Zadovoljna.si
Seks

Osebna rast in odnosi

Končal je v postelji brezposelne ljubljanske igralke

Brane Kastelic
14. 04. 2012 08.00
11

Brane Kastelic je pronicljiv in duhovit kolumnist, pisatelj in dopisnik z Otoka, kamor se je preselil pred 25 leti. Ob njegovih erotičnih zgodbah je odraščalo več generacij Slovenk in Slovencev, mnogi so si z njegovim domiselnim pisanjem popestrili seksualno življenje, Brane pa s svojimi erotičnimi zgodbami že dobro leto razveseljuje tudi bralke in bralce portala zadovoljna.si.

Zelene oči
Zelene očiFOTO:
S prijateljema sem sedel ob točilnem pultu priljubljenega lokala v središču Ljubljane, ko je vanj vstopila osupljivo lepa blondinka z zelenimi očmi, za katero so se ozrli vsi moški, drug za drugim – kot na ukaz – ko je počasi korakala proti točilnemu pultu. S pogledom sem sledil čarobnemu drhtenju njenih opazno velikih prsi, ki so bile ujete v ravno prav premajhnem čipkastem modrčku, ki ga je razkrivalo pravo število odpetih gumbov njene bluze.

V oblaku

Ko je prišla do mene, sem toliko težje zaprl usta, ker me je objel oblak dragega parfuma.
"Smem," je dejala z nekoliko hripavim žametnim glasom in pokazala na stol ob točilnem pultu, ki je bil poleg mojega, čeprav je bilo ob točilnem pultu kar nekaj prostih stolov.
Vedel sem, da je nekaj rekla, nisem pa vedel, kaj.
"Smem," je ponovila in se nasmehnila. Počutil sem se, kot bi bil v filmu, dokler me ni prijatelj sunil s komolcem v rebra.
"Halo! Si doma? Gospodična te sprašuje, ali je stol prost," je dejal.
"Ja, ja, ja, seveda je prost," sem končno izdavil.
"Si prepričan, da je prost? Kaj nisi rekel, da si zmenjen z Angelino Jolie," je dejal drugi prijatelj in oba sta se smejala. Meni ni bilo do smeha. Že zelo dolgo me ni nagovorila tako mlada, lepa in privlačna ženska. Pa to ni bilo glavno. Bila je poosebljenje tipa žensk, ki sem ga oboževal vse življenje. Žensk, ki me niso opazile ali pa so gledale skozi mene. Nisem grd, vendar tudi lep nisem. Nisem nizke postave, vendar tudi visok nisem. To ne pomeni, da nimam lepih žensk. Moja žena je lepotica in veliko mlajša od mene. Tudi moje številne skrivne stalne ljubice in druge ženske, s katerimi diskretno spim, so lepe in mlade ženske.

Neznosno privlačen?

Kaj vidijo na meni? Ničesar, dokler ne izvedo, da imam veliko prednost pred veliko večino drugih moških. Ne, nimam nenormalnega pornografskega penisa, s katerim bi strašil ženske, ampak standarden penis, kakršne nosi velika večina moških. Mnogi trpijo, ker bi radi imeli med nogama polena, jaz pa sem s svojim povsem zadovoljen, saj mi že dolgo dobro služi in se mi še vedno dvigne v manj kot desetih sekundah, čeprav se počasi bližam petdesetemu letu.
Zakaj vseeno privlačim lepe in seksi mlade ženske? Zabaven in duhovit sem in znam ženske nasmejati, vendar tudi to ni to. Pomislite! Ja, bogat sem. Resno bogat. To se mi ne vidi ali pozna. Ne baham se ne z besedami, oblačili, avtomobili, hišami in jahtami.
"Hvala! Mimogrede, že kar nekaj let nisem gospodična," je blondinka dejala meni, čeprav ji je moj prijatelj rekel gospodična, se nasmehnila in pogledala proti natakarju, ki ji je postregel desetkrat hitreje kot drugim. Njen glas je bilo slišati po celem lokalu, ker je bila v njem še vedno glasna tišina. Moški so morda res neracionalna bitja, vendar so tudi praktična bitja in večina dobro pozna svoj doseg. Moški svet se je spet enkrat na kratko ustavil zaradi osupljivo lepe pič…, potem pa se spet počasi vrtel naprej. Vsi, tudi jaz, smo hitro presodili, da je blondinka izven našega dosega. Začasno porušeno ravnotežje se je hitro obnovilo. Glasno tišino so zamenjali glasni pogovori.

Seks
SeksFOTO:
Pravnica?

Še vedno sem bil v oblaku njenega vonja. Verjeli ali ne, vohal sem tudi njeno pič… Kot bi bila mokra in voljna in gola ali vsaj brez hlačk. V tistem trenutku bi dal tudi 50.000 evrov, če bi ji lahko takrat in tam potisnil roko pod krilo ter ugotovil, ali imam prav. Žal so to trenutki, ki jih ni mogoče kupiti za noben denar. Pridejo in gredo.
"Delate v bližini?" sem preveril svojo srečo, ker nisem strahopetec.
"Ja, čez cesto delam. Pravnica sem. Pa vi?" mi je odgovorila plavolasa lepotica.
"Jaz? Ukvarjam se z denarjem," sem dejal ne posebej pametno.
"Kdo pa se ne, hahaha!" je dejala in se nasmehnila.
"Hotel sem reči, da iz denarja delam še več denarja," sem hotel biti duhovit. Nenadoma je zelo lepo pogledala in se nasmehnila, vendar ne meni. K njej je prikorakal visok, lep in mlad moški.
"Hej, draga," je dejal in jo poljubil na ustnice. Blondinka me je od tistega trenutka naprej ignorirala. Razumel sem jo. Na lepotni lestvici od ena bi sam dobil trojko ali štirico, ta mladi žrebec, verjetno mož, pa dvanajstico.


