Zadovoljna.si
Tako majhen, pa tako vsemogočen.

Osebna rast in odnosi

Z magično škatlico do orgazma

V.P.
01. 07. 2008 09.10
13

Ni skrivnost, da si ženske znamo tudi same pričarati neizmerne vrhunce naslade in da moški že dolgo ni nujno potreben pri tovrstnih igricah. Vendar po novem hitri prsti ne bodo več potrebni. Poglejmo zakaj.

Orgazem, eksplozija občutij.
Orgazem, eksplozija občutij.FOTO: iStockphoto

Odslej nam neizmerne užitke lahko omogoči majcena električna napravica, velikosti Ipoda, ki prihaja iz ZDA, kjer številne predstavnice nežnega spola že dobesedno prisegajo nanj. Uporaba Slightest Toucha namreč obljublja številne orgazme, z ali brez partnerja. Gre za neke vrste elektro spodbujevalnik. Če ga namestite na pravo mesto, vas popelje do nebeških višav.

Tako majhen, pa tako vsemogočen.
Tako majhen, pa tako vsemogočen.FOTO:

Potrebni koraki

Dvajset minut preden bi se rade prepustile valovom naslade, popijte kozarec energijske pijače z elektroliti, podobne kot jo običajno pijete med športno aktivnostjo. Mesto na mečih, na katero boste pritrdile elektrode, operite z vodo in milom, saj na ta način razmastite kožo, kar vam bo omogočilo večje užitke. Pripravite napravo in namestite elektrode na vsako nogo na notranji strani meč štiri prste nad gležnjem. Vklopite napravo, sprostite se in čakajte. Dovolj bo deset do trideset minut sprostitve. Vse je odvisno od tega, kako dolgo bi radi uživali, saj naj bi napravica omogočila številne zaporedne orgazme. Ko končate, napravo pospravite.

Plaz orgazmov

Proizvajalec Slightest Toucha obljublja hitre, močne in številne orgazme, ne da bi mignili s prstom, saj bo vse za vas naredila napravica. Aparat, ki bi mu po naše rekli najnežnejši dotik, stimulira kar tri živce, ki imajo pomembno vlogo pri doseganje orgazma. David Wood, avtor knjige Kako zadovoljiti žensko? je zapisal, da so ženske zmožne tudi nekaj ur trajajočih orgazmov. Nekatere posameznice so se o tem lahko prepričale tudi v praksi in bo prav za slednje Slightest Touch morda dragocena pridobitev.

KOMENTARJI (13)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413