Zadovoljna.si
Erotična zgodba 2011 - 3

Osebna rast in odnosi

Kranjčanka moža prevarala s prijateljem

Brane Kastelic
28. 04. 2012 12.22
8

Brane Kastelic je pronicljiv in duhovit kolumnist, pisatelj in dopisnik z Otoka, kamor se je preselil pred 25 leti. Ob njegovih erotičnih zgodbah je odraščalo več generacij Slovenk in Slovencev, mnogi so si z njegovim domiselnim pisanjem popestrili seksualno življenje, Brane pa s svojimi erotičnimi zgodbami že dobro leto razveseljuje tudi bralke in bralce portala zadovoljna.si.

Erotične zgodbe - 6
Erotične zgodbe - 6FOTO:
Vse se enkrat zgodi prvič. Gledam v strop in še vedno ne morem verjeti, da sem naredila to, kar sem naredila. Sem edina ženska, ki je to naredila? Najbrž nisem, vendar nas najbrž ni prav veliko. Najbolj me preseneča to, da nimam slabe vesti, vsaj ne tiste pekoče.
Mož je bil tisti, ki je vztrajal pri tem, da mora njegov najboljši prijatelj, ki ga poznam že skoraj enako dolgo kot njega, prespati pri nas, čeprav je, ko je bil na obisku v našem mestu, imel hotelsko sobo. Spal je v naši sobi za goste. Blizu. Jaz nisem mogla spati. Ker je ob meni spal mož. Zelo glasno. Kot vedno, kadar preveč popije, kar se zadnje čase dogaja verjetno prevečkrat.

Erotične zgodbe
Erotične zgodbe FOTO:
Vroča želja

Želela sem si seksa. Bolj kot mislim na seks, bolj se mi seksa. Taka sem. Tisto noč sem si ga želela kot že dolgo ne. Kriv je bil možev najboljši prijatelj. Vedno sem ga rada videla. Nisem bila zaljubljena vanj, priznam pa, da me je privlačil. Ker je seksi. Pa tudi zato, ker je nepopravljivi ženskar ... Bila sem radovedna, ja.
Izdajalsko sem gledala moža, ki je spal kot klada. Zelo glasna klada. Nič privlačnega in seksi nisem videla na njem v teh trenutkih. Kam to pelje?
Mož in njegov najboljši prijatelj imata štirideset let, pa je moj mož videti skoraj deset let starejši. Zapustil se je, zredil se je, preveč rad dobro je in pije. Še vedno me tu in tam, kadar imava daljši premor, pošteno da dol'. Tako kot v najboljših časih. Tudi sam je opazil razliko med seboj in svojim najboljšim prijateljem. Nesramno jo pripisuje prijateljevemu brezskrbnemu samskemu življenju slavnega moškega brez odgovornosti in mladim bejbam, zaradi katerih mora skrbeti zase in za svoj videz. To, da se je zapustil, pripisuje temu, ker preveč dela in seksa samo doma oziroma – navajam – 'se ne fukari naokrog z drugimi ženskami, kot se vsi drugi'.

Pomanjkanje pohote

Kaj pa jaz? Res ne hodim v službo, imam pa veliko dela s hišo in veliko odgovornosti z otrokoma, ki imata oba manj kot deset let. Vseeno se nisem zapustila in zanemarila ter vsi mislijo, da imam okrog trideset let, čeprav se hitro bližam štiridesetemu. Tudi mož pravi, da imam še vedno telo dvajsetletnice in če se okrog njega vrtim gola, ga še vedno zgrabi pohota.
Problem ni pomanjkanje njegove pohote. Problem je v moji zadržanosti do njegove pohote, ki jo sprožim, ko sem preveč potrebna, da bi se lahko zadovoljila z enim od svojih vibratorjev in potrebujem med nogama pravo stvar – živo, vročo, žilavo, debelo batino. Takrat zamižim in če sva v postelji, poiščem in zajaham, kar potrebujem, ter si zamislim, da sem nasajena na Johnnyju Deppu ali Bradu Pittu ter hitro odjezdim orgazmu naproti. Potem malo počakam, še bolj zamižim in tako dobro zamešam, da tudi možu pride en, dva, tri.
"Fantastično mešaš. Ne vem, če mi ga je kakšna druga tako dobro mešala kot ga ti," mi tu in tam reče. Vem, da dobro mešam. Dobro mešam, ker zelo rada mešam. In mešala bi v sobi za goste. Božam si jo ob spečem možu in si želim njegovega najboljšega prijatelja. Pismo, kako sem mokra. Kako bi se dala dol'... Z gostom. Z moževim najboljšim prijateljem. Z Mitjo. Toliko bolj sem si ga želela, ker ga je mož vedno tako hvalil.

Erotične zgodbe
Erotične zgodbeFOTO:
Velikost ni pomembna?

