Zadovoljna.si
Bob je Stinga pred 21 leti nevede potisnil v laž.

Osebna rast in odnosi

‘Resnica’ o Stingovih petih urah seksa

Brane Kastelic
04. 01. 2012 15.30
2

Skoraj vsak moški tu in tam rad pretirava, ko opisuje svoje seksualne pustolovščine in junaštva, posebej v netrezni moški družbi. Med slavnimi moškimi se ni nihče tako pohvalil, kot se je britanski glasbeni zvezdnik Sting, ko je leta 1990 dejal, da z ženo, igralko Trudie Styler, seksa neprekinjeno po pet ur.

Bob je Stinga pred 21 leti nevede potisnil v laž.
Bob je Stinga pred 21 leti nevede potisnil v laž.FOTO:

Dobro blago se samo hvali? Ne. Ne pri seksu. Če si moški, je najbolje, da hvalo prepustiš ženskam, saj je samohvala skoraj vedno sumljiva in je lahko nevarna, saj resnica rada pride na dan. Slej ko prej. Včasih res dolgo traja. Čeprav je Stingova samohvala že polnoletna – 21 let mineva, odkar se je pohvalil, da s Trudie uživata neprekinjene peturne tantrične seks seanse – je ostajala sveža in aktualna, ker so mnogi, posebej ženske, Stinga vedno znova dajali za zgled drugim. Kako ga ne bi! Z lastno ženo naj bi seksal po pet ur. Res tantrično (beri: bolj pri miru in zelo počasi), vendar vseeno (pet ur naj bi ga imela v sebi) … za pohvalit ali ne?

Tantric ali frantic?

Že pred nekaj leti je Sting sumljivo komentiral svojo najbolj znano izjavo. Pošalil se je, da so ga narobe razumeli oziroma slišali, češ, nisem govoril o ‘tantric’ seksu, ampak o ‘frantic’ seksu. Frantic je nekaj povsem drugega kot tantric. Tudi pri seksu, saj pomeni besni, divji seks … Trudie je zdaj razkrila, da ni šlo ne za tantrični ne za besni divji seks, ampak za Stingovo samohvalo pod vplivom alkohola. Zdaj 57-letna Trudie je novo leto začela z odmevnim priznanjem, da je za Stingovo samohvalo kriv Bob Geldof.

Triminutni Bob in peturni Sting

"Sting je to dejal pred 21 leti. Pred kratkim je bil star šestdeset let, domnevam pa, da bi šel s to tantrično zgodbo v grob. Zanjo je kriv Bob Geldof. Med skupnim intervjujem za rock revijo, ki se je spremenil v pijančevanje, je novinar Boba in Stinga vprašal, koliko časa vzdržita pri seksu. Bob je dejal, da je klasični ‘triminutni’ moški in dodal, da Sting, ki prakticira jogo, verjetno lahko seksa ure in ure. Sting tega ni zanikal. Dodal je: kaj še niste slišali za tantrični seks?” je razložila Trudie. Sting je v tem intervjuju iz leta 1990 tudi dejal, da sta s Trudie ‘zaklenjena v statičnem seks objemu, v katerem lahko občujeta ure in ure. "Konča se kadar hočeš, in lahko traja pet ur. Nikoli ne smeš hiteti. Gre za žensko, ne moško zadovoljitev," je razlagal Sting, ki je vedno rad govoril o njunem seksu.

Radosti seks teatra

Leta 2004 je trdil, da rada skupaj hodita v svingerske klube, lani pa, da ima rad ‘teatralni seks’: "Mislim, da seks ‘pešcev’ (s tem misli na tradicionalni običajni seks) ni zanimiv. Rad imam igrice. Rad imam teatralni seks. Rad dobro izgledam pri seksu. Rad vidim, da se Trudie obleče za seks. Rad jo sam oblečem." In tako naprej. Njegova žena zdaj pravi, da si želi, da se takrat ne bi pohvalil s peturnim tantričnim seksom.
"Takrat je bilo še kar zabavno, a sčasoma so se ure najinega tantričnega seksa zelo podaljševale. Kmalu se je govorilo, da cele dneve samo seksam. Ko bi vsaj," pripoveduje Trudie.
In zakaj se je nenadoma odločila razkriti resnico? Zaradi česa drugega kot zaradi promocije, in sicer svojega novega devedeja, v katerem nam svetuje. kako izgubiti težo s pomočjo ... ne, ne seksa, ampak joge.

Srečen par

Trudie in Sting sta se poročila leta 1992, po več kot desetih letih skupnega življenje in po rojstvu štirih otrok. Sting ima dva otroka tudi iz prejšnjega zakona. Njenega razkritja o eni izmed najbolj znanih seks izjav slavnih in ‘kritik’ ne bi smeli jemati preresno, saj je očitno, da se imata zelo dobro in lepo že skoraj trideset let. Tudi brez peturnega tantričnega seksa, za katerega imamo danes žal vsi veliko premalo časa.
Mirno pa se lahko razpišete o vaših izkušnjah s tantričnim seksom, če jih imate, in o tem, koliko ‘ur’ seksate: na seanso, na dan, na teden, na mesec, na leto. Želim vam zdravo in srečno novo leto in veliko tistega, kar si velika večina ljudi najbolj želi (poleg zdravja): denarja ali/in seksa.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368