Zadovoljna.si
Če bi rade dober seks, je pomembno, da je partner v dobri fizični kondiciji.

Osebna rast in odnosi

5 stvari, ki so ženskam pomembnejše od 'njegove' velikosti!

U.S.
04. 08. 2014 07.53
7

Medtem ko moški sanjarijo o 2 do 3 cm daljšem spolnem organu, smo ženske nekoliko manj zahtevne - želimo biti 'samo' zadovoljene. Za slednje pa je poleg velikosti spolnega uda pomembna tudi spolna energija, ki vlada med partnerjema, in vzdržljivost posameznika.

Ni vse, kar dekleta iščemo, v moških hlačah.
Ni vse, kar dekleta iščemo, v moških hlačah.FOTO:
Če želite ujeti pravega žrebca, ki vas bo navduševal v postelji, je zelo pomembno, da znate brati med vrsticami in prepoznati znake, ki kažejo na to, da je v postelji prava zver.

Tukaj je pet znakov, ki vam bodo pomagali prepoznati tistega pravega.

Pivski trebuh
Čeprav mnoge ženske pravijo, da je rahlo zaobljen moški trebušček povsem seksi, bodite previdne. Prevelik 'pivski' trebuh je namreč povezan s količino testosterona, moškega hormona, ki je odgovoren za libido, ki je v tem primeru zaradi prevelike maščobne obloge nižji kot sicer. To velja predvsem za moške, starejše od 30 let, trdijo strokovnjaki. "Testosteron je kot gorivo, ki poganja avtomobil. Če je nivo goriva nizko, to pomeni, da primanjkuje goriva, ki se kaže v utrujenosti, apatiji in pomanjkanju seksualne želje ter zmanjšanju plodnosti," pojasnjuje dr. Harry Fisch, avtor knjige Size Matters.

Če bi rade dober seks, je pomembno, da je partner v dobri fizični kondiciji.
Če bi rade dober seks, je pomembno, da je partner v dobri fizični kondiciji. FOTO:

Fizična kondicija
Če je spolno življenje v vašem življenju na visokem mestu na seznamu prioritet, vsekakor potrebujete fizično aktivnega moškega. Pripadniki močnejšega spola, ki se redno športno udejstvujejo, imajo višjo raven moških hormonov in posledično višji libido. Testosteron je potreben tudi za povečanje mišične mase, zato bo vaš moški, če se lahko pohvali z močnimi bicepsi ali seksi trebušnimi mišicami, svojo moč pokazal tudi skozi spolno energijo in vzdržljivost.

Alkohol in cigareti
Velika količina popitega alkohola in kajenje v velikih količinah vplivata na moški libido. Cigareti krčijo krvne žile, kar vpliva na slabšo prekrvavitev moškega spolnega organa, kar lahko povzroči težave z erekcijo. Enak učinek ima tudi pitje velikih količin alkohola, v kar so se verjetno že prepričale mnoge ženske, ki so po odlični nočni zabavi namesto vročega seksa dobile zaspanega lepotca.

Velikost testisov
O dolgoročnem potencialu vašega spolnega partnerja veliko povedo tudi njegovi testisi Normalna velikost je velikost oreha. Če so manjši (npr. velikosti češnje), lahko to pomeni, da imate razlog za skrb, saj manjša moda težko proizvedejo večjo količno semenčic.

Dolžina spolnega odnosa
Povprečna dolžina spolnega odnosa je dve minuti, vse, kar je krajše od tega (razen 'ta hitrega', ki včasih prav paše), se šteje kot prezgodnji izliv. Enako velja tudi za moške, ki potrebujejo celo večnost, da dosežejo vrhunec. Za predolg seks je sicer ponavadi krivo prepogosto masturbiranje, lahko pa so zanj odgvoorni tudi antidepresivi.

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493