Zadovoljna.si
Igro morata sprejeti oba partnerja, da bi lahko v njej uživala.

Osebna rast in odnosi

Mala šola seksa: Grdo mi govori!

T.M.
2009-11-30 19:10
0

Želite popestriti svoje spolno življenje z novimi tehnikami? Ste razmišljali o uporabi 'umazane' govorice oziroma o dirty talku? Če je tako, morate vedeti, da je pri tem najpomembneje, da se ob tem počutite udobno.

Le takrat, ko boste ob uporabi umazanih ali porednih besed sproščeni, boste ustvarili zares intimen odnos do partnerja ter se popolnoma znebili občutka nerodnosti in nelagodja, ki vas utegneta zavirati. Dirty talk je kot neka vrsta partnerska skrivnost, in sicer gre za skrivnost, ki je poznana samo vama in kot taka ustvarja močan intimen odnos. Ko se naučite spretno uporabljati tovrstno govorico, se vam odpre morje dodatnih možnosti. Naučila se bosta drug o drugem stvari, ki so se vama doslej zdele nemogoče. Poredno govorico je mogoče osvojiti s sorazmerno malo napora, če se le potrudimo in usmerimo dovolj pozornosti na to. V nadaljevanju se bomo dotaknili nekaterih namigov, ki vam bodo pomagali do sproščene uporabe diry talka ter omogočili premostitev razkoraka med željami in uresničitvijo te tehnike v stvarnosti.

Prvi korak dirty talka
Temeljnega pomena mora biti že ton vašega glasu. Ko se bosta naslednjič nahajala v postelji ter se začela ljubiti, poskušajte partnerju reči kaj v smislu “Obožujem, ko se me dotakneš tukaj” ali “Neskončno uživam, ko se tvoja koža dotakne moje”. To sta dva preprosta primera, ki ju vedno lahko uporabite v postelji. Seveda sama po sebi še ne predstavljata umazane govorica, sta pa prvi korak do željenega cilja.

Drugi korak dirty talka
Če se te tehnike s partnerjem nista nikoli posluževala, bi nenadna uporaba lahko imela celo nasproten učinek od željenega. Zato se poslužujte malih korakov, da sploh ugotovite, kako se bo partner na to odzival. V ta namen na primer vzemite v posteljo knjigo z erotično vsebino in jo berite med gledanjem televizije ali pač enostavno pred spanjem. Ko bo opazil, kaj berete, vstanite iz postelje ter pred njim preberite nekaj vrstic. Če mu bo vsebina godila, nadaljujte, če pa se bo nad tem zmrdoval, boste vsaj vedeli, kakšna je njegova pripravljenost za uporabo dirty talka.

Petstopenjska metoda do dirty talka

1. stopnja: spolni glasovi
Začnite s stokanjem, z globokim dihanjem ali celo z vzkliki spolnega užitka.

2. stopnja: poredna govorica, ki pa še ni zares poredna
Recite vašemu ljubimcu, da vam njegovo početje godi. “Ljubi, obožujem te, ko se me dotikaš tamle” ali “Uživam, ko mi to delaš. Daj še, prosim!” sta dva primera te vrste nevtralne govorice.

3. stopnja: dirty talk v finejši obliki
To je nivo, ko vaši govorici dodate malo 'začimbe' v smislu: “Hočem, da ti spolzi vame!” ali “Želim ga čutiti v svojih ustih.

4. stopnja: fantazijski dirty talk
To je trenutek, ki ločuje dekle od ženske. Recite ljubimcu, naj vam razkrije njegovo najglobljo fantazijo in vi boste tisti, ki mu jo boste uresničili.

5. stopnja: resnično umazan dirty talk
Ko naposled dosežete tisto točko pripravljenosti za uporabo surove govorice ter absolutnega občutka odprtosti v razmerju do partnerja, se pripravite na vsakokratno divjo akcijo med rjuhami.
Ob vsem povedanem je treba reči, da je dirty talk vrsta posteljne govorice. Uporabljajte sočne izraze za spodbujanje spolnega užitka pred ali med spolnim aktom.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.


ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 138