Zadovoljna.si
Maruša 1 leto po začetku hujšanja.

Z znanostjo nad kilograme

31-letna Slovenka občutno vitkejša po 1 letu

L.E.
31. 05. 2016 15.21
0

Pred enim letom se Maruša poletja ni prav nič veselila. Čeprav je nenehno preizkušala nove diete, ji odvečnih kilogramov ni uspelo izgubiti. Tehtnica se je ustavila že na številki 100. Nato pa je našla recept, ki je deloval. Preberite si, kako je počasi spremenila življenjski slog. In kako so začeli kilogrami kopneti.

Maruša 1 leto po začetku hujšanja.
Maruša 1 leto po začetku hujšanja.FOTO: Osebni arhiv/Aljoša Kravanja
S Slimcut DIETSTAR užijemo naravne izvlečke, ki imajo moč, da pomagajo shujšati.
S Slimcut DIETSTAR užijemo naravne izvlečke, ki imajo moč, da pomagajo shujšati. FOTO: Aljoša Kravanja
"20 kilogramov sem izgubila v enem letu," se kar iskrijo oči 31-letni Maruši Malavašič. "Računam, da jih bom še 10 do 15 izgubila v naslednjem." Težko si je predstavljati, da je bila mamica dveh hčera le 12 mesecev nazaj druga oseba. "Nisem se mogla več normalno gibati niti steči za otrokoma. Živimo v petem nadstropju, ni dvigala. In sem že komaj prišla gor. Potem pa ni bilo šanse, da bi me spravil še enkrat dol in gor. Dno pa je bilo zame, ko sem mogla kupiti obleke na posebnem oddelku," pripoveduje. "Res sem že komaj živela sama s seboj. Bila sem tečna in sama sebi zoprna."

Pomagal ji je šele Slimcut

Preizkusila je kar nekaj diet. A se ni nič obneslo. Oziroma se je obneslo na kratek rok. "14 dni recimo ne bi skoraj nič jedla (in bi res izgubila kakšen kilogram op. a.), ampak potem bi si privoščila hamburger s krompirčkom." Drugače je bilo, šele ko ji je pred letom dni prijateljica priporočila naravno prehransko dopolnilo za hujšanje Slimcut. "Res mi je pomagalo." Hujšati je bilo naenkrat lažje. Sploh ker je zraven dobila nasvete, kako spremeniti prehrano in se začeti gibati. "To mi je pomagalo spremeniti življenjski slog. Pred letom dni sem se res odločila in se vrgla v to. Slimcut mi je pomagal, da sem ohranjala motivacijo." Izpolnjevala je prehranski dnevnik in šla vsak teden k Sensilabovi svetovalki. "Povedala mi je, s kakšnim prehranjevanjem bom izgubila še več kilogramov, kaj bi bilo recimo bolje kot zvečer uživati zjutraj, dajala mi je nove ideje, kaj jesti, obenem pa me je bodrila." Kilogrami so začeli izginjati.

Se želite kot Maruša znebiti odvečnih kilogramov? TUKAJ je samo za naše bralke naravno prehransko dopolnilo Slimcut DIETSTAR na voljo v posebni, akcijski ponudbi. 

Potrebujete pomoč pri hujšanju? TUKAJ se lahko naročite na brezplačen posvet in meritev telesne sestave v eni izmed trgovin Sensilab misli Zdravo.

Maruša prej in potem. Pri hujšanju si je pomagala s Slimcutom. Naenkrat je bilo lažje, pravi. Sploh, ker je zraven dobila nasvete, kako spremeniti prehrano in se začeti gibati.
Maruša prej in potem. Pri hujšanju si je pomagala s Slimcutom. Naenkrat je bilo lažje, pravi. Sploh, ker je zraven dobila nasvete, kako spremeniti prehrano in se začeti gibati.FOTO: osebni arhiv
Odkar je vitkejša, je vse bolje, se smeji. Na fotografiji z možem.
Odkar je vitkejša, je vse bolje, se smeji. Na fotografiji z možem. FOTO: osebni arhiv
'Še vedno jem vse, vendar jem normalne količine' 

Prej se je prehranjevala s picami, kebabi, hamburgerji, čokolado, še posebej se je rada pregrešila po deveti ali deseti zvečer, ko sta hčerki zaspali … Danes gre še vedno na pico, ampak – "je pojem pol. In privoščim si jo za kosilo, ne za večerjo. Še vedno jem vse. Ni tako, da se ne dotaknem sladkorja ali bele moke. Razlika je, da jem normalne količine." Začela je bolj zdravo kuhati. Vsak dan si malico prinese v službo. In vzljubila je gibanje. "Dvakrat na teden tečem in še enkrat na teden gremo recimo v hrib ali pa telovadim sama doma. Imam ful več energije. Našla sem nove hobije, ki me veselijo. Z možem se bolje razumeva. V službi mi gre dobro," zadovoljna našteva, kako se ji je izboljšalo življenje zaradi izgube kilogramov. Vse se je spremenilo na bolje.

