraj nekoliko bolj minimalistične kose, razen seveda, če dama že rada nosi večje kose nakita. Nakit Perla naročiš danes in je jutri že pri tebi doma. Poštnina je povsem brezplačna. Prav tako pa so brezplačne darilne škatlice, v katerih se pošiljajo vsi kosi nakita.

Naročnik oglasa je Perla TB, d.o.o.

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493