Zadovoljna.si
Kendra je zaslovela z goloto.

Osebna rast in odnosi

S seksom in drogami zaznamovana mladost

T.M.
11. 06. 2010 18.51
8

Še dolgo pred tem, ko je stopila v svet objektivov in zaslovela kot prsata blond Playboyeva zajčica, je Kendra Wilkinson v najstniškem obdobju izkusila več težavnih obdobij.

Kendra je zaslovela z goloto.
Kendra je zaslovela z goloto.FOTO:


V ameriški dokumentarni seriji o resničnem življenju zvezd je Kendra Wilkinson priznala, da je v svojem kratkem, 24-letnem življenju poskusila drogo in se velikokrat samopoškodovala. Razkrila je tudi, da je morala pri 15 letih obiskati psihiatrično bolnišnico zaradi samomorilskih misli. Povedala je, da je bila stara okrog 13 let, ko se je prvič srečala s kokainom na zabavi, kjer so ji prijatelji predstavili ta 'beli prašek'. "Počutila sem se odlično. To je bil nedvomno uvod v moje izkušnje z drogo," priznava Wilkinsonova. Do 15. leta starosti je zlorabljala prepovedane substance in v določeni točki so jo prevzele misli na samomor ter problemi z nagnjenjostjo k samopoškodbam, konkretno k rezanju svojega telesa. "Izkusila sem toliko bolečine, da sem si preprosto želela samo umreti. Ni šlo za to, da sem poskušala umreti, šlo je za to, da je moja fizična bolečina lajšala mojo notranjo bolečino," se je izpovedala priljubljena plavolaska.
 

Zabavna plavolaska obožuje svojega privlačnega moža Hanka.
Zabavna plavolaska obožuje svojega privlačnega moža Hanka. FOTO: Reuters

Skoraj bi umrla

Ko je priznala, da je v šoli pogoltnila pol ducata tablet, jo je njena mama Patti odpeljala v varovano psihiatrično utanovo na dvotedensko opazovanje. "V tisti ustanovi se mi je mešalo, saj sploh nismo videli dnevne svetlobe. Celo na svež zrak nas niso pustili in tako je bilo moje odvajanje bolj podobno služenju kazni v zaporu kot pa rehabilitaciji v kliniki," je razložila zvezda.
Čeprav je bila njena družina na smrt prestrašena, Kendra pravi, da je hospitalizacija ni niti malo spremenila. Ravno obratno: "Menim, da je stanje samo poslabšala, saj se v svojem srcu nisem hotela spremeniti. Ljudje so silili vame, prisila pa pri meni ni nikoli obrodila nobenih pozitivnih sadov." Wilkinsonovo je naposled 'streznil' dogodek, ko je skoraj umrla zaradi prevelikega odmerka kokaina. Takrat je spoznala, da se mora dejansko spraviti na noge in zaživeti svoje življenje. "Krvavela sem iz sleherne odprtine svojega telesa in bila sem prepričana, da bom tistega dne umrla. Vendar nisem! Preživela sem in prisežem, da sem že po nekaj dneh doživela razsvetljenje. Enostavno sem nehala uporabljati drogo, kaditi, si drugače škodovati in se vrnila domov."

Iz pekla do raja

Popularna Kendra je brez zadržkov priznala, da so bila njena vražja leta zaznamovana s sebičnostjo, njeno prizadevanje, da bi popravila poškodovan odnos z družino, pa je logično trajal dalj časa. "Mama me po vsem tem ni več samodejno sprejela z odprtimi rokami. Dejansko sem morala poklekniti in prositi odpuščanja. Pogledala sem jo v oči in prisegala na svoje življenje."
Po tem mračnem obdobju je začela opravljati občasna dela in se ukvarjati s športom. Prepojena najstnica je takrat dobila priložnost vstopiti v Playboyevo vilo, kjer je spoznala svojega bodočega fanta Hugha Hefnerja. Ta ji je pomagal, da se je osamosvojila, si uredila življenje in zaslovela. Kmalu za tem je spoznala Hanka Basketta, zvezdo ameriške nacionalne nogometne lige, s katerim sta se poročila in povila sinčka Hanka IV.

Pohotna blondinka buri moško domišljijo.
Pohotna blondinka buri moško domišljijo.FOTO: Reuters

Bo seks uničil družinsko idilo?

Žal pa je Kendra v mladosti naredila marsikatero napako, ki jo bo spremljala vse življenje. Ena takšnih je nedvomno seks, ki so ga na neki spletni strani razglasili za najbolj dobičkonosen posnetek letošnjega leta. Na njem povsem gola Kendra poplesava v svojem slogu, nato pa se ljubi in seksa s svojo veliko ljubeznijo iz srednje šole. Justin Frye je bil tisti srečnež, ki je po vsej verjetnosti mastno zaslužil s predajo filma neustrašnim distributerjem. Vendar se o njegovi povezavi z objavo le ugiba, kajti odgovorni za reklamiranje in prodajo seks posnetka so medije obvestili, da je Kendra že prejela 680.000 dolarjev za izdajo videa. To pa še zdaleč ni vse, saj naj bi bila prsata plavolaska deležna še 50 odstotkov celotnega dobička. Na koncu pa bo kljub krčevitem boju zoper objavo zaslužila vrtoglavo vsoto zelencev, ki bo ublažila rane, nastale z obujanjem boleče preteklosti. Sicer pa jo njen ljubeči mož Hank podpira in se je že sprijaznil, da je njegova novopečena žena v mladosti naredila marsikatero usodno napako. "Kendra mi je še pred poroko zaupala vse temne plati njenega življenja. To me je prepričalo, da je le človek z napakami, kot mi vsi, in hvaležen sem ji, da je z mano odkrita že od prvega dne," je prepričan Hank, ki je kljub incidentu ponosen na svojo pohotno ženo.

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478