Zadovoljna.si
Flirt

Osebna rast in odnosi

Gola dekleta v fotoalbumu znanega Ljubljančana

Brane Kastelic
06. 04. 2012 13.29
3

Brane Kastelic je pronicljiv in duhovit kolumnist, pisatelj in dopisnik z Otoka, kamor se je preselil pred 25 leti. Ob njegovih erotičnih zgodbah je odraščalo več generacij Slovenk in Slovencev, mnogi so si z njegovim domiselnim pisanjem popestrili seksualno življenje, Brane pa s svojimi erotičnimi zgodbami že dobro leto razveseljuje tudi bralke in bralce portala zadovoljna.si.

Flirt
FlirtFOTO: iStockphoto
Tega trenutka ne bom nikoli pozabil. Bil sem na obisku pri znanem prijatelju. Na njegovo pobudo sem listal njegov ‘vroč’ fotoalbum. Vroč je bil zato, ker je bilo v njem precej žensk, ki sem jih poznal. Nekaj zelo dobro. Vse so bile gole.
Ta album me je spremenil za vedno. Zaradi eksotično lepe, zelo privlačne temnolaske dolgih nog, napetih ritnic in jedrih špičastih dojk, ki sta bili umerjeni ne naprej, ampak skoraj navzgor, čeprav sta bili naravni.
V času, ko me je zelo privlačila, se je svojega dolgoletnega tipa, ki sem ga dobro poznal, držala kot klop. Ga gledala kot boga. Bila je poosebljenje zvestobe. Niti pomislil nisem na to, da bi kaj poskušal …

Nasajena

Nekaj let pozneje, ko sem jo že pozabil, sem jo gledal s široko odprtimi očmi. Golo. Bila je razkoračena. Urejeno krzno med njenima odprtima nogama je bilo enako ogleno črno kot njeni dolgi lasje, ki so ji segali skoraj do pasu. Gledal sem jo nasajeno na moškosti. Na posnetku ni bil njen dolgoletni tip, ki je postal njen mož. Bila je nasajena na moškosti prijatelja, pri katerem sem listal vroč album. Kdaj? Enkrat takrat, ko je mikala tudi mene. Neverjetno! Z ničemer mu nisem pokazal, da sem mu jo nepopisno zavidal.

Ljubimca
LjubimcaFOTO: iStockphoto
Krivica

Imel sem občutek, da se mi je zgodila krivica. Zaradi teh fotografij sem popravil nekaj starih krivic te vrste. In postal Grk, za katerega ni bilo Troje, ki je ne bi poskusil osvojiti, če me je mikala. Nisem čakal na to, da je priložnost prišla sama, ker morda nikoli ne pride. Priložnost je treba ustvariti. Še danes ne morem verjeti, kako nore so bile nekatere izmed njih. Posebej ena. Z njo sem popravil staro krivico.
Prijateljico Sabino sem si poželel od trenutka, ko sem jo spoznal. Predstavila mi jo je dolgoletna punca Vanja. Vsi trije smo bili goli, saj smo se srečali na nudistični plaži, na katere nikoli nisem rad hodil. To ni zame. Preveč golih žensk. Ne razumem, kako je lahko moški sredi golih žensk in jih ne gleda. Kot ne razumem, da lahko moški gleda gole ženske z mehkim. Nobenega posebnega smisla nisem videl v tem, da bi hodil na 'nudo', tam pa ves čas ležal na trebuhu, da bi skrival erekcijo.

Praznični seks
Praznični seks FOTO: iStockphoto
Dr. Sabina

‘Sabina je zdravnica,’ mi je dejala Vanja, lepa visoka skodrana rjavolaska, ko sva si z dr. Sabino gola segla v roke.
‘Lepo, da sem te končno spoznala. Dolgo te je skrivala. Zdaj vem, zakaj,’ je dejala in se nasmehnila, očitno naravna blondinka s čudovitim nasmehom, zlatorumenim lepo urejenim vrtičkom med nogama in zajetnima naravnima dojkama, ki sta se vabljivo zatresli, ko sva se rokovala. Najbolj seksi zdravnica, kar sem jih spoznal. Tega nisem opazil samo jaz. Zato sem se hitro usedel in ulegel na trebuh. Prepozno. Še preden sem obležal na brisači, mi je stal kot spomenik. To sta opazili obe. Dr. Sabina z nasmehom.

Kmet?

‘Kako me moreš tako ponižati pred prijateljico. Samo pogledal si jo, pa se ti je dvignil,’ je bila kritična zaročenka, ko se mi je čez čas, ko sta končali pogovor, pridružila. Pihala je od jeze.
‘Opozoril sem te, da nisem za na 'nudo'. Preobčutljiva duša sem,’ sem se zelo slabo šaljivo branil, a zaročenki ni bilo do smeha.
‘Samo kmetom stopi na nudi,’ je dodala. Jaz kmet … brez zemlje, ker mi stopi ob pogledu na seksi naravno blondinko? Zapustil sem jo nekaj tednov pozneje zaradi izpadov ljubosumja, ki so bili vse pogostejši.

par v postelji
par v posteljiFOTO: iStockphoto
Zlatorumeni spomin

Leta so minevala. Menda srečno poročene dr. Sabine nisem nikoli več videl gole, vendar sem se njene golote, posebej zlatorumenega vrtička med njenima lepima nogama spomnil vsakič, ko sva se srečala, kar je bilo razmeroma pogosto, saj sva se gibala v istem krogu ljudi. Ona s svojim čednim uspešnim možem, jaz z aktualno zaročenko. Bližal sem se, še vedno samski, štiridesetemu letu …
Z leti želja po njej ni minila. Vedno sem imel občutek, da me rada vidi, vendar nikoli ni bilo prave priložnosti za to, da bi to ‘preveril’.
‘Zadnjič sem po dolgem času srečala Vanjo, ki me je spomnila na to, kako sva se spoznala,’ je dejala dr. Sabina, ko smo bili zadnjič skupinsko na večerji, se nasmehnila in nenadoma … zardela. Približno dvanajst let po erekcijskem incidentu na 'nudi'. V tem trenutku sem pomislil na ustvarjanje najbolj nore ‘priložnosti’.

Par
Par FOTO: iStockphoto
Na pregledu

‘Nekaj je narobe z menoj. Lahko pridem k tebi na pregled,’ sem ji potihem dejal.
‘Seveda, pridi jutri,’ je dejala in me zaskrbljeno pogledala.
‘Kaj je narobe?’ je še bolj zaskrbljeno dejala, ko sva bila naslednji dan v njeni ordinaciji. Kako lepa je bila v beli zdravniški halji.
'Sabina, mislim, da sem impotenten,’ sem ji dejal. Zaskrbljenost na njenem lepem obrazu zrele skoraj štiridesetletne ženske je zamenjalo presenečenje.
‘Razlogi za impotenco so zelo različni. Najprej bi si morala ... ‘stvar’ ogledati, pretipati, če dovoliš, ali pa hočeš, če ti je nerodno, da ti priporočim kakšnega moškega kolega.’
‘Ne, ne, ni mi nerodno,’ sem hitro dejal.
‘Potem pa hlače dol,’ je dejala, jaz pa že čutil, da se mi začenja moškost polniti. Počasi, hej, počasi, prijateljček, vse boš pokvaril …
Zelo lepo ga je pogledala.
‘Najprej bova pretipala moda,’ je dejala. Komaj jih je začela tipati, že mi je stal. Kot na 'nudi'. Hitro se je odmaknila, dvignila roke… in zardela.
Zdaj me bo pa vrgla iz ordinacije, sem panično pomislil.
‘Z modi je vse v redu, preglejva še kur…’ je dejala z nekoliko drhtečim glasom, nasmejana in z rdečico v licih ter me z obema rokama prijela za moškost.
Zelo dolgo ga je lizala in sesala. Zelo strastno. Z odprtimi očmi.
‘Dolgo sem morala čakati na to,’ je dejala in mi ponudila ustnice, medtem ko je njena desnica drsela po moškosti, levica pa božajoče objemala vse bolj vlažno glavico. Ko so se najine ustnice razšle, sem ji šepetal vroče spomine na njeno zlatorumeno pič…

Neminljiva terapija

Odpela si je belo zdravniško haljo.
‘Pozdravi jo, vesela te bo, dolgo je hrepenela po…’ je dejala in spustila pogled na presrečno moškost, ki je bila spet v njenih lepih rokah.
Bil sem v sedmih nebesih, ko sem ji potisnil roko v hlačke in so prsti zaplesali v nabreklem, toplem, vlažnem mesu pod zlatorumenim vrtičkom. Hotel sem jo tudi lizati’.
‘Ne, ne, ne zdaj. Ne morem več čakat’… Načakala sem se. Kur… mi daj. Pofu… me,’ je dejala, si slekla tudi haljo, odpela nedrček, razgalila lepi polni jedri dojki, mi obrnila hrbet, se z dlanema oprla na svojo delovno mizo in visoko dvignila lepo okroglo rit. Kako sem ji ga zasadil! In kako je zavrtela rit…
‘Pozdravila si me. Hvala,’ sem ji z nasmehom dejal, ko sva se oblačila.
‘Ne, ne. Nisi še pozdravljen. To terapijo morava ponoviti enkrat na teden,’ je dejala.
‘Samo?’ sem odvrnil.
‘Ali kadar koli je mogoče,’ je dejala.
Terapija še traja. Svojo zdravnico moraš ubogati.

Ljubezen
LjubezenFOTO:


 

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375