Zadovoljna.si
Želi lastnik velikega avtomobila nadoknaditi manjkajoče centimetre?

Osebna rast in odnosi

Seks v avtu: Najbolj primerna sta Nemca!

P.V.
08. 11. 2009 19.04
6

Seksologi ugotavljajo, da je za seks v avtomobilu treba precej spretnosti. To lahko potrdijo tudi vsi, ki so se v teh spretnostih že preizkusili. Na voljo je veliko seksualnih položajev, ki so nastali zato, da bi omogočili čim lažje manevriranje med volanom, menjalnikom in sedežem.

Želi lastnik velikega avtomobila nadoknaditi manjkajoče centimetre?
Želi lastnik velikega avtomobila nadoknaditi manjkajoče centimetre?FOTO: iStockphoto
Najboljši položaji

Mednje zagotovo sodi klasični misionarski položaj na zadnjih sedežih, pri katerem ženska dvigne noge visoko in se s stopali upre ob strop. Ta položaj je najlažje izvesti v velikem avtomobilu s štirimi vrati. Za večje udobje, a tudi zaradi higiene, naj ljubimca sedeže prekrijeta z odejo. Prav jima bo prišla še ena odeja: za vsak primer, če bi se pred nepridipravi morala na hitro pokriti. “Sovoznikov sedež lahko najbolj koristno uporabite tako, da moški sede nanj in naslonjalo spusti čim nižje,” svetujejo seksologi. V tem položaju je ženska aktivna, ravnotežje pa lovi tako, da se z rokama prime za armaturno ploščo pred seboj. 

Oralni seks ni priporočljiv

Med obvezno opremo za seks v avtomobilu sodijo vlažilni robčki. Ne gre pa pozabiti tudi na kondome, saj bi tik pred zdajci iskanje črpalke, kjer bi kupili kondome, precej pokvarilo čarobni trenutek. Oralni seks med vožnjo ni priporočljiv. Dejstvo je, da bi bila prehitra vožnja čez ležeče policaje lahko zelo boleča. Zaradi oračca lahko vozniku med vožnjo tudi popusti koncetracija in vse skupaj se lahko konča precej klavrno, s prometno nesrečo. 

V manjšem avtu nastane gneča.
V manjšem avtu nastane gneča.FOTO:

BMW in mercedes sta najboljša za seks

Neka ameriška anketa je pokazala, da je za seks v avtu najbolj pomembna kakovost vozila. Če bi lahko izbirali, bi večina anketirancev izbrala nemško prostornost in kakovost, ki jo ponujata BMW in mercedes. Ne gre pa zanemariti dejstva, da drag avtomobil ne more biti garancija, da se bo njegov lastnik med seksom dobro izkazal. Resda bo z avtomobilom naredil dober vtis na svojo damo, lahko pa bo dosegel ravno nasproten učinek. Nikoli se ne ve. Dama bo morda pomislila, da z dobrim avtomobilom želi nadoknaditi svoj krhek ego ali pa pomanjkanje centimetrov. Zanimivo je, da je kar tretjina anketirancev bila prepričana, da lastniki terencev z velikim avtomobilom skušajo prikriti svoje pomanjkljivosti. Na zanimivem spisku avtomobilov za "zakompleksance” so še cadilac, lamborghini in ferrari. Prav zelo priljubljene pa niso niti stare "podrtije". Kar 45 odstotkov anketirancev je bilo namreč mnenja, da bi osvajalca ali osvajalko, ki vozi slab avtomobil, gladko zavrnili.

 

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493