Se želite kot Maruša znebiti odvečnih kilogramov? TUKAJ je samo za naše bralke naravno prehransko dopolnilo Slimcut DIETSTAR na voljo v posebni, akcijski ponudbi.

Potrebujete pomoč pri hujšanju? TUKAJ se lahko naročite na brezplačen posvet in meritev telesne sestave v eni izmed trgovin Sensilab misli Zdravo.

Povsem naravne sestavine, ki pomagajo, da lažje izgubljamo kilograme.
Povsem naravne sestavine, ki pomagajo, da lažje izgubljamo kilograme.FOTO: Slimcut
Naravni izvlečki, ki pomagajo pri hujšanju

Zakaj pri hujšanju pomaga naravno prehransko dopolnilo Slimcut DIETSTAR, smo povprašali medicinsko sestro Azro Hodžič. "Združuje kombinacijo naravnih izvlečkov, ki imajo pri hujšanju dokazano in dobro raziskano delovanje," pove. Prav ta kombinacija zagotavlja boljše delovanje, ker te snovi skupaj bolje učinkujejo.

- Rjava morska alga iz norveškega arktičnega morja zmanjša absorpcijo maščob, ki jih sproti vnašamo v telo. Pospešuje njihovo razgradnjo v telesu ter zmanjšuje maščobne obloge pod kožo.

- Kombinacija karambole, zelenega čaja in kivija nahrani telo z naravnimi polifenoli (močnimi antioksidanti) ter z ogromno vitamina C. Pa tudi s kofeinom v naravni obliki, v obliki zelenega čaja. Kako ta pomaga? Prepreči izčrpanost telesa zaradi hujšanja. To, da vliva telesu energijo, izboljša delovanje presnove. Šele če ima celica energijo, lahko presnova poteka normalno. Posledično telo pokuri več maščobe in ogljikovih hidratov oziroma sladkorja. Lažje hujšamo.

- Indijski datelj pripomore k boljši prebavi. Odpravi neprijetne občutke v prebavilih.

Medicinska sestra Azra Hodžič: "Gre za popolnoma naravno prehransko dopolnilo, ki pospeši napredek diete. S pomočjo kapsul Slimcut DIETSTAR lahko prve rezultate opazimo že po enem mesecu."
Medicinska sestra Azra Hodžič: "Gre za popolnoma naravno prehransko dopolnilo, ki pospeši napredek diete. S pomočjo kapsul Slimcut DIETSTAR lahko prve rezultate opazimo že po enem mesecu."FOTO: Aljoša Kravanja

Rezultati po enem mesecu

"S pomočjo kapsul Slimcut DIETSTAR lahko prve rezultate opazimo že po enem mesecu," pravi Hodžičeva. Njihovo delovanje sta dokazali dve dvojno slepi študiji. V eni je sodelovalo 43 žensk in moških, v drugi 60. Vsi so izgubili kilograme, izboljšala se jim je prebava, imeli so manjši obseg pasu in trebuha, ne da bi spremenili svoj življenjski slog. A čeprav kapsule delujejo tudi brez tega, je bolje, če poskušate tudi jesti bolj zdravo ter se gibati. "Gre za popolnoma naravno prehransko dopolnilo, ki pospeši napredek diete. Ob ustrezni prehrani in rednem gibanju bodo rezultati še boljši." Odrecite se vsaj enostavnim procesiranim ogljikovim hidratom – belemu kruhu, testeninam iz bele moke in oluščenem rižu ter sladkarijam in piškotom. In se začnite gibati. "Vsako gibanje je boljše, kot da se sploh ne bi gibali." Samo pojdite ven in vsaj hodite.

Vrhničanka Maruša pa vsem, ki se bodo odločili za hujšanje, polaga na srce, da so dosledni. In dodaja, da je vsekakor lažje, če imaš pomoč v obliki naravnih izvlečkov, ki dokazano pomagajo izgubiti odvečne kilograme. Še lažje je tudi, če ti ob strani stoji strokovnjak, ki ga lahko vprašaš za nasvet.

Sponzorirana vsebina

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.


ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 324