Zadovoljna.si
36 ur ga je mučila. (fotografija je simbolična)

Osebna rast in odnosi

Nemška nimfomanka "zasužnjila" Afričana

Z.M.
04. 05. 2012 15.30
30

Neko nemško dekle so aretirali, potem ko jo je "zasužnjeni" ljubimec, ki je bil prisiljen v maratonski seks, ki je s premori trajal kar 36 ur, prijavil policiji. Ženska, ki je bila sicer v času incidenta vključena v zdravljenje odvisnosti od seksa, je že na poti domov s klinike naletela na svojo prvo skušnjavo, saj se na avtobusu ni mogla upreti 31-letnemu Afričanu, ki je nič hudega sluteč sprejel njeno povabilo na dom, kjer ga je nimfomanka nato 'zasužnjila' in ga prisilila, da je ustregel vsem njenim seksualnim zahtevam.

36 ur ga je mučila. (fotografija je simbolična)
36 ur ga je mučila. (fotografija je simbolična) FOTO: iStockphoto

31-letna Nemka se je vključila v zdravljenje odvisnosti od seksa na münchenski kliniki, ki pa zanjo očitno ni bilo uspešno. Že na prvi poti domov je na avtobusu srečala 31-letnega Afričana, ki jo je nevzdržno privlačil, zato ga je povabila k sebi domov. Nesrečnež je povabilo sprejel, a po prvem seksu mu je postalo jasno, da ima opravka z bolnim človekom, saj ga njegova ljubimka ni izpustila iz svojih rok. Reveža je zasužnjila in ga dobesedno prisilila, da ustreže vsem njenim zahtevam v postelji. Po kar 36 urah predajanja seksualnim užitkom je končno zaspala, moški pa je to izkoristil za pobeg.

Doživel je travmatično izkušnjo

Kot poroča britanski The Sun, je 31-letnik prišel na policijo in žensko prijavil. "Povabila me je k sebi domov, tam pa se je začel pekel. Ne morem hoditi, prosim, pomagajte mi," naj bi povedal možem v modrem. Moški je bil videti travmatiziran, žensko pa so privedli in je trenutno v bolnišnici pod psihiatričnim nadzorom. Afričan pa ni edina tovrstna moška žrtev, ki so jih ugrabile nimfomanke in jih izčrpavale s seksom. Takih primerov je po podatkih evropske policije vedno več.

KOMENTARJI (30)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375