Zadovoljna.si
Brane Kastelic - 6

Osebna rast in odnosi

Erotična zgodba: Pofu... bi se s teboj

Brane Kastelic
05. 04. 2011 07.42
9

Vsakomur se zgodi ... Vsaj upam. Povsem nepričakovano in nenačrtovano si moški tako vroče poželi ženske, ki ni njegova in ne bi smela biti njegova, da želja po njej povsem obvladuje ne samo njegove misli, ampak tudi njegovo bivanje.

Najin ples je bil prava erotična vertikala.
Najin ples je bil prava erotična vertikala.FOTO: iStockphoto
Morda je ni srečal nikoli prej. Morda sta bežna znanca. Morda se dobro poznata. Morda je sodelavka. Morda je del njegove družbe. Morda je prijateljica. Njegova. Ali njegove stalne. Morda ni nikoli prej v njem z ničimer prebudila nobene mesene želje ali zanetila plamenov erotičnega hrepenenja in poželenja. Morda pa so njena podoba ali njene obline, njeni nasmehi, njen vonj, njeni pogledi, njena telesna govorica ali vse skupaj oziroma kar koli drugega v določenih okoliščinah rodili neminljive vroče misli, neme nočne erekcije, celo mokre sanje.

Ko si poželiš drugo

Kriva, če je mogoče govoriti o krivdi, je vročica neponovljivega trenutka. Dogaja se tudi ženskam. Vem. Tudi iz prve ... roke.
Prisežem, da nisem ničesar pogrešal, ko sem zadnjič podlegel tej vročici. Najmanj v postelji, v kateri z zaročenko, s katero živiva skupaj tri leta, še vedno spiva gola in se ljubiva vsako noč. Velikokrat tudi podnevi. Še vedno ne more mimo mene gola ali pol gola ali v spodnjem perilu, ne da bi jo privil k sebi. In to ve ...
Zelo dobro vem, kje in kdaj sem si nenadoma kljub temu nepopisno vroče poželel drugo. Kdaj in kje se je zaiskrilo poželenje. Obeh. Zgodilo se je v polni majhni španski restavraciji. Zaradi okusnih tapasov, zaradi okusnega rdečega španskega vina, zaradi vroče španske glasbe, zaradi plesa in zaradi tresenja in vrtenja njenih ritnic, njenih žarečih oči, njenih velikih srečnih nasmehov, zaradi medene nevihte v njenih hlačkah, ki mi jo je priznala pozneje.
“Cedila sem se. Pofu... bi se s teboj. Tam in takrat. Pojedla bi te ...” je dejala zaročenkina prijateljica, na pol Španka, na pol ... ni pomembno, kaj je, ker njena nešpanska polovica ne diha, ne ljubi, skoraj ne obstaja. Spoznala naju je zaročenka. Čeprav jo poznam že skoraj dve leti, je nisem poželel nikoli prej. Priznam, da sem občasno diskretno pasel pogled na njenih lepih latinskih ritnicah. In to je bilo to. Do tistega vročega večera. In najinega prvega plesa ...

Spoznala naju je moja zaročenka.
Spoznala naju je moja zaročenka.FOTO:

Vertikalna erotika

Ta ples! Vertikalna erotika. Z vročimi pogledi in dotiki. Predigra s tihimi eksplozijami pohote. Tudi jaz bi jo dal dol’ tam in takrat. Njen tip je najbolj kriv za to, da zdaj redno plešem v postelji tudi z njegovo žensko. Okusno špansko vino je pil tako hitro, kot bi se bal, da ga bo zmanjkalo. Moja zaročenka, ki je navadno polna energije in zelo zgovorna, je bila utrujena in zato tiha. On je s steklenimi očmi molče opazoval druge goste. Na pol Španka pa je bila vse bolj vroča. Njena lica in oči so žarela, njena lepa rit je poplesovala že na stolu.
“Plesati hočem,” je dejala svojemu nezainteresiranemu tipu.
“Na misel mi ne pride, da bi plesal v restavraciji,” je dejal.
“Ti ga smem ukrasti za en ples?” je dejala moji zaročenki, ki se je utrujeno nasmehnila in prikimala. V na pol Španki je zavrela španska kri. Ko se pleše Španki, je to drama. Španska drama. Drama obraza in telesa, drama v očeh, na ustnicah, v prsih, v bokih, v nogah in, kot sem bil vse bolj prepričan, tudi med njima. Zavrtel sem jo med mizami, kot bi tudi sam imel vročo latinsko kri. Netrezni gostje so ploskali in peli, skupaj z Gypsy Kings: Baila baila baila baila, Baila baila baila me, Este rumba a ta gitana,
Que yo siempre cantare ...
Dobre plesalke so tudi dobre ljubimke. Če se strastno predaja glasbi na plesišču, se enako strastno predaja krikom in šepetanjem v postelji. Najini 'gledalci' so čutili, da je najin ples vžgal iskro, ki bo zanetila požar. Večina naju je imela za ljubezenski par.
“Plešeta, kot bi se dajala dol’,” je nekdo polglasno pripomnil.
Spogledala sva se. Malce je zardela, preden je predlagala, da se vrneva k mizi. Moja zaročenka ni bila več videti nezainteresirana, njen tip pa je počasi cinično ploskal. Obe, zaročenka in na pol Španka, sta bili kmalu nenadoma zelo utrujeni (ne eni ne drugi nisem verjel) in sta hoteli iti domov, jaz pa bi se še zabaval, še nagibal kozarce, še bi poslušal Gypsy Kings, še bi plesal … Predvsem pa bi … ljubil žensko. Na pol Španko. Vse je bilo kot ponavadi, vendar samo navidez. Tudi poslovilni klepet pred restavracijo. Noč je bila mrzla. Vročica v dveh parih oči pa ni popuščala. V restavraciji utrujena zaročenka se je doma razživela. Bila je nenasitna. Jaz prav tako, a mislil sem na drugo. Tudi prihodnje dni je povsem zasedla moje misli. Noro sem si je želel ... in jo ... dobil.

Morava in smeva ...

“Ne moreva. Ne smeva ...” je dejala, ko sem jo prvič poljubil, ko me je neko dopoldne povabila k sebi. Ker ni bila njena želja nič manjša.
''Morava, smeva,'' sem ji šepetal. Bila je vroča kot špansko sonce in dišala je kot španski bezeg. Svilena jutranjka ji je zdrsnila na tla. Pod njo je bila gola. Stiskal sem majhne čvrste prsi in ljubkoval veliki bradavici sredi temnih mogočnih obročev. Ko sem jo dvignil v naročje in jo položil na kavč, je brez sramu odprla stegna … O, da, tega sem se nadejal, po tem sem hrepenel! Potopil sem glavo v njeno temno črno špansko krzno in odkril meseno, vročo in poplavljeno ženskost. Med nogama je čisto prava španska gitana, ciganska plesalka. Bolj ko sem ljubkoval njen klitoris z jezikom, bolj je vrtela ritnici …
Na pol Španka pa je v španščini zahtevala, da ji ga dam. Najprej v usta. Teatralno ga je hvalila. Lizala in sesala ga je dramatično. Njeni roki kot bi plesali z njim in zanj. Jezik je poplesoval po njem. Jemala ga je globoko ...
“Pofu… me, kot da jutrišnjega dne ne bo,” je dramatično dejala in se nasadila.
Ne vem, ali je imela ta občutek glede prihodnjega dne, vem pa, da je bila v glavnem ona tista, ki je vodila horizontalni ples in zdaj dobesedno plesala na moškosti ter na vseh štirih vrtela nemajhni ritnici v čudovitem ritmu sladke glasbe, ki jo je ustvarjalo tleskanje njenih ritnic. Čudoviti r&r. Ritem in rit. Ko ji je prišlo, je bila kot neskončen hudournik krikov in šepetanj. In moje seme je hotela vsepovsod ...
Na površju je vse tako, kot je bilo. Pod njim pa vroča, lepa in strastna afera. Še vedno se redno dobivamo kot prijateljski kvartet. Ne tako redno kot midva. Nihče ne trpi, midva pa 'bailava', kot temu na skrivaj praviva dvakrat na teden. Baila, baila, baila me! Jaz pa njo. Ne morem se odtrgati od nje. Nočem biti brez nje. Ni mi pomoči.

Nočem se odtrgati od nje!
Nočem se odtrgati od nje!FOTO:
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478