Zadovoljna.si
Jimi Hendrix seks-3

Osebna rast in odnosi

Jimi Hendrix v domačem porniču!

Z. T.
30. 03. 2010 12.00
2

Jimi Hendrix je s strastnim igranjem kitare obnorel množice po celem svetu. A po pripovedovanju gospodičen, ki so si z njim delile posteljo, je bil tudi pravi seksualni virtuoz.

Strasten ne samo na odru, ampak tudi med rjuhami. Takšen je bil po pripovedovanju žensk, ki so Jimija Hendrixa doživele v postelji. Opisujejo 'kozmične orgazme', ki so dobesedno obnoreli mlade oboževalke. Glasbenikovo strast zdaj dokazuje tudi domači posnetek seksa z dvema mladenkama, takrat in še danes njegovima oboževalkama Pamelo Des Barres in Cynthio 'Plaster Caster'. Video z naslovom 'Jimi Hendrix: The Story of the Lost Sex Tape' do sedaj še ni bil objavljen, traja pa 11 minut. Po pričevanju Cynthie in Pamele je Hendrix rad snemal seks in prav ena takšnih 'seans' naj bi bila na tem posnetku. Leta 2007 ga je našel njegov oboževalec, ki je sodeloval na dražbi Hendrixovih predmetov. Strokovnjaki pa so potrdili avtentičnost posnetka. Jimmi, kot kaže, ni pustil zgolj pečata na glasbenem področju, saj je slovel po sami tehniki in načinu igranja kitare, ampak je bil pravi seksualni simbol za dekleta. Ne samo s kitaro, tudi z ženskami je bil pravi virtuoz.

Virtuoz na kitari in v postelji.
Virtuoz na kitari in v postelji.FOTO:

'Grupijka' je spala s številnimi zvezdniki

Na posnetku seksa nastopa tudi Pamela Des Barres, njeno umetniško ime je Miss Pamela. V mladih letih je bila 'grupijka' ali drugače oboževalka glasbenih skupin, kasneje pa pisateljica in novinarka. Kot najstnica je oboževala Beatle in Elvisa Presleyja, sanjala je o tem, da bi bila dekle Paula McCartneyja. Ko je odkrila Rolling Stonese, jo je obnorel Mick Jagger. S pomočjo nekega znanca je čez čas dejansko spoznala Charlieja Wattsa in Billa Wymana iz Rolling Stones. V srednji šoli je dobila nalogo, da upodobi predmet, ki prikazuje strukturo tkiva in barve. Takrat je fantazirala o genitalijah Micka Jaggerja in prav te je uporabila kot objekt svoje 'stvaritve'. Učitelji so cenili njeno delo in dobila je oceno odlično. Veliki met ji je uspel, ko je postala varuška otrok Franka Zappe. Z leti je tako svoje fantazije uresničila. Spoznala je in imela razmerje z Jimijem Hendrixom, pa tudi z Mickom Jagger, Jimmyjem Pageom, Keithom Moonom, Don Johnsonom in drugimi. Des Barresova je napisala dve knjigi o svojih izkušnjah iz časov, ko se je kot oboževalka družila z glasbenimi zvezdniki.

Po zagotovilih umetnice gre resnično za kopijo Hendrixovega penisa. (foto: cynthiapcaster.org)
Po zagotovilih umetnice gre resnično za kopijo Hendrixovega penisa. (foto: cynthiapcaster.org)FOTO:

Jimmijev penis je ostal

Cynthia 'Plaster Caster' je znana po tem, da je izdeluje mavčne odlitke penisov in prsi slavnih oseb. Med njenimi 'umetninami' posebno mesto zaseda prav mavčni odlitek Hendrixovega penisa. Kipec, ki je dolg 15 centimetrov, se imenuje 'Penis de Milo', izdelan je bil leta 1968, dve leti pred glasbenikovo smrtjo, umrl je zaradi predoziranja mamil leta 1970. To je bil eden Cynthijinih prvih poskusov izdelave mavčnih penisov, tako da je njegova oblika nekoliko zmaličena, kar je tudi videti v posnetku. Cynthia je namreč kalup prehitro odprla, kot pripoveduje, tako da mavec še ni bil popolnoma posušen, zaradi česar se je kipec prelomil, a ga je z lepilom popravila. ''Njegov penis je takšne oblike, dolg in z majhno glavico, da me ob pogledu nanj spreleti srh po hrbtenici,“ pripoveduje Cynthia. ''Ko sem pripravljala model, so se Jimijeve sramne dlake ujele v kalup, ker jih nisem dovolj naoljila. Tako sem naslednjih 15 minut vlekla dlake iz kalupa , eno po eno. Medtem pa je on seksal z mano. Zaradi tega je zamudil na koncert, ki ga je imel tega večera. Poleg tega se je ves čas praskal po mednožju,“ se spominja 'umetnica'.

Očitno je imel vedno dovolj oboževalk, ki so bile pripravljene skočiti z njim v posteljo.
Očitno je imel vedno dovolj oboževalk, ki so bile pripravljene skočiti z njim v posteljo.FOTO: YouTube
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478