Zadovoljna.si
moški in hrana

Seks

Kakor pri hrani tako v postelji!

Ma.K.
29. 10. 2015 07.57
5

Hrana, ki se najpogosteje znajde na krožniku moškega, naj bi veliko povedala o njegovih spolnih praksah. Temu naj bi bilo tako zato, ker je za oboje zadolžen isti predel možganov. Tako naj bi si tisti, ki obožujejo hitro hrano, želeli tudi hitrega seksa; profesionalci naj bi se strogo držali pravil, asketi pa se seksu najraje odpovejo. Preverite, v katero skupino sodi vaš najdražji!

Hrana, ki se najpogosteje znajde na krožniku moškega, naj bi veliko povedala o njegovih spolnih praksah.
Hrana, ki se najpogosteje znajde na krožniku moškega, naj bi veliko povedala o njegovih spolnih praksah.FOTO: Profimedia
Profesionalec

Profesionalec je vedno izredno natančen in pade v depresijo, če na krožniku nima vrhunske jedi, odličnega izgleda. Tudi sam je strasten kuhar, obenem pa še odličen ljubimec. A pri obeh dejavnostih je izredno natančen in se točno drži pravil, ki se jih je naučil iz knjig. Pri seksu se vedno vsega loti po istem principu, na enak način. Spremembe načrta, položaja in eksperimentiranje niso ravno njegova stvar.

Moški prostega sloga

Moški prostega sloga je tako pri seksu kot tudi za mizo predvsem nekonvencionalen. Najraje jé z rokami, s katerimi je spreten tudi pri drugih opravilih. Da, tudi tistih v postelji. Obožuje intenzivne spolne položaje, si izmišljuje nove, povsem svoje, ter je mojster improvizacije. Moški prostega sloga svojo ljubezen najraje pogosti na prostem, ji speče ribo, ki jo je sam ujel – morda kar ob vodi. Po dobrem obroku užitek v hrani hitro zamenja za užitek v spolnosti, saj ga hitro premaga poželenje.

Moški prostega sloga svojo ljubezen najraje pogosti na prostem, ji speče ribo, ki jo je sam ujel – morda kar ob vodi. Nato pa ...
Moški prostega sloga svojo ljubezen najraje pogosti na prostem, ji speče ribo, ki jo je sam ujel – morda kar ob vodi. Nato pa ...FOTO: iStockphoto

Moški, ki obožuje hitro hrano

Želi si takoj, želi si hitro! Hrana mora biti predvsem vroča, mastna in kar je najpomembneje: pripravljena v trenutku! Obožuje hitro prehrano in edini gospodinjski aparat, brez katerega si ne more predstavljati življenja, je mikrovalovna pečica. Tak tip moškega ima podobne zahteve tudi v postelji. Vsako najmanjšo priložnost izkoristi za hitri seks. Pri tem ni posebej izbirčen. V spolnosti ne komplicira in vse jemlje 'na izi'. A od njega ne smete pričakovati, da bo vlagal kakšne strašne napore v to, da bi zadovoljil tudi svojo seksualno partnerico. Od takega tipa moškega torej ne pričakujte norega seksualnega doživetja, saj mu je pomembna predvsem gola zadovoljitev potreb.

Moški, ki obožuje hitro hrano, si želi vse takoj, želi si hitro!
Moški, ki obožuje hitro hrano, si želi vse takoj, želi si hitro!FOTO: Thinkstock

Asket

Ta tip moškega na vseh ravneh življenja išče razsvetljenje in zaradi tega je pri njem odpovedovanje zapisano z velikimi črkami. A ko vendarle sede za mizo in ko se preda strastem, potem mora biti vse, kar dobi, najvišje kvalitete. Ponavadi se ta tip moškega prehranjuje samo z makrobiotičnimi izdelki ali pa je vegan. Seks vedno poistoveti z ljubeznijo in mu zato daje predvsem duhovni pomen. Na njegovi mizi se znajdejo samo zelo skrbno pripravljeni obroki. Hrano dolgo prežvekuje, prav tako si ves čas na svetu vzame tudi za seks in zna žensko v nirvano užitka popeljati že s pravimi dotiki in rahlimi poljubi.

Asket zna žensko v nirvano užitka popeljati že s pravimi dotiki in rahlimi poljubi.
Asket zna žensko v nirvano užitka popeljati že s pravimi dotiki in rahlimi poljubi.FOTO: Profimedia

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413