Po penini se ji seksa

"Še ena, ki je ne bomo," mi je prebral misli eden izmed prijateljev, ko sta blondinka in njen lepotec odšla. Pozabil sem nanjo, dokler je teden dni pozneje nisem zagledal v veži hotela v Mariboru, v katerem sem bil na seminarju. Kakšno naključje! Pozdravil sem jo, kot bi bila stara znanca. Seveda se me ni spomnila, čeprav je, potem ko sem ji povedal, kje sva se srečala, trdila, da se me spominja. Hotel sem ji verjeti. Celo na pijačo je šla z menoj po tem, ko mi je povedala, da je imela v Mariboru predavanje. Pila sva penino. Po steklenici in pol se je smejala in se me dotikala, kot bi ji bil všeč. Kot bi na meni videla nekaj, česar sam ne vidim. Kot da bi hotela z menoj v sobo in se dati dol'… Utvare, utvare, sem pomislil, ko se je nenadoma zresnila in pogledala na uro. Seveda! Domov mora. K svojemu lepemu možu, sem pomislil.
"Dve popoldne je. V Ljubljani moram biti najpozneje ob šestih. Nimava veliko časa, če imaš v mislih isto kot jaz. Popoldne in po penini se mi zelo fu…," je zašepetala prsata zelenooka blondinka in me gledala, kot da me hoče pojesti. Mene!?! Neverjetno.

Pravi moški

Pa kako mi je jedla moškost, potem ko sva zelo diskretno prišla v njeno sobo, v katero je hotela, ker je bila bližje hotelskemu baru. Takoj, ko sva vstopila, se mi je vsesala v usta in mi odprla zadrgo, kjer jo je čakala že polna batina.
"Mamica moja, kako trdega imaš," je momljala, medtem ko ji je roka odločno drsela po njem in mi je oblizovala glavico. Res sem imel trdega kot kamen. V čast njeni lepoti, njenim omamnim dojkam in čarobnemu vonju.
"Čisto gola hočem biti," je dejala in se hitela slačiti. Kakšno telo! Nisem mogel verjeti, da si tako osupljivo lepa ženska želi seksati z menoj. Zakaj pa ne! V pravem trenutku in na pravem kraju sem bil pravi moški zanjo, sem pomislil, ko sem potisnil roko pod urejeno krzneno stezico. Med njeni lepi nogi, ki jih je odprla zame. Bila je mesena, nabrekla, mokra in voljno. Hotel sem jo lizati …
"Kar nasadi me, prosim …" je zahtevala, ko se je postavila na vse štiri, s koleni na robu postelje in mi ponudila čudovit pogled na okrogli napeti čvrsti ritnici in rožnato slivo med njima. Z levico sem ji odpiral mesene velike sramne ustnice, z desnico držal batino in s škrlatno nabreklo glavico božal vlažno lesketajoče voljno meso in jo prislonil na srčasto ustje njene vlažne špranje.

Seks
SeksFOTO:

Jahalka in bedak

"Daj mi ga! Nabij mi ga," je dejala in sunila z ritjo nazaj. Prijel sem jo za boke, jo vlekel nase in občudoval njeni lepi ritnici. V ogledalu sem občudoval tudi njeni veliki nihajoči dojki. Neverjetno hitro ji je prišlo. Kar naprej ji je prihajalo.
"Jahati hočem," je dejala, se iztaknila, me potisnila na posteljo, se razkoračila in zdrsnila na batino. Imel sem popoln pogled na njeno mednožje. Prišlo mi je hitreje, kot bi se želel. Po njenem še enem orgazmu. Jaz bi še, njej pa se je mudilo domov. Številke svojega mobilca mi ni dala, mojo je vzela in mi dejala, da se bo kmalu oglasila …
V svoji razkošni pisarni sem sanjaril o njeni lepi rožnati slivi, ko je prišel k meni, razburjen in rdeč kot paradižnik, moj advokat in star prijatelj.
"Bedak!" mi je dejal in vrgel na mizo kup fotografij. Dober par sva izgledala z blondinko. Njenega obraza ni bilo videti, mojega zelo. Medtem ko se je moj advokat in prijatelj razburjal ter mi razlagal, da žena, ki zahteva ločitev, zahteva tudi hišo v Ljubljani, vikend na morju in pol milijona evrov, sem gledal fotke in se nasmihal.

V medeni pasti

Blondinka ni bila pravnica, ampak brezposelna igralka, začasno zasebna detektivka, ki jo je žena najela, da bi me ujela z drugo. Ker me ni mogla z drugo, me je s seboj, 'fotografiral' pa naju je lepi fotograf, ki je igral njenega moža, skrit na odprtem balkonu njene hotelske sobe. Vse je bilo jasno, od moje privlačnosti do njenih orgazmov.
"Baba te hoče oskubiti, ti pa se zadovoljno nasmihaš," sem samo na pol slišal advokata, medtem ko sem ponosno pomislil, da moj normalen penis na fotkah izgleda veliko večji in debelejši kot v živo. Dobra batina. Dober fotograf. Nikoli prej v življenju se nisem tako dobro počutil, vendar svojemu razburjenemu advokatu in prijatelju nisem razlagal, da je v življenju najbolj pomembno to, da imaš pravilno razporejene prioritete. Glavna moška prioriteta ostaja njegov penis.

seks za ocene - 2
seks za ocene - 2FOTO: iStockphoto

 

 

 

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368