Zadovoljna.si
"Bom boljši ljubimec?"

Osebna rast in odnosi

Plešasti moški so boljši v postelji!

Z. B.
09. 06. 2009 18.34
0

Zagotovo ste že seksale z moškim, ki je imel daljše lase, in z moškim, ki je bil plešast ali pobrit. Kdo je bil boljši?

"Bom boljši ljubimec?"
"Bom boljši ljubimec?"FOTO: iStockphoto

Če so na vašem seznamu idealnih lastnosti, ki naj jih ima vaš moški, tudi gosti lasje, potem ta podatek takoj zbrišite s seznama. Raziskava, ki so jo naredili med ženskami, je pokazala, da so plešasti moški boljši v postelji.

Nedavno izvedena študija je pokazala, da so moški, ki nimajo las na glavi, veliko bolj kreativni v postelji in imajo polno norih seksualnih idej.

Izpadanje las pri moških je pogosto dedno, povzroča pa ga povečana proizvodnja moških hormonov. Zaradi povečanja ravni teh hormonov imajo plešasti moški močnejši spolni nagon.

Dve tretjini anketiranih žensk sta povedali, da so veliko bolj zadovoljne, če moški skrbijo tudi za dlake na drugih delih tesela, kot da se obremenjujeo s tem, ali imajo lase ali ne.

Vse več moških, ki imajo na glavi dovolj las, si te brijejo, kar kaže na to, da je tudi izguba lahko seksi. Obrita ali plešasta glava kaže na to, da je moški urejen in seksapilen.

To, kar je ženskam najbolj všeč, so obrite moške prsi in podpazduhe. Dolge dlake pod pazduho moti kar 80 odstotkov žensk.

Ženske imajo rade tudi pobrite moške prsi.
Ženske imajo rade tudi pobrite moške prsi.FOTO: iStockphoto

Tudi moški nimajo radi dlakavih žensk, še posebej srečni pa so, ko jih ženske presenetijo z nenadnim obiskom kozmetičnega salona, kjer jim naredijo brazilsko depilacijo. 75 odstotkov vprašanih je potrdilo, da jim je najbolj všeč, da se ljubijo z žensko, ki je popolnoma obrita.

Tudi igralka Eva Longoria je potrdila, da ji je to intimno odstranjevanje dlak, ki ga je odkrila pred več leti, popolnoma spremenilo spolno življenje. Enakega recepta se drži tudi Angelina Jolie.

Pojdite na brazilsko depilacijo.
Pojdite na brazilsko depilacijo.FOTO: iStockphoto

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493