Zadovoljna.si
Je nedolžnost še vedno vrednota?

Osebna rast in odnosi

Iz Branetove erotične delavnice: Dvakrat izgubljena deviškost

Brane Kastelic
27. 03. 2012 10.42
0

Včasih se pri seksu zgodijo tudi najbolj neverjetne reči. Pa je možno, da je ženska dvakrat ob deviškost? Ja in ne. Bolj ne kot ja, vendar presodite sami, na podlagi 'izpovedi' ženske, ki se spominja, kako je v eni noči dvakrat izgubila deviškost.

Izguba nedolžnosti
Izguba nedolžnostiFOTO: iStockphoto
Kako nestrpno sem pričakovala osemnajsti rojstni dan. Ker sem se počutila staro devico. In zato ker sem vrstniku, s katerim sem sicer hodila samo nekaj mesecev, obljubila, da mu bom dala na osemnajsti rojstni dan.
Fant je vedel, da me bo razdevičil, ker me je vprašal, česa si želim za osemnajsti rojstni dan.
''To, kar imam v rokah,'' sem dejala, ker sem mu ga ravno valjala po rokah, dvignila krilo, odmaknila hlačke, mu pokazala muco in dodala, ''v njej.''

Čista nedolžnost
Čista nedolžnost FOTO:
Poškodovani pulover

Nikoli ne bom pozabila njegovih žarečih oči, pa tudi tega ne, da mu je manj kot trideset sekund kasneje prišlo na moj čisto novi pulover. Kako sem bila jezna nanj! Vseeno si nisem premislila. Približno tri tedne kasneje je on doma organiziral zabavo za moj osemnajsti rojstni dan.
Komaj se je začela, že me je prvič vprašal: ''Greva?''
Kam pa naj bi šla, sem hotela vedeti.
''Saj veš. V mojo sobo. Da ti dam darilo ...'' je dejal in se mi dobrikal kot prijazen španjel.
''Ne še,'' sem tisti večer dejala točno sedemkrat. Revež, ki očitno ni mislil na nič drugega kot na mojo muco, je po sedmem 'ne še' začel resno kuhati mulo.
Mule je bilo v sekundi konec, ko sem malo pred polnočjo dejala, naj čez pet minut pride v svojo sobo. Ko je prišel, sem bila čisto gola v njegovi postelji. Bila sem gola in mokra. Malo zaradi pričakovanja velikega dogodka, malo zato, ker sem si jo intenzivno božala. Po mojem je tisto noč dosegel rekord v slačenju.

Rekordi

Žal to ni bil edini rekord, ki ga je dosegel. Rekordno malo časa je porabil za predigro, za božanje mojih prsi in muce. Čeprav sem ga poskusila upočasniti, ga nisem mogla. Vse preveč hitro mi je hotel vtakniti darilo za rojstni dan med noge. Morda sem ga zato morala na koncu vtakniti jaz, saj mi ga je trikrat ali štirikrat poskušal vtakniti v napačno luknjo, ki res ni zelo daleč, vendar tudi zelo blizu ne.
''Počasi, nežno,'' sem ga prosila, ko sem ga usmerila vase, on pa ga je zarinil z vso močjo in že sem iz dekleta postala ženska. Bolečina je na srečo hitro minila, na žalost pa je hitro minil tudi seks. Komaj je zastavil, že mu je prišlo. Če bi štopala, bi natančno vedela, kako zelo hitro mu je prišlo. Tako pa lahko rečem samo to, da mu je prišlo po približno tridesetih do štiridesetih sekundah, Veliko prehitro.
''Vau, kako dobro je bilo,'' je dejal, ko se je zvalil z mene in sopihal ob meni.
Dobro je bilo? Da ja? Meni že ne, bi mu rada rekla, pa nisem. On pa se je že oblačil ...
Kako sem bila jezna nanj! In kako razočarana! A to je to, sem se spraševala.

toži fakulteto - 1
toži fakulteto - 1FOTO: iStockphoto

Maščevanje je sladko

Ne, to ne more biti to, sem si dejala, ko sem krvavo brisačo, ki sem jo dala pod rito, ker mi je tako svetovala starejša sestra, odvrgla v košaro za smeti, čepela pod prho, se cmerila in si umivala muco ...
Bila sem maščevalno razpoložena, ko sem se tudi sama vrnila v družbo, ravno pravočasno, saj sem ravno slišala, da se je moj fant hvalil, da mi je že dal darilo za rojstni dan in se zraven tako 'režal', da je bilo vsem jasno, da sva seksala. Će je bil to ... seks.
Najprej sem mislila, da sta bila on in moje razočaranje nad prvim seksom kriva za mojo kasnejšo veliko 'sekslakoto'. Pa nista bila. Ena minuta slabega seksa ne pušča tako globokih brazgotin na duši, kot bi radi videli psihologi. Nekatere ženske smo pač bolj željne seksa kot druge.
Tisto noč me je bolj kot seks zanimalo maščevanje. Ubila pa sem dve muhi na en mah, ko sem fantovemu oznanilu, da mi je dal veliko darilo za rojstni dan, dodala.
''Res je, dajal si mi ga od trideset do štirideset sekund. Noro in nepozabno,'' sem sarkastično dejala.
Zardel je, ker so ga vsi pogledali, kot bi bil prezgodnji izlivalec.

Super nedolžnica

''Moj brat, pa prezgodnji izlivalec,'' je dejal fantov starejši, 23-letni brat, ki je slovel kot zapeljivec. V nadaljevanju zabave mi je posvečal veliko pozornost, jaz pa sem dobila idejo za ultimativno maščevanje, ki je za daljši čas porušilo bratovsko ljubezen. S starejšim bratom sem v njegovi sobi, ki je bila poleg fantove, seksala do jutra. V nasprotju s šprinterskim mlajšim bratom je bil maratonec. Idealno za uvajanje v svet mesenosti.
Lahko bi dejala, da sem nedolžnost izgubila dvakrat. Prvič na kratko, drugič na dolgo. Razočaranju nad seksom in nad mlajšim bratom, ki me je zapustil, je sledilo navdušenje nad seksom, ne pa tudi nad starejšim bratom, ker sem ga zanimala samo tisto noč ('da je družini povrnil ugled'), čeprav me je pohvalil.
''Za nedolžnico super seksaš in hitro ti pride,'' je visoko ocenil moje navdušenje nad več različnimi položaji in hitrimi orgazmi, ki so bili posledica rednega, dnevnega samozadovoljevanja. Toplo ga priporočam.

Kako je Tina izgubila nedolžnost - 1
Kako je Tina izgubila nedolžnost - 1FOTO: iStockphoto


 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375