Zadovoljna.si
Glavni razlog za to, da ženske ne doživijo orgazma je, da med seksom niso sproščene.

Seks

Pozabite na predigro!

J.V.
11. 08. 2014 07.50
2

Da je predigra zelo pomemben del spolnosti, lahko potrdi vsaka pripadnica nežnejšega spola, a kot so pokazale najnovejše raziskave, ni bistvena. Da bi ženska dosegla vrhunec, je namreč zelo pomembno tudi to, o čem razmišlja med seksom.

Glavni razlog za to, da ženske ne doživijo orgazma je, da med seksom niso sproščene.
Glavni razlog za to, da ženske ne doživijo orgazma je, da med seksom niso sproščene.FOTO: Profimedia
Sodeč po novi raziskavi, ki so jo izvedli na eni od ameriških univerz, so za doživljanje orgazma zelo pomembne vaše misli. Strokovnjaki trdijo, da morate pozabiti na dolžino predigre, seksi oblačila, na njegov trud in vse kar je do sedaj veljalo, da vzburja ženske. Glavni ključ do orgazma so vaši možgani in ne dolžina predigre ali tehnika vašega partnerja.

Poljub
Poljub FOTO: Thinkstock

Erotične misli so ključnega pomena!

Raziskava je pokazala, da imajo ženske težave z doseganjem vrhunca predvsem zato, ker niso dovolj osredotočene na dejanja. Najbolj pomembno vlogo igrajo vaše misli in koliko ste prisotni v danem trenutku. Med naslednjim spolnim odnosom imejte torej v glavi erotične misli in pot do orgazma bo enostavna kot še nikoli.

»Zaradi vsakodnevnih skrbi in obveznosti se med seksom pogosto ne sprostimo in prepustimo uživanju. To je ključni za ženski orgazem. Dobra novica je, da ženske svojo sposobnost za doseganje vrhunca z leti povečujejo,« so prepričani strokovnjaki.

Dejstvo je, da marsikatera ženska od svojega partnerja v postelji ne dobi tistega kar bi želela in veliko se jih na koncu odloči za najbolj priročen izhod, orgazem enostavno zaigrajo.
 

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493