"Vse to žensko nakladanje o tem, da velikost ni pomembna. A veš, zakaj se ženske tako lepijo na Mitjo? Kar ima ogromen kur... Orožno dovoljenje bi moral imeti zanj, hahaha," je mož hvalil najboljšega prijatelja. Tudi, če ga ne bi. S tem je v meni posejal dodaten nemir, posebej tisto noč, ko je Mitja spal pri nas. Mož je lepo razvit tam dol', vendar nima 'ogromnega'. Kakšen sploh je ... ogromen, sem pomislila tisto noč in bila še bolj mokra in še bolj nemirna. In imela nore misli.
Nenadoma sem vstala in po prstih odšla iz spalnice. Bilo je močnejše od mene. Nisem se mogla ustaviti.
Mitja ni bil videti presenečen, ko sem se prikradla v sobo za goste in zaprla ter zaklenila vrata za seboj.
"Maja?" je dejal. To in nič drugega. Kdo drug bi lahko bil kot jaz, ki sem tenko zelo kratko srajco spustila na tla in se, brez besed, gola ulegla k njemu, ki je bil prav tako gol. Svojega najboljšega prijatelja je izdal brez drugih besed. Ni me vrgel iz sobe, ni protestiral, ni omenil moža. Namesto tega mi je potisnil roko med nogi ...

Tako mokra!

"Pa to ni res ... Kako si mokra!" je zašepetal s tresočim glasom, preden so njegovi prsti čudovito zaplesali med mojima nogama.
"Čudovito pič... imaš. Tako vročo, nabreklo, voljno, odprto ..." mi je šepetal, medtem ko mi je poljubljal ušesno mečico in so njegovi prsti umirjeno krožili na pravem mestu med mojima nogama, ki sem jih široko odprla.
In potem ... In potem sem spoznala njegovo moškost. Vse, kar je o njej govoril mož, je bilo res. Mitja ima res ogromnega. Nisem še imela takšnega in napadla sem ga, kot bi ga imel samo on. Celo večnost sem z rokama počela vse mogoče in, priznam, uživala kot še nikoli. Poskusila sem mu ga tudi sesati, pa ni šlo. Zato sem ga samo lizala, dokler me ni premagala pohota. Povzpela sem se nanj in se previdno, zelo počasi nasadila. Mati moja, kako polna sem bila. Napolnil me je do zadnjega kotička. Vse telo mi je drgetalo. Prišlo mi je še, preden sem se premaknila. Ko se je orgazem polegel, sem ga začela jezditi. Najprej počasi. Potem hitreje. Potem še hitreje. Nasajala sem se, vrtela rit, mesila in mešala. To je bil pravi pokaži, kaj znaš. Hkrati sem bila zvezda ameriškega rodea in porno prasica najvišjega ranga. Nikoli nisem bila tako nora jahalka. Nič lažjega, če jezdiš tako mogočno batino.

Erotična zgodba 2011 - 3
Erotična zgodba 2011 - 3 FOTO: iStockphoto

Mož jo zaloti

"Čudovito fu..., Maja," mi je šepetal Mitja, ki me je prijel za ritnici in me vlekel na svojo mogočno batino. Ne vem, kolikokrat mi je prišlo. Velikokrat. Tudi po tem, ko sva zamenjala položaj. Ne vem, koliko časa sva seksala. In ko sem končno v sebi čutila semena, je tudi meni še enkrat prišlo. Razšla sva se brez besed.
Ko sem ob štirih zjutraj sedela v kuhinji, v sami spalni srajci in pila penino, bi me skoraj kap, ko se je nenadoma pojavil mož.
"Zakaj pa si pokonci?" me je sumničavo vprašal.
"Kaj misliš, zakaj? Zato, ker smrčiš kot konj," sem jezno odgovorila, čeprav nisem bila niti malo jezna.
"Ne bom več," je dejal, se usedel in tudi sebi natočil kozarec penine,
"Kako si lepa! Žariš! Moje smrčanje ti koristi," je dejal, se nasmehnil in pogledal navzdol. Moja kratka spalna srajca ni pokrivala krzna med nogama. V njegovih očeh se je zaiskrilo. Spodnji del njegove pižame se je hitro napenjal.
Ne, ne zdaj, sem panično pomislila, ne morem več, vse mednožje me boli. A vedela sem, da ni čas za košarico. Nasmehnila sem se, in mu potegnila pižamo navzdol. Lepo mu je stal. Kot spomenik. Rada sem ga sesala in strastno sem mu ga sesala. Najprej sem upala, da mu bo hitro prišlo ...

Lepi spomini

"Hmmm ... lepo, ne pomnim, kdaj si mi ga zadnjič sesala. S čim sem si to zaslužil?" je momljal.
Jaz in ne on sem bila tista, ki sem nenadoma hotela seksat'. Potisnila sem ga na stol, si slekla spalno srajco in sedla nanj in njegovega. Počutila sem se kot prasica. Tudi po tem, ko mi je prišlo. Posebej pa po tem, ko se je na kuhinjskih vratih pojavil najin gost.. Mitja.
"Oh, oprostita... žejen sem bil," je dejal in hitro odšel.
Mož se krohoče vsakič, ko se spomni tega trenutka.
"Si ga videla! Kako te je pogledal! Kot bi bila največja prasica na svetu! Ker si z možem sredi noči fu... v kuhinji!"
Kaj neki si misli o meni? Najbrž nič lepega. Briga me... Bolj pomembno je, da je najin kuhinjski seks dramatično oživel seks z možem, ki se je zato zelo spremenil v prihodnjih mesecih. Shujšal je, opustil alkohol, se polepšal. Pol leta pozneje je bil kot nov, jaz pa vse večja prasica v postelji (morda tudi zato, ker imam lepe spomine na orjaka). Ni boljšega, trdi mož.

 

 

 

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375