Zadovoljna.si
ženska v modrčku

Osebna rast in odnosi

Pokaži mi svoje spodnje perilo in povem ti, kdo si!

Zadovoljna.si
25. 02. 2000 08.03
22

Ko se boste naslednjič podale v lov za pravim spodnjim perilom, dobro premislite, katero barvo boste izbrale. Barva vašega spodnjega perila naj bi namreč glede na rezultate raziskave neke britanske študije razkrivala podrobnosti o vašem značaju in ljubezenskem življenju. ''Pokaži mi barvo svojega spodnjega perila in povem ti, kdo si,'' bi lahko rekli, čeprav večina žensk tovrstnemu posploševanju ni naklonjena. Vseeno pa se splača preveriti, ali se v rezultatih raziskave vendarle skriva vsaj kanček resnice.

Glede na izsledke britanske raziskave naj bi vse več žensk prisegalo na spodnje perilo kožne barve.
Glede na izsledke britanske raziskave naj bi vse več žensk prisegalo na spodnje perilo kožne barve.FOTO: iStockphoto
Kožna barva – sproščenost in odkritosrčnost

Kožna barva naj bi po izsledkih raziskave prevzela mesto belega spodnjega perila. Kar 78 odstotkov Britank, ki so sodelovale v raziskavi, naj bi namreč povedalo, da najraje nosijo spodnje perilo v kožni barvi, saj ga zaradi nevpadljivosti zlahka kombinirajo z vsemi oblačili. Strokovnjaki pravijo, da naj bi bile ženske, ki prisegajo na spodnje perilo kožne barve, sproščene, odkrite in zelo naravne. Kar zadeva ljubezensko življenje naj bi z obema nogama stale trdno na tleh, prav tako naj ne bi imele težav pri sklepanju kompromisov s partnerjem.

Spodnje perilo - 5
Spodnje perilo - 5 FOTO: Pinterest
Belo spodnje perilo – dovzetnost za novosti

Če spadate med posameznice, ki prisegajo na klasično belo spodnje perilo, potem naj bi bile po izsledkih raziskave precej nežne in nedolžne osebe, ki so vedno pripravljene prisluhniti predlogom in nasvetom. Ženske, ki imajo v svoji omari največ belega spodnjega perila, naj bi bile dovzetne za novosti in nova znanja. Pri seksu naj bi prisegale na klasične položaje, a so brez predsodkov pripravljene poskusiti nove stvari – na partnerjevo pobudo, seveda.

Črna barva – dominanca

Ženske, ki se najbolj udobno počutijo v črnem spodnjem perilu, naj bi imele zelo močan karakter. Bile naj bi temperamentne, šarmantne in zelo strastne osebe. Kar zadeva spolnost, so rade dominantne in prav one določajo položaje in narekujejo tempo pri seksu. S svojim šarmom in očarljivostjo naj bi partnerja znale prepričati, da izpolnijo oziroma uresničijo njihove še tako drzne spolne fantazije.

Tiste, ki se najbolje počutijo v črnem spodnjem perilu, naj bi slovele po svoji dominanci.
Tiste, ki se najbolje počutijo v črnem spodnjem perilu, naj bi slovele po svoji dominanci.FOTO: Profimedia
Rdeča je barva strasti - tudi pri spodnjem perilu.
Rdeča je barva strasti - tudi pri spodnjem perilu. FOTO: Reuters

Rdeče spodnje perilo – strastne in pretkane

V kolikor prisegate na rdeče spodnje perilo, potem naj bi bile po raziskavi sodeč strastne, dinamične in pretkane. Sramežljivosti tako rekoč ne poznate in vedno glasno poveste, kaj vam leži na duši. Muhavost in nagnjenost k dramatiziranju naj bi bili glavni značilnosti vašega karakterja. V ljubezenskem življenju ste ve tiste, ki določate smer, in v kolikor ni vse tako, kot ste si zamislile, znate hitro povzdigniti glas in pokazati, kdo je šef!

Rožnato perilo – večna romantika

Ženske, katerih omare so polne spodnjega perila v rožnati barvi, naj bi bile po izsledkih raziskave romantične, ljubeče, ženstvene, čutne in vodljive. Vodstvene sposobnosti naj bi jim bile španska vas, prav tako pa naj bi potrebovale veliko naklonjenosti. V spolnosti naj bi prisegale na klasiko, od partnerja pa pričakujejo, da jim konstantno pripravlja romantična presenečenja.

KOMENTARJI (22)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471