Zadovoljna.si
Pogumna Jagoda in Robi

Osebna rast in odnosi

Seks v hiši Big Brother

T.M.
15. 01. 2010 19.06
5

Na spletu že dolgo časa krožijo intimni posnetki vročih in predvsem atraktivnih akcij, v katerih fantje in dekleta seksajo kar pred kamerami. Gre za tekmovalce v resničnostnih šovih, ki to počnejo neposredno pred očmi milijonov gledalcev.

Pogumna Jagoda in Robi
Pogumna Jagoda in RobiFOTO: Kanal A


Le kdo ne pomni prvovrstnega škandala na slovenski televiziji, ko sta se udeleženca prve sezone resničnostnega šova Big Brother pred vesoljnim občinstvom prepustila mesenim užitkom. Na začetku smo bili polni očitkov, a le malokdo je priznal, da mu je videno dvignilo srčni utrip in orosilo čelo. Brhka Jagoda in kleni Robert sta naredila pravo otvoritev v seksualnih podvigih v hišah velikega brata po vsej Evropi. Sledili so jima tudi drugi pogumni fantje in predvsem dekleta, ki so vsaj kar zadeva seks pogosto ožigosana z moralnimi predsodki in jim hitro nalepijo etiketo, da so packe. Nikoli pa se ne vprašamo, kaj je narobe z nami, ki to zvedavo gledamo. Vsi tisti, ki so zaradi vročega jezdenja napovedovali klavrni konec naše 'reality' zvezdnice, so udarili mimo. Jagoda je namreč po prihodu iz hiše še bolj zaslovela z erotičnim plesom, ki ga je izvedla tudi pred kamerami.

Finka je 'zajahala' enega od tekmovalcev.
Finka je 'zajahala' enega od tekmovalcev.FOTO:
Evropa nas kopira

"Vsaj v nečem smo bili prvi," se je pošalila ena naših priljubljenih pevk, ko so jo povprašali za mnenje o seksualnem škandalu. In še kako prav je imela, saj sta naša predstavnika bila dejansko prva, ki sta uprizorila posteljne aktivnosti v živo na televiziji. Hitro so jim sledili kandidati iz bistveno večjih držav, ki slovijo po odprti družbi z manj predsodki. Nemški, Švedski in Finski tekmovalci so bili še nekoliko bolj eksplicitni od Jagode in Robija. Henrik in Rebekah sta se prepustila strastem kar v kopalnici ob prižganih lučeh. Oba sta pozabila na kamere in se nista zmenila na jakost vzdihljajev, ki so še dodatno vzburili nas voajerje. Nemški par je šel še nekoliko dlje in se približal virtuoznim pozam iz pravih pornofilmov, saj sta se onegavila kar v jacuzziju. Celo sosednji Madžari so pokazali pogum, ko sta se Szilvi in Frenki v upanju, da sta z jogiji dobro zakrila kamere, dala dol sredi sobe. Divji seksi so si sledili še v drugih državah, vsem pa je skupno, da razen orgazma niso dosegli nič drugega. Prav nihče od sodelujočih v vročih akcijah ni osvojil glavne denarne nagrade, so si pa priborili dosmrtno slavo. Njihovi posnetki bodo namreč za vse večne čase ostali na internetnih straneh s trdo erotično vsebino.
 
Nemca sta si privošila seks kar v jacuzziju.
Nemca sta si privošila seks kar v jacuzziju.FOTO:

SORODNI ČLANKI

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493