Zadovoljna.si
Zaspi med seksom

Osebna rast in odnosi

Celjanka je zaspala med seksom

Brane Kastelic
11. 05. 2012 10.59
0

Brane Kastelic je pronicljiv in duhovit kolumnist, pisatelj in dopisnik z Otoka, kamor se je preselil pred 25 leti. Ob njegovih erotičnih zgodbah je odraščalo več generacij Slovenk in Slovencev, mnogi so si z njegovim domiselnim pisanjem popestrili seksualno življenje, Brane pa s svojimi erotičnimi zgodbami že dobro leto razveseljuje tudi bralke in bralce portala zadovoljna.si.

Par
ParFOTO:
Ne vem, na kaj je, kadar sva se srečevala, najprej pomislila in mislila prijateljica Damjana, zelo dobro pa vem, na kaj sem pomislil in mislil jaz. Baje se z nikomer drugim ne pogovarja tako rada kot z menoj. Si je z menoj res želela imeti samo ‘intelektualne’ pogovore ali tudi kaj drugega?
Pogovarjala sva se veliko. Zelo veliko. O vsem. Od politike do baleta. Od recesije do secesije. Od medicinskih do avtomobilskih novosti. Sodeloval sem v teh najinih pogovorih, čeprav me je že zelo zgodaj, približno od takrat, ko sem jo spoznal kot eno izmed prijateljic nekdanje punce, v resnici zanimalo samo dvoje: kako izgleda gola in kako se obnese v postelji. In to prisežem, čisto nič drugega. Prav gotovo nisem mislil na to, da je razgledana, uglajena in visokokulturna dama ter intelektualka, ki je na področju svojega dela upravičeno spoštovana in priljubljena avtoriteta. Ali na to, da je skrajno pozorna in ljubeča žena, ali na to, da je skrbna in nežna mati. Nič, čisto nič od vsega tega me ni zanimalo.

O odraščanju

Medtem ko sva obdelovala najnovejši šit na politični sceni, sem ji jaz lezel, vsaj v mislih, pod bluzo ali krilo. In raziskoval. Mimogrede, šit je moja, ne njena beseda, saj ona govori ‘knjižno’ in ‘fino’, ima zelo širok in globok besednjak, v katerem ni prostora za kletvice ali tujke. Tu in tam sem najine pogovore, ki so vedno potekali pred ‘pričami’, njenim možem ali mojo spremljevalko, hotel poživiti s kakšno bolj vročo, na primer seks temo, ki jo je Damjana ali povsem ignorirala ali se samo pomilovalno nasmehnila ter me zatrla s kakšno kratko udarno mislijo ali pa je v njej našla podtemo, ki ni imela nikakršne zveze s seksom.
‘Ah, Marči, odrasti bo počasi treba, se ti ne zdi,’ je dejala, ko sem, ne spomnim se zakaj, dejal, da je sočasni orgazem precenjen in ima predvsem visoko romantično vrednost. Ona, velika intelektualka, se ni odzvala na to provokacijo.

Na zdravje
Na zdravje FOTO: iStockphoto
Durch ‘tehnika”

Primer drugega. Medtem ko smo gledali televizijo, se je odvrtela avtomobilska reklama s po mojem mnenju edinimi nemškimi besedami, ki zvenijo seksi in erotično: Vorsprung Durch Techik. Pozabite Ich Liebe Dich, Vorsprung Durch Technik je tisto, kar zveni kot v francoščini Je t’aime… moi non plus.
Pa tudi v seksu bi si lahko pomagali z vsebino tega sporočila: napredek skozi tehniko. Damjana je seveda reagirala.
‘Tehniko? Technik je… tehnologija,’ je dejala Damjana, ki nam je potem na dolgo in široko razložila, kakšne težave so imeli Angleži s prevodom prve besede Vorsprung, ki zveni kot predigra, pa ni.
‘V angleščini ni ene same besede, ki bi pomenila povsem isto, saj Vorspung pomeni ‘to leap ahead’, skočiti naprej,’ je pojasnila Damjana. Kako bom enkrat skočil nate, sem pomislil …

Čeprav je Damjana z elegantnim načinom oblačenja, ki ni bilo poceni (prevladovali so krilni in hlačni kostimi temnih barv in preveč zapete bluze), uspela prikriti svoje obline, sem jih jaz dobro videl, ali slutil, ali vsaj upal, da jih ima.

Samo roka v ognju

Je zvesta možu? Roko bi dal v ogenj, da je, čeprav ... čeprav se spomnim kar nekaj žensk, za katere bi dal roko v ogenj, da spijo samo s svojim možem, pa se je potem izkazalo, da ni ravno tako. Ne samo v seks fantazijah, tudi v seksualnem življenju je tako veliko skrivnosti. Tisto, kar vemo o drugih, celo najbližjih, je samo vrh ledene gore. In prav je tako.
Za Damjano bi vseeno dal roko v ogenj za to, da je zvesta možu. Ne bi pa dal, hahaha, nečesa veliko bolj dragocenega. Njena ljubezenska zgodovina, že tisto malo, kar poznam po pripovedovanju drugih, je precej brezkompromisna.
Najmanj dvakrat je bila ljubica poročenih moških. Najmanj enkrat je zapeljala poročenega ljubimca ene od svojih najboljših prijateljic. Zapeljala in odpeljala. Prevzela ji ga je in zasedla njeno mesto. Prav na to najprej pomislim vsakič, ko se srečava. Klobuk dol’ za način, na katerega ji je to uspelo, kljub temu da je bila njena predhodnica superlepotica, blondinka za odličnjake, kakršne so v Playboyu.

Seks objekt

Kljub temu da je Damjana že deset let fina dama in intelektualka, ki redno hodi ne samo v gledališče, ampak tudi v opero, v njej vidim, priznam, predvsem magnetno privlačen seks objekt, ki bi ga rad podrl, in to je to. Pri tem obujam spomine na neverjetno zgodbico o tem, kako je eni od svojih najboljših prijateljic zapeljala moža …
Na to po mojem mnenju pravljico, ki me je spomnila na Sneguljčico, sem posebej intenzivno mislil, ko je bila Damjana prvič in edinkrat do zdaj na obisku pri nama z zaročenko in je pri nama tudi spala tri noči: v sobi za goste. Dolgo v noč smo se pogovarjali, posebej midva z Damjano, saj je bilo od zadnjega srečanja veliko novega vsepovsod …
‘Sta se vidva kdaj pofu…?’ me je, ne vem, zakaj vprašala razmeroma nova zaročenka, ko se je Damjana poslovila in odšla v sobo za goste, v kateri je tudi kopalnica.
‘Z Damjano? Kje pa! Sva se pa veliko po… govarjala v zadnjih najmanj petnajstih letih. Za moj okus vse preveč govori in …’ve’. Nikoli mi ni bila seksualno zanimiva,’ sem stavek, v katerem je bilo veliko resnice, končal z orjaško lažjo, ki pa je pomirila zaročenko. Celo malce preveč.

Nenadna odločitev

‘A lahko jutri zjutraj?’ se je izmaknila seksu, ko sva bila v postelji. Čeprav mi je stal. Vprašanje je bilo retorično.
Sovražim prelaganje seksa. Zaročenka je kmalu globoko spala, meni pa je po glavi začela rojiti, tudi zato, ker se mi kur… ni in ni hotel pomiriti, neverjetna zgodba o Damjaninem starem podvigu. Odločitev je bila nenadna. Zdaj ali nikoli, sem si rekel, in se odpravil na navidez nemogočo nevarno misijo. Odplazil sem se iz spalnice in v pritličje. Zdaj ali nikoli, sem ponavljal, potihem odprl vrata sobe za goste, se slekel do golega, dvignil odejo, pod katero je na boku spala Damjana, in se ji ulegel za hrbet. Kako lepo je vse dišalo! Ona, njena svilena spalna bolj majica kot srajca, postelja, noč …
Kar bo … bo, sem si rekel. Če bo zagnala vik in krik, ga pač bo, sem pomislil, preden sem ji potisnil roko direktno med nogi. Po vsem telesu sem začutil mogočen tok sladkosti, ko sem z dlanjo pokril velik krzneni trikotnik. Sladkost se je še povečala, ko je sredinec gladko zdrsnil med mesene tople sramne ustnice, našel klitoris in nanj zaigral nežno krožno melodijo.

Hmmm …

“Hmmm,” sem slišal njeno mrmranje in hkrati čutil lenobno vrtenje spodnjega dela njenega telesa in sok, ki je drl iz središča njene ženskosti. Počasi sem ji batino prislonil na prečko med ritnicama. Vse telo ji je zadrgetalo, kot bi jo priključil na električni tok.
“Hmmm, hmmm,” sem slišal Damjanino dvojno mrmranje. Trenutek pozneje sem vlažno konico prislonil na vroče, voljno, mehko ustje nožnice in ji ga počasi porival v telo. Med novim valom popolnega užitka. Nihče na tem svetu me ne more prepričati, da je kaj boljšega kot vtakniti ga v novo ženskost.
“Hmmm, hmmm, hmmm,” je zamrmrala in zamesila Damjana, sam pa sem poiskal njeni ravno prav veliki dojki, ju zajel v dlani, in ji ga sicer ritmično, vendar zelo ležerno porival med noge. Jaz sem porival, ona je odrivala. Srečevala sva se na pol poti. Nikamor se mi ni mudilo, čeprav to ni bilo logično.

Erotična zgodba
Erotična zgodba FOTO:

Od tod do večnosti

Občutek sem imel, da bi jo lahko fu… od tam do večnosti in da je to Damjani ugajalo. Tako sem si želel tega trenutka, da sem ga hotel kar najbolj izkoristiti, ker sem bil prepričan, da se ne bo ponovil. V njej sem, s kratkimi premori za njene orgazme, ostal vsaj eno uro. Ne vem, kolikokrat ji je prišlo. Velikokrat. Vsakič je njeno telo otrpnilo in se čez čas sprostilo, potem pa je njena rit spet zaplesala. Rekla ni niti besede. Samo «hmmm-ala » je. Najbolj glasno, ko sem jo napolnil s semeni …
Tudi ko sem odhajal, ni rekla ali naredila ničesar. Slišal sem njeno enakomerno dihanja. Spala je …
Torej je neverjetno resnično. Damjana lahko seksa v spanju, ne da bi vedela, da seksa, kot je takrat, ko je eni od najboljših prijateljic zapeljala ljubimca. Ta je trdila, da laže. Moral sem preveriti, moral! Tudi preostali dve noči, ko je bila Damjana najina gosta, sta bili skoraj identični reprizi prve.

Pravica noči

Ni mi šlo v račun. Nisem mogel verjeti. Po svoje sem bil pravzaprav užaljen. Ona ni Sneguljčica in jaz nisem palček.
Ko je odhajala, mi je intelektualka Damjana prvič v življenju na skrivaj poredno pomežiknila in mi, ko sem jo šokiran spremil do avta, medtem ko naju je opazovala zaročenka, zašepetala: "Ius noctis!"

Pravica noči? Lepo. Kratko in jasno. Moral sem se nasmehniti. Tudi Damjana se je.
‘Fajn kur… imaš. Še kdaj bi se pofu… s teboj. Brez ‘spanja’. Hahaha,’ je dejala in se odpeljala prijateljica, poročena visokokulturna dama in intelektualka. Kako je moški ne bi imel rad!?

 

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368