Zadovoljna.si
Zaplešite striptiz pred svojim partnerjem.

Osebna rast in odnosi

Je striptiz talent?

Ž.S.
10. 03. 2010 17.03
3

Gruzijski talent, oddaja, ki se dotika popularne različice 'Britain's Got Talent', je občinstvo raburila in vzburila. Na odru se je namreč v mrežastem kombinezonu, ki je razkrival tudi najbolj intimne dele telesa pojavila Nina in dokazala, da ima talent – v striptizu!

Nina je brez sramu svoje oprsje razgalila pred polno dvorano. (Foto: youtube.com)
Nina je brez sramu svoje oprsje razgalila pred polno dvorano. (Foto: youtube.com)FOTO:
Od striptiza na odru do cigarete v zaoderju

Nastop, ki je dvignil veliko prahu ter žirijo od presenečenja popeljal vse do navdušenja in odločnega pritiska na gumb, ki je ustavil Ninino vročo točko, ni ostal spregledan. Erotičnen nastop, ki ga je predvsem za moško občinstvo pripravila kratkolasa svetlolaska, je sprožil mnogo ugibanj in pritožb. Je striptiz res talent in, ali je vse skupaj primerno za televzijo? Nina se na kritike ne ozira. Prepričana je, da je svoj talent prikazala na dostojen način, poleg tega pa je razgalila le prsi. Za ceno slave je bila pripravljena sleči tudi spodnjice, vendar ji je to preprečila ena izmed žirantk, ki je na enkrat pritisnila kar dva rdeča gumba. Nina se je zato ustavila, razgreto občinstvo, predvsem moški spol, med katerimi so se najbolj očarani postavili tudi na prste, pa je odločitev žirije le stežka sprejel. Ženske so zadrego rešile z aplavzom, moški pa z žvižgi, vse skupaj pa je začinil tudi voditelj oddaje, ki si je v zaodrju po končani erotični predstavi prižgal cigareto.

Šokirana žirantka, ki je pritisnila kar dva rdeča gumba. (Foto: youtube.com)
Šokirana žirantka, ki je pritisnila kar dva rdeča gumba. (Foto: youtube.com) FOTO:

Do 'nazga'?

Striptiz danes poimenujemo tudi erotični ples. V preteklosti se je ta izvajal predvsem v ameriških barih, kjer so ženske v pomankljivih oblačilih izzivale moške poglede ter praznile njihove denarnice. Če je obiskovalec bara ali kluba želel pobližje spoznati telo plesalke, je moral najprej pripraviti bankovec, šele nato se je lahko za trenutek dotaknil razgretega telesa. V splošnem bi striptiz lahko poimenovali kot erotični ali eksotični ples vendar ga poznavalci poimenujejo različno. Pri striptizu naj bi dekle ali moški slekla tudi hlačke in popolnoma razgalila telo, medtem, ko naj bi pri plesu najbolj intimni deli ostali skriti.
 

Striptizeta ni prostitutka!

Striptizete kljub temu velikokrat zamenjujejo za prostitutke ali spremljevalke, čeprav je njihova naloga le navdušiti in erotično zapeljati svoje goste. Vsi posegi v intimo in dotikanje telesa so strogo prepovedani, lahko se izvajajo le, če to želi izvajalec. Velikokrat se pri erotičnem plesu uporabla tudi drog. Striptiz ob drogu običajno izvajajo predvsem ženske, danes pa obstajajo tudi šole in telovadnice, ki vas seznanijo s tovrstim plesom ali načinom vadbe.

Zaplešite ga doma

Z erotičnim plesom lahko presenetite tudi svojega partnerja. Nekatere ga izvajajo v spodnjem perilu, spet druge v zapeljivih uniformah, ki burijo moško domišljijo. Ob uporabi lisic ali šalov lahko še popestrite svoje spolno življenje, ne pozabite pa niti na prijetno vzdušje in seksi glasbo. Mogoče se bo upogumil tudi vaš partner in vam naslednjič erotično predstavo pripravil kar sam!

Zaplešite striptiz pred svojim partnerjem.
Zaplešite striptiz pred svojim partnerjem.FOTO: iStockphoto

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478