Zadovoljna.si
Par v postelji - 2

Osebna rast in odnosi

Njegov nos razkriva, kakšen je v postelji ...

zadovoljna.si
15. 10. 2015 08.02
8

Ste se kdaj vprašali, od kod izvira rek: Kakršen nos, tak ponos? Oblika nosu naj bi razkrivala življenjsko energijo in seksualno moč človeka. Če bi radi izvedeli kaj več o svoji simpatiji, še preden skočita med rjuhe, si podrobno oglejte njegov nos.

Par v postelji - 2
Par v postelji - 2FOTO: Profimedia
Zgodovina kitajskega umevanja branja z obraza je stara več kot 3 tisoč let. Oblika ustnic ali barva oči lahko veliko povesta o človeku. Najboljši pokazatelj človekove osebnosti pa sta oblika in velikost nosu, ki med drugim razkrivata njegovo življenjsko in seksualno moč.

Prifrknjen nos

Moški s takim nosom je razumen, praktičen in miren. Ima veliko prijateljev in ga najbolj osreči, če lahko pomaga ljudem, ki jih ima rad. Zelo je duhovit in zabaven ter vedno v središču pozornosti. Ambiciozen je in se trudi, da bi bil profesionalno čim bolj uspešen. Če mu zaupate svojo najbolj intimno skrivnost, vas nikoli ne bo izdal. Niso mu všeč avanture, najbolj uživa v dolgih, romantičnih in resnih ljubezenskih zvezah.

Moški, ki se brije - 1
Moški, ki se brije - 1 FOTO: Profimedia

Večji, širši nos

Je zelo radodaren in zelo emotiven. Zelo težko pokaže svoje občutke. Če do 40. leta starosti ne najde prave ženske zase, je velika verjetnost, da se nikoli ne bo poročil. Če bo želel v življenju doseči kaj več, se bo moral pošteno potruditi. Je odličen ljubimec in zna dobro osrečiti svojo partnerico. Rad dramatizira, to pa je tudi razlog, da ima v zvezi pogosto težave. Rad ima močne in stabilne ženske, na katere se lahko opre, kadar je v krizi.

Kljukast nos

Na prvi pogled je moški s takim nosom močan, stabilen in vztrajen. A pod masko se skriva moški, ki ne zaupa vase in pogosto ne zna sam rešiti svojih težav. Zelo je nestrpen, rad se krega, prepričan je, da ima vedno prav, ljudje pa ga doživljajo kot sitneža. Ljubezenske zveze ga privlačijo zgolj zato, da zadovolji svoje seksualne apetite. Daljše zveze so zanj neumnost.

Nos pravilne oblike

Zelo hitro se zaljubi in ima rad dolga razmerja. Zvest je, tudi zelo ljubosumen. Zelo je radoveden, rad eksperimentira, predvsem pa zelo rad analizira nastale situacije in ga zaradi tega ljudje pogosto imajo dlakocepneža. Privlačijo ga sramežljive ženske, za katere se mora zelo potruditi, ko jih osvaja. Je dokaj izobražen in nagnjen k temu, da ocenjuje ljudi, ki so slabši od njega.

Nos razkriva karakter

Dolg nos imajo običajno ljudje, ki so precej konzervativni. Predolg nos kaže, da je njegov lastnik nagnjen k intelektualnim dosežkom, je pa tudi precej siten. Širok nos govori o močnem karakterju in mirnem temperamentu. Kratek nos je značilen za vedre, odprte in družabne ljudi.

‘Nosonje’ so dobri ljubimci

Znani mit o tem, da velikost moškega nosu razkriva velikost njegovega penisa, so znanstveniki sicer ovrgli, kljub temu pa neke povezave ostajajo. Velik nos lahko sprejme širši spekter različnih vonjev, večja je sposobnost vonjanja in več vonjev lahko nos sprejme, bolj pogosto ga privlači nasprotni spol. Zato so moški z velikim nosom tudi veliko bolj aktivni seksualno.

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413