Zadovoljna.si
Kendra Wilkinson pornič

Osebna rast in odnosi

V javnost prišli prvi posnetki novega Kendrinega domačega porniča

Z. T.
28. 01. 2011 11.34
5

Kendra Wilkinson se ne more rešiti svoje preteklosti. Nekdanja Playboyeva zajčica je popolnoma spremenila svoje življenje, saj je postala vdana žena in mati, a kaj, ko ji nekdanja dejanja ne pustijo živeti v miru. Potem ko je njen domači pornič z nekdanjim fantom šel skoraj v pozabo, se obeta nov vroč film, tokrat z dekletom. Na dan so prišli že prvi posnetki.

Ji bo soprog stal ob strani?
Ji bo soprog stal ob strani?FOTO:
Prvi domači pornič je posnela skupaj z nekdanjim fantom.
Prvi domači pornič je posnela skupaj z nekdanjim fantom.FOTO:
Kendra Wilkinson ima za sabo burno preteklost, ki so jo zaznamovali razvrat in droge. Že kot najstnica je prišla do take točke, da je razmišljala o samomoru in pogoltnila ducat tablet, zaradi česar jo je mama poslala v psihiatrično bolnišnico. Ko se je njeno življenje nekoliko umirilo, je postala eno od deklet Hugha Hafnerja, nato pa spoznala moža Hanka Basketta, s katerim imata sinčka Hanka IV. A ta njen na novo pridobljeni mir je skalil domači posnetek seksa z nekdanjim fantom Justinom Fryem, ki je prišel v javnost maja 2010.

Tokrat z dekletom

Vihar, ki ga je v Kendrinem življenju povzročil domači pornič, se je polegel, a kaže, da nekdanji Playboyevi zajčici njena preteklost še nekaj časa ne bo dala miru. Napovedan je namreč izid novega domačega posnetka, na katerem naj bi se Kendra 'mečkala' z dekletom. Posnetek naj bi nastal v istem času, kot prvi, na njem pa naj bi 'nastopala' Taryn Ryan, ki je bila Kendrina prijateljica in sta se v tistem času družili. ''Posnetek traja 45 minut in ničesar ne prepušča domišljiji,“ je za ameriški tabloid Radar povedal neimenovani vir, ki je še razkril, da je posnetek naredil prav Frye. Ta naj bi posnel več ur seksa in sedaj ti posnetki prihajajo v javnost eden za drugim. Ko je izšel prvi domači posnetek seksa je bila Kendra v javnosti precej razburjena, a govori se, da naj bi skrivoma podpisala pogodbo s podjetjem Vivid, ki je film prodajalo, in zaslužila bajno vsoto.

Nič ni prepuščeno domišljiji

''Kendra in Taryn sta se otipavali, potem pa je Kendra želela, da se ugasnejo luči,“ je dodal vir. ''A kamera je nadaljevala s snemanjem z nočno funkcijo, tako da je posnetek podoben tistemu, na katerem je nastopala Paris Hilton. Vse se vidi. Dekleti se najprej smejita, fanta pa ju spodbujata, naj se poljubita. Začneta se poljubljati, nato pa stvari postajajo vse bolj vroče.“ Ryanova domnevnega posnetka še ni komentirala, nič kaj navdušen pa ni bil niti njen sedanji soprog.

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478