Zadovoljna.si
Erotična zgodba

Osebna rast in odnosi

Erotična zgodba: Da ni vse v seksu!?

Brane Kastelic
11. 04. 2011 15.35
2

Brane Kastelic je pronicljiv in duhovit kolumnist, pisatelj in dopisnik z Otoka, kamor se je preselil pred 25 leti. Ob njegovih erotičnih zgodbah je odraščalo več generacij Slovenk in Slovencev, mnogi so si z njegovim domiselnim pisanjem popestrili seksualno življenje. Večni šarmer in zapeljivec se je pridružil ekipi portala Zadovoljna.si.

Erotična zgodba
Erotična zgodbaFOTO:
Vse se enkrat zgodi prvič. Ko sem prvič spal z dvema ženskama ...  Kako? Ne, ne, ne z dvema naenkrat, to je druga in precej drugačna zgodba. Ko sem torej prvič v življenju ločeno spal z dvema ženskama, je srečno naključje hotelo, da sta bili obe Katji, tako punca, s katero sva bila takrat skupaj dve leti, kot prva ljubica. Ljubice Katje se veliko bolje in raje spominjam. Ne samo zato, ker je bila prva ljubica. Bila je tudi moja učiteljica (seksa) in najboljša prijateljica. Edina ženska, ki sem ji lahko povedal vse. Tudi o punci Katji in drugih puncah. Danes vem, da je bilo to sebično. Pri 23-tih letih nisem vedel. Kako bi, saj je svet normalnega moškega pri teh letih zelo majhen in zelo omejen, ker se vrti okrog ene same osi. Te, ki jo ima med nogama. Bil sem zelo normalen. In tak ostal.
Zakaj je bilo to, da sta bili obe Katji, srečno naključje? Zaradi velike napake, ki sem jo takrat delal.

Katja... Katjaaaa... Katjaaaaahhhhhhhh!

Na vrhuncu strasti sem rad ponavljal ime ženske, s katero mi je prihajalo. Punca Katja je bila zadnja, ki je med mojimi orgazmi slišala svoje ime, in prva, ki je zelo dobro slišala nevtralno novost, ki sem se je navzel od ljubice Katje. 

"Srček...  srčeeekkk....  Srčeaaahhhhhhhh!"

"In zakaj sem nenadoma ... srček, ko ti prihaja?" je sumničavo vprašala. Je že tako, da ne moreš biti nikoli dovolj previden, če nisi priden. Posebej pri uvajanju novosti med rjuhami, kjer se lahko najhitreje izdaš. Obdobje dveh Katij je bila velika šola življenja. Na punco sem se, kot sem kasneje ugotovil, najbolj navezal, ker je bila moja daleč najlepša punca. Če bi za njene predhodnice dejal, da so bile modeli, je bila ona supermodel, ki so mi jo prijatelji zavidali. Na ljubico sem se najbolj navezal zaradi seksa. Zaradi fantastičnega seksa, do katerega je imela fanatičen odnos. In zato, ker sem imel ob njej občutek, da se tudi njen svet vrti okrog iste osi kot moj. Okrog moje ... osi. Punca Katja je bila moja vrstnica, ljubica Katja je bila skoraj vrstnica moje mame.

Erotična zgodba
Erotična zgodbaFOTO:
Z dvema je zapleteno

Takrat sem ugotovil, da ni enostavno spati z dvema ženskama. Predvsem zaradi laži. Ker nisem naravni lažnivec, mi gredo laži težko z jezika. Takrat sem se naučil glavno pravilo laganja: laži morajo biti čim bolj enostavne. Bolj kot jih zapletaš, prej se spotakneš obnje in prej te dobijo. Na mojo srečo mi ni bilo treba lagati obema, ampak samo eni. Punci Katji. Samska ljubica Katja je poleg tega imela svoje stanovanje, k njej pa sem lahko prišel kadar koli. Priznati moram še nekaj. Že na začetku obdobja dveh Katij sem si ga končno nehal metati na roke. Dokler nisem srečal ljubice Katje, sem kljub temu, da sem bil po petnajstem letu malo kdaj brez punce, puncam moral pomagati tudi sam, da sem imel med nogama mir. Celo ko sva bila s punco Katjo prvič sama deset dni na morju, sem ga večkrat na skrivaj šibal. Kako sem bil razočaran! Mislil sem, da bova kar naprej seksala, pa nisva niti vsak dan. Če še niste pomislili na to, njen libido ni bil ravno tako močan, kot sem si želel. Jaz bi bil z njo v postelji ure in ure, predeloval Kama Sutro, Kama Šastro in vse druge Kame, ona pa me je po svojem orgazmu priganjala, naj pohitim, ker se je hotela sončit'. Mislim ...

Ni vse v seksu

"Ni vse v seksu," mi je dejala več kot enkrat
Da ni? Takrat sem mislil, da je. In do zdaj si nisem ravno premislil. Najbolj razočaran sem bil nad njenim odnosom do sesanja. Mislim ..., sam sem redno užival njeno mednožje in jo lizal od tod do večnosti, ona pa mi ga je posesala samo izjemoma, na primer za rojstni dan, pa nikoli do konca. Med sesanjem jo je menda dušilo, po sesanju pa jo je bolela čeljust.
"Predebelega imaš. Sam poskusi, pa boš videl," mi je dejala. Da bi si ga sam sesal? Še to ... Ljubica Katja ni imela teh ali kakšnih drugih težav. Srečala sva se na neki razstavi, na katero sem šel z mamo namesto očeta, ki "ni hodil na vsako pasjo procesijo". Bila je videti veliko mlajša od svojih 41 let, menda zato, kot se je pošalila, ker ni nikoli živela z nobenim moškim. Izstopala je iz množice, vendar ne z lepoto, ker ni bila klasična lepotica. Vsekakor je bila lepa ženska, vendar me je vleklo k njej nekaj drugega. Nekaj, kar sem čutil v drži, gibih, nasmehu in smehu in njenem pogledu.

Nisem je mogel pozabiti

Poiskal sem jo in jo tri mesece na vse mogoče načine prepričeval, da sem nor nanjo (res sem bil), ona pa mi je govorila, naj bom priden fant in me pošiljala k punci Katji. A jaz sem hrepenel po njej. Povsem me je očarala. Ko sem končno imel roko v njenih hlačkah, kjer me je čakala razkošna kot peč vroča otekla mesena ženskost, sem mislim, da se mi bo zmešalo. Ko sva bila prvič čisto gola, se mi je mešalo. Najbolj potem, ko je sedla na posteljo, se razkoračila, me z obema rokama zgrabila za moškost in me pogledala, kot bi ga imel samo jaz. Vsega je prelizala. Sesala ga je, kot bi bil zadnji moški na svetu. Strastno in glasno ga je odvijala in navijala, cukala in sukala, divje in bolj divje, vendar niti za trenutek brez ritma. Bil sem v več kot devetih nebesih.

Da res ni vse v seksu? Pozabite ...

"Boš potem," je dejala z zamegljenimi očmi, ko sem se hotel potopiti v njeno mednožje, me potisnila na posteljo in se povzpela name. Nikoli ne bom pozabil njenega pogleda, njenih široko odprtih oči in ust, ko se je zelo počasi spustila na moškost. Ali tega, kako je potem mesila in mešala. In orgazmičnih krikov in krčev njenega telesa, ki jim ni bilo konca. V postelji sva ostala dva dni. In jo delila enkrat večkrat, drugič manjkrat še veliko let po tistem, ko sem po posebej mučnih pogajanjih o seksu (zakaj ravno zdaj, zakaj danes, zakaj ne bi potem, bova zjutraj, kaj pa, če bi raje zvečer ...) zapustil prelepo punco Katjo, ko mi je spet enkrat rekla, da ni vse v seksu. Njene naslednice so prihajale in odhajale (držal sem se pravila: lepota ni vse), ljubica Katja pa je ostajala ljubica. Tudi zato, ker ni želela biti kaj več od tega.

Kako? Da res ni vse v seksu? Samo tega mi ne govorite, prav?

erotična zgodba
erotična zgodbaFOTO:

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471