Zadovoljna.si
seks na letalu

Osebna rast in odnosi

Ljubezen na deset tisoč metrih

Brane Kastelic
19. 07. 2011 17.03
0

Brane Kastelic je pronicljiv in duhovit kolumnist, pisatelj in dopisnik z Otoka, kamor se je preselil pred 25 leti. Ob njegovih erotičnih zgodbah je odraščalo več generacij Slovenk in Slovencev, mnogi so si z njegovim domiselnim pisanjem popestrili seksualno življenje. Večni šarmer in zapeljivec se je pridružil ekipi portala Zadovoljna.si.

seks na letalu
seks na letaluFOTO:
Kaj naj pomisli moški, ki se udobno namesti v na pol praznem letalu, če si ena izmed zadnjih potnic, ki pridejo v letalo, izbere sedež ob oknu v njegovi vrsti, čeprav je tudi v tem delu letala ob oknu več prostih sedežev? Da je to zaradi kdo ve kakšnega razloga, na primer zaradi strahu pred letenjem, to njen najljubši sedež, ki ga vedno poskuša zasesti? Ali da je to čisto naključje, stvar trenutne odločitve, ki nima nobene zveze z ničemer drugim, posebej pa z njim? Niti pomotoma. Moški možgani zaradi vpliva testosterona ne delujejo tako kompleksno, ampak veliko bolj enostavno in premočrtno. Brez ovinkarjenja: moški v takšni situaciji pomisli, da ta potnica nekaj hoče. Nekaj njegovega. Nekaj, kar ima v hlačah. Z drugimi besedami: da si želi z njim v posteljo. Ja, to pomisli samo zato, ker si je izbrala sedež ob oknu v njegovi vrsti, čeprav je bilo povsod in v neposredni bližini kar nekaj praznih vrst in vrst, v katerih so sedeli po en moški in ženska? Seveda, absolutno, definitivno!

sexy stevardesa
sexy stevardesa FOTO: iStockphoto
Na kaj drugega naj bi pomislil!

Pri teh mislih ga ne moti in ovira čisto nič. Ne moti ali ovira ga to, da sopotnica ni klasična 'zapeljivka', na primer visoka, dolgonoga in prsata blondinka. Ne moti ga razlika v letih, zaradi katere bi bila ta mlada ženska bolj primerna za posvojitev kot za ... no, za seks. Po drugi strani res ni tako zelo mlada ... Verjetno jih ima čez dvajset. Ni lepotica, vsaj klasična ne, je pa lepa ženska. Rjavolaska z modrozelenimi očmi. Po prvem kratkem 'skeniranju' veš, da je nižje postave, da ima fin ozek obraz brez ene same gubice, razmeroma zajetne prsi in ravno prav zajetno čvrsto rito, ki mora biti gola zelo privlačna.
Kako ti je vse to jasno v nekaj sekundah? Tak si. Ne moreš si pomagat'. Kako ti ne bi bilo vse jasno, če imaš oko za te stvari in če si se moral dvigniti s svojega sedeža ob prehodu in si jo pozorno spremljal in poskeniral, ko se je kobacala na sedež ob oknu.

Ko 'okohitrec' skenira

Zajetnost in lepo obliko ritnic si lahko ocenil v nulo zaradi zelo oprijetih kavbojk. Ker si 'okohitrec', si opazil celo to, da ima lepo razvit venerin grič, ta pa vedno dodatno vzburi tvojo domišljijo. Na velikost prsi te opozori sama – morda nehote, bolj verjetno pa hote – ker se med kobacanjem nagne naprej in so njene prsi zaradi sile teže in bolj ohlapnega modrčka sekundo, dve videti precej večje ... Kako lepo morajo zanihati, ko jih ne ovirajo oblačila in modrček. Ko je gola in zgoraj ter odločno jezdi ... oh, ja. Takele in podobne 'porkarije' ti gredo po glavi že samo zato, ker se je odločila prisesti k tebi, ne pa h komu drugemu ...
'Problem' je v tem, da si tip moškega z enotirnimi mislimi. Te se vedno znova vrtijo okrog enega in istega cilja ali tarče, ki je zate največje čudo sveta, odkar si jo prvič odkril in se je dotaknil. Tarče, ki ne bi mogla biti na boljšem mestu, kot je. Ker je na skritem mestu med ženskimi nogami. In ker je ženska tako zelo privlačna, ko jih ima narazen. Ta tip moškega v veliko situacijah pod pritiskom močnega libida v svoji glavi ustvarja scenarije, v katerih je epilog vedno enak. Seksualen. Tudi v tej konkretni situaciji pomisli na različne epiloge njene odločitve, da se prisede ravno k njemu. Lahko bi mu ga na primer na roke. Kar tam na deset tisoč metrih višine v vrsti, tako da bi se pokrila z njegovim suknjičem ali njeno jopico. Pretvarjala bi se, da sta zaspala, da bi ju kabinsko osebje pustilo pri miru. Lahko bi se nekako skupaj izmuznila na stranišče in si privoščila nekaj boljšega in v vsakem primeru veliko bolj ekspresnega.

seks na letalu
seks na letaluFOTO:
Član 'mile high' kluba

Od felacije do koitusa. Na nabasanem letalu nizkocenovnega letalskega prevoznika? Zelo težko. Skoraj nemogoče. Na dolgih letih, na primer v Ameriko, je drugače. Lepe spomine imaš na včlanjenje v 'mile high' klub ... Ukradeni ljubezenski 'brzak' na deset tisoč metrih je res nekaj čisto posebnega. Eksplozija pohote v omejenem času in prostoru. Ne deset tisoč metrih višine. Pride ti v manj kot treh minutah. Njej še hitreje. In potem se zaradi skrivnosti, ki jo vesta samo vidva nasmihata drug drugemu, ko sta spet na sedežih. In pripeta. "Seme mi polzi iz tamale," ti reče in se nasmehne. In zadrema. "Jaz bi še enkrat," ti poredno zašepeta manj kot uro pozneje, ko spet odpre svoje lepe modre oči. V letalu, ki je nekje nad Atlantikom, je tema. Nekateri sopotniki spijo, nekateri gledajo film, nekateri berejo ... Ona pa že ima roko v tvojih odpetih hlačah in ti ga valja po rokah pod temno modro odejo. Rada ga ima. Menda posebej zaradi debelosti.

Kar not' mi ga daj!

"Medim se. Moral me boš še enkrat. Pridi za menoj," reče, ko vstane in gre. Pohotnica ... se vrača na kraj nadoceanskega strastnega 'brzaka'. "Kar not' mi ga daj," reče, ko dvigne krilo, pod katerim je že gola in, o moj bog, poplavljena. Tako zelo vlažna in mokra ter volja in otekla. Med nogama ima vihar, zaradi katerega ima na obrazu nasmeh, ki je mešanica blaženosti in pohote. Vtakne si ga sama. Počasi drsi po njem in te pogleda s široko odprtimi očmi ter še bolj široko odprtimi usti. Kot bi prvič drsela po njem, čeprav je tvoja največja ljubezen in edina ženska, ki so jo popeljal pred oltar. Mati tvojih otrok. Ljubezensko nabadanje in zabadanje je zdaj manj ihtavo, vendar nič manj strastno. In orgazma nista nič manj eksplozivna. Za v spominsko knjigo.

Ah, visoki in vroči spomini ...

"O čem razmišljaš?" te iz spominov predrami in preseneti sopotnica. Lepo se ti nasmiha. "Zakaj te pa to zanima?" vprašaš in jo gledaš kot čisto navaden hamburger, čeprav si še malo prej v njen videl sočen zrezek. Zaradi vročih in visokih misli nenadoma povsem izgubiš zanimanje zanjo. "Zaradi tako zadovoljnega nasmeha, kakršnega že dolgo nisem videla na moškem obrazu," reče in te gleda polna pričakovanja. Pošteno. Spet se nasmehneš. Zdaj njej, ker ima dar opazovanja. "Mislil sem, da spiš," ji rečeš, da bi se izmaknil odgovoru. "Pretvarjala sem se. Ne morem spati med letom," reče in počasi doda, da ji nisi odgovoril na vprašanje. In spet ta pogled poln pričakovanja. Lahko bi ji dejal, da si razmišljal o njej in bi se zelo hitro zelo približal njeni... 'tarči'. "Razmišljal sem o svoji ženi," ji odgovoriš. "To pa je tako zelo lepo," reče jedko, pomalem jezno, skoraj užaljeno in se obrne proč. Do konca leta in ob odhodu iz letala te ignorira. Prav si imel. Sedeža ob oknu v tvoji vrsti ni izbrala po naključju. Hotela je nekaj tvojega. Tudi mnoge ženske imajo, hvala bogu, enotirne misli. Misli so tiste, ki nas vodijo skozi življenje. Posebej vroče. In enotirne. Kako lepo, pomisliš in brez slabe vesti hitiš v objem tiste, ki te je najbolj osrečila. Tudi na deset tisoč metrih.
 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413