Zadovoljna.si
Boste tudi ve odslej osvajale v mali črni oblekici, kot to počne Beyonce?

Osebna rast in odnosi

FOTO: Zvezdnice delijo strastne nasvete

Julijana Grce
21. 08. 2008 03.53
0

Beyoncé prisega na malo črno oblekico, Kate Beckinsale to počne s pomočjo spletne kamere, Eva Longoria pa se uči francoščine.

Zvezdnice razkrivajo skrivnosti o tem, kako poskrbeti, da postelja ostane kraj, kjer se prepustimo vroči strasti in ni le pohištvo, namenjeno počitku ali spanju.

Boste tudi ve odslej osvajale v mali črni oblekici, kot to počne Beyonce?
Boste tudi ve odslej osvajale v mali črni oblekici, kot to počne Beyonce? FOTO: Reuters

Vročekrvna Beyoncé razkriva, da je v njeni spalnici vedno vroče, zahvaljujoč zelo seksi črni oblekici. Lepotica, ki je poročena s hip hop magnatom Jay-Zjem, je v čast male črne oblekice celo napisala pesem za svoj zadnji album. Beyoncé meni, da bi vsaka ženska morala imeti vsaj eno malo črno oblekico. Če je še nima, pa bi jo morala kupiti, saj je včasih že to dovolj, da prebudi staro strast med rjuhami.

Vampirka iz Podzemlja Kate Beckinsale uporablja hitro internetno povezavo, da se strast med njo in možem Lenom Wisemanom ne bi ohladila. Ko nista skupaj, mu rada pripravi vroče predstave. On ji predlaga, kako naj se obleče, ona pa ga nato zapeljuje kar pred spletno kamero. Res dobro, da imamo internet.

Razočarano gospodinjo Evo Longorio vzburja jezik ljubezni. Obožuje trenutke, ko njen mož Tony Parker govori z njo v francščini. Zato se je odločila za učenje francoščine, vse samo zato, da bi v spalnici ostalo vroče in bi si še naprej želela drug drugega. Tako si bosta v postelji lahko oba   'žvrgolela' seksi besede v jeziku ljubezni.

In kaj nam svetuje dolgonoga Cameron Diaz? Ona pravi, da bi vsaka morala poudariti tisto, kar ji je na njenem telesu najbolj všeč. Torej, če imate pravljično dolge noge kot Cameron, zakaj ne bi svojega ljubimca presenetile obute le v vratolomno visoke pete in oblečene v tisto, kar vam je podarila mati narava? To bo zagotovo dvignilo več kot le temperaturo v spalnici.

Cameron Diaz ne osvaja le z nasmehom.
Cameron Diaz ne osvaja le z nasmehom.FOTO:

Diva Christina Aguilera se je z Jordanom Bratmanom poročila leta 2005, strast pa ohranjata z „golimi nedeljami“. Christina pravi, da moramo za srečen zakon stvari včasih tudi malo začiniti. S svojim možem najraje ostane kar doma, da preživita skupaj čim več časa. Ob nedeljah je njun dan še posebej vroč, saj vse počneta gola. Gola celo kuhata. Vendar pa previdno pri takem početju, da se ne opečete.

Kirsten Dunst se je izkazala za pravo avanturistko. Ko je bila še z Jakeom Gyllenhaalom, sta pogosto odkrivala svet izven spalnice. Pravi, da sta seksala kar povsod – v avtu, kopalnici in celo ob morju. Samo nekje si nista upala poskusiti – na hotelski promenadi, saj sta se bala, da ju bodo vrgli iz hotela.

Kim Catrall za boljši seks masturbira.
Kim Catrall za boljši seks masturbira. FOTO: Reuters

Kim Cattrall iz Seksa v mestu verjame, da je ljubezen do sebe najboljša za to, da seks ostane zanimiv. Razkrila je, da prej ko se naučimo masturbirati, bolje se bomo znašle v postelji. „Dolgo sem sama odkrivala svoje telo, da sem prišla do tega – brala sem celo knjige seksualnih terapevtov in stala gola pred ogledalom, da bi se naučila, kako se moram dotikati svojega telesa.

Kraljica burlesk Dita von Teese pravi, da je ključna za ohranjanje strasti v razmerju umetnost zapeljevanja in draženja. Predlaga, da se nežno dotikamo na mestih, kjer bi želele, da se nas dotika ljubimec, kot so vrat, lasje ali obraz. To počnimo komaj opazno, ko se z njim pogovarjamo, in kažimo zanimanje za vsako besedo, ki jo izreče.

Tudi Carmen Electra ima svoje vroče skrivnosti o tem, kako poskrbeti, da plamen ne ugasne. Pravi, da bi ženske vedno morale biti pripravljene na seks, zato bi morale vedno imeti s sabo „seksi opremo“, tudi v službi ali avtu. Ta oprema naj bi vsebovala parfum, glos za ustnice in čevlje z visoko peto. Pomaga pa tudi brezsramno spogledovanje.

Tako zapeljujejo zvezdnice, morda pa ste tudi ve, drage dame, v njihovem zapeljevanju našle kakšen nasvet, ki bo ponovno zanetil iskro strasti v vaši spalnici. Morda bi poskusile s črno oblekico, se odpravile na vročo avanturo ali vsaj en dan v tednu vse počele gole. Poskusite, lahko da vam bo postalo všeč